Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lilyumiyum ne ortada anlamadim)
zamanla kendine gelir o daa.. Olsun ilerleme var :)Evet spora gittikten sonra duzeldi...yine eskisi gibi samimi degil ama sevgi sozcukleri kullanmaya basladi cok sukur![]()
Arkadaslar gunaydin.sevgilimin ailesi konusunda fikir ve yorumlariniza ihtiyacim var.
1 senelik cok guzel bir iliskim var.birbirimizi cok seviyoruz ve asla ayrilmayi dusunmuyoruz..Tek sorunumuz sevgilimin henuz evlenmeyi dusunmemesiydi.Cok sukur o sorunu astik ve ailesine benden bahsetti..ailesi ise daha beni tanimadan sirf sevgilimden 2 yas buyugum diye benimle tanismayi reddetti..ben 30 sevgilim 28 yasinda.sevgilim benim cok guzel manken gibi oldugumu soylediginde annesi bi cocuk dogursun gorurum ben onu,zaten yakinda menapoza girer seninde gozun disarda olur demis.benimki en azindan bi tanisin belki fikriniz degisir dedigindede babasi,bosyere elin kizini bizimle tanistiripta umit verme demis. abin yengenden 4 yas buyuk bu kiz ise yengenden 1 yas buyuk.yengenden bile buyuk kiz mi alacan, biz sana 20li yaslarda sevecegin bir kiz buluruz ayrilacaksin demisler.bu olay olali 2 gun oldu sevgilime surat yapip laf sokuyolarmis...benimde sevgiliminde morali cok bozuk, sizce nasil bir yol izlemeliyiz lutfen dusuncelerinizi paylasin benimle
Yaşlarınızda problem yok ta, o aile seni kabul etmez bence. Böyle sürer gider bu didişme. Sevgilinde sana neden gelip anlatıyor bunları? Sen unutabilecekmisin duyduklarını?Arkadaslar gunaydin.sevgilimin ailesi konusunda fikir ve yorumlariniza ihtiyacim var.
1 senelik cok guzel bir iliskim var.birbirimizi cok seviyoruz ve asla ayrilmayi dusunmuyoruz..Tek sorunumuz sevgilimin henuz evlenmeyi dusunmemesiydi.Cok sukur o sorunu astik ve ailesine benden bahsetti..ailesi ise daha beni tanimadan sirf sevgilimden 2 yas buyugum diye benimle tanismayi reddetti..ben 30 sevgilim 28 yasinda.sevgilim benim cok guzel manken gibi oldugumu soylediginde annesi bi cocuk dogursun gorurum ben onu,zaten yakinda menapoza girer seninde gozun disarda olur demis.benimki en azindan bi tanisin belki fikriniz degisir dedigindede babasi,bosyere elin kizini bizimle tanistiripta umit verme demis. abin yengenden 4 yas buyuk bu kiz ise yengenden 1 yas buyuk.yengenden bile buyuk kiz mi alacan, biz sana 20li yaslarda sevecegin bir kiz buluruz ayrilacaksin demisler.bu olay olali 2 gun oldu sevgilime surat yapip laf sokuyolarmis...benimde sevgiliminde morali cok bozuk, sizce nasil bir yol izlemeliyiz lutfen dusuncelerinizi paylasin benimle
Ca
Canim eger olursa, degil ayni sehir ayni apartmanda oturacagiz)bastan bana boyle onyargili bir aile ile nasil oluruz bilmiyorum ama sevgilimi cok seviyorum..
Hayir elmasekerim...dun aksam gorustuk..mucadele edemem dedi..asla evlenmeyecekmis.ailesi daha bastan boyle yapiyosa evlensek bile mutlaka bize laf sokup dururmus...bu arada ailesine hic konusmuyormus..zamanla kendine gelir o daa.. Olsun ilerleme var![]()
Dun aksam gorusup onun ne istedigini netlestirdik canim..mucadele etmeyecek..ailesi surekli bizi huzursuz edermis..beni cok seviyormus ama bunlari goze alamazmis..konusurken kafasi cok karisikti..Sadece 2 yaş fark yüzünden bu kadar tepki vermeleri üstelik bunu kaba biçimde ifade etmeleri çok yanlış. Sevgilinizin size soğuk davranmasıda ayrı bi tutum. Birbirinize destek olmanız gerekirken uzaklaşması yanlış. Hala az konuşuyorsanız eğer,bence arayıp sizden uzaklaşmamasını söyleyin ve üzgün olduğunuzu belirtin. Eminim sevgilinizinden kafası karışmıştır ve korkuyordur. Şuanda sizden vazgeçmeyip ailesine sizinle evlenmek istediğini diretmesi gerekiyor. Mutlaka konuşup fikirlerinizi iletin. Aynı şekilde onunda ne düşündüğünü ne yapmak istediğini netleştirin.
En azından başlangıç olarak ailesiyle tanışırsanız ön yargıları da kırılacaktır.
Ya ailesinin o laflarından sonra siz bir araya gelseniz bile laf sokmaları dewam edecek gibime geliyor. Atıyorum ewlendiniz ve biraz kilo aldınız hamilelik dışında olan kısımdan bahsediyorum, anında kaynana kayınpeder lafı yapıştırır ha "bak gördün mü kartlaştı kilo aldı senden daha buyuk olgun duruyor, sana yakışıyor mu hiç, biz sana 20'li yaşlarda çıtır birini bulsaydık ozaman anlardın bizi" bilmem ne gibi laflar söyler bunlar. Ozaman kırılmaz mısın gücüne gitmez mi?
