sevgilimin ailesi beni sevsin istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ugurbocem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
19
0
86
Eskişehir
sevgilimle hersey güzel gidiyor, mutluyuz ve ciddi düşünüyoruz. o da beni ailesiyle tanıştırmak istiyor, onu kırmamak için tamam tanışalım dedim. ailesi almanyada yaşıyor, ve bayramdan sonra gelicekler. aileside benimle tanışmayı çok istiyormuş, merak ediyorlarmış. ama annesi biraz daha sessiz kalıyor gibi bu konuda. babası hergün bana selam gönderiyor, nasıl diye soruyormuş. ama annesinden hiç böyle davranış görmedim. neyse kızlar benim asıl sorunum ben sevgilimin ailesiyle tanıştığımda onlara nasıl davranıcam, nasıl oturucam, ne konusucam?? hiç bişey bilmiyorum ve çok heycanlıyım. beni sevmelerini çok istiyorum.:26:

Kendin ol.. kişiliğinden taviz verme.. Beni sevsinler diye kendini değiştirmenin alemi yok canm..

Sen değerlisin unutma Saygılı ol güleryüzlü ol, ağır ol canm :)

kendin ol bence. kimse seni sevmek zorunda değil. eğer seni sevsinler diye ödün verirsen ters bir hareketlerinde ben onlar için şunu şunu yaptım diye saçını başını yolarsın. iyi si mi seni kendin olduğun için sevsinler. yada sevmesinler kimse birbirine bayılmak zorunda değil ki...

Anneler genelde gerıde durmayı severler (tıpık Kayınvalıde) Babalar da ogullarının sevgılısı var dıye sevınırler
Onu takma sen ve gorustugunuzde de kendın ol...Baskası olmaya calısırsan yapmacık olur...Nasıl oturacagım ne demek canımSen bayagı heyecan yapmıssın:26:Normal davran nasılsınız vs...Zaten konu konuyu acar merak etme

ah arkadaşım boşverr takma bu kadar kafana:) kendin ol yeter. bırak seni olduğun gibi tanısınlar. ha tabi sana amannn salla gitsin demiyorum elbette dikkat edeceksin davranışlarına ama bu senin doğallığını bozmasın. sıcak ol güleryüzlü ol kendin ol yeter.

amannn takma canım bunu bu kadar kafana önyargılı geliosa zaten ailesi sen ne yaparsan yap senden hoşlanmıcaklar zaten sen o yüzden kendin ol kimse kimseyi sevmek zorunda deil

annesi gıcık birşeye benziyor davranıslarından falan öyle anladım. ben kendimi ezdiremem kimseye