Kiii üstelik erkek arkadaşın iki tarafıda idare edebilecek bir kapatiseye sahip biri gibi durmuyor.. Eğer daha şimdiden böyle bir ailesi warsa ewlendiğinizde bunlar yüzünden siz çabuk yıpranırsınız..
Yoksa aranızdaki yaş farkında çok çokk sorun yok...
Canim zaten bizim is olmuyor...benimki mucadele edemem dedi...ayrildik.Neee aynı apartman mı??? Sakın!!!
Seni istemeyen kv ile hayatın çekilmez olur inan bak. Kaç tane örnek gördüm kv ile aynı binada oturanların yüzde doksanı memnun değil.
Kaldı ki birbirinizi sevseniz bile oturmayın. Benim aram çok iyidir kv ile. Ama aynı binada otursak eminim gıcık olurduk birbirimize. Kendi kardeşimin bile annemle oturmasını istemem ben. Yada bende annemle oturmak istemem.
Hep problem çıkıyor heeeppp. Burnunuzun dibindeyiz gelmedin gitmedin, nerdesin niye haber vermedin, misafirim var gel yardım et, bilmemkim teyzenleri sana getireceğim hazırlık yap! Eve bu kadar geç kalınır mı, hep geziyorsunuz. Benide alın. Bugün çıkmayın bilmemkimler gelecek sizinde gelmeniz lazım. Özel hayat sıfır yani.
Daha sayıyım mı
İyi geçinen az vardır aynı binada oturup.
Yaşlarınızda problem yok ta, o aile seni kabul etmez bence. Böyle sürer gider bu didişme. Sevgilinde sana neden gelip anlatıyor bunları? Sen unutabilecekmisin duyduklarını?
Zor valla bence. Seni isteyen el üstünde tutan bir aileye karışmak varken istenmediğin yerde durma. Çok sıkıntı çekersin.
Okuyorsundur burda gelinlerin kocalarının ailesiyle yaşadığı problemleri. İsteyerek evlenenler neler yaşıyor bir de istenmeyen gelini düşünemiyoruum!
Ne ozgurlugu? Seni 28 sene buyuttuk evlenecegin kisiye biz karar vericez diyorlar..ailem bunu bana nasil yapar diye cocuk bunalima girdi hergun iciyor..ve ailesinin ilerde daha cok zarar verecegini biliyor ki ben mucadele edemem dedi...cok uzgunum.bir aile nasil bu kadar anlayissiz olur.şu istenmeyen gelin konularını anlamıyorum,anne babaya saygım sonsuz ama sonucta koskocaman adam evleneceği kızı kendisi seçme özgürlüğüne de sahip olmalı. sanki ailesi yaşayacak bir ömür boyu aynı ev içinde. neyse, bence siz çizginizi bozmayın, sevgilinize yapıcı yaklaşın, ailesiyle oturmayacaksanız mesafenizi de ciddiyetinizi de koruyup dikkatli olduğunuz sürece evlenseniz de size zararları olacağını sanmıyorum. fakat eşinizin de rolü önemli,sizi ailesine karşı göstere göstere koruması ailesini de öfkelendirir, ailesinin bazı sözlerini duymazdan gelecek artık...![]()
Superzeka iste! Akli sira durust olmak istedi ailesine ama iliskimiz elimizde patladi..ailesine neden sizin yaşınızı söylüyor.
kendi aranızda kalsa olmazmıydı...
ve abartılıcak bi yaş farkı yok... sevip evlenmek isteyince aileler işi yokuşa sürmekte profesyoneller.
Sevgilimde iliskimizin arkasinda duracak potansiyel olsaydi inan ailesine gider, oglunuzu istiyorum ulennn derdim...ama o ailesinin surekli bizimle ugrasip bizi huzursuz edecegini soyleyerek iliskiyi noktaladi..mucadele edemezmis haspam.evli olsaydikta ailesi beni kirip hirpalarken eminimki sesini cikartmazdi benimki..ama cook seviyorum iste..agla agla gunlerdir eridim bittim resmen.Sevgilin kim nereye cekerse o yone gidebilecek biri anlasilan.
Sen kendince yola getirmeye calisiyorsun, ailesi kendince.
Sen bu kisi icin fazla olgunsun. Evlenseniz saniyor musun ki bunlar biter ve mutlu olursunuz? Ailesinin eli ve huzursuzlugu hep uzerinizde olur. Sevgilin iki tarafi da idare edebilecek, birbirine ezdirmeyecek birine benzemiyor. Cocuk eyliyor gibisin. Bu kisi oyle sevdigim kizi alicam ulen diyecek biri degil sanirim. Sen kendin git oglunuzu aliyorum diye posta koy istersen.![]()
Haklisin canim... ayrildik ama ailesiylede konusmuyormus onlarada cok kirilmis..Sevgilinizin önceliği ailesi. Bunu ailesine kabullendirmek yerine sizden neden uzaklaşıyor ki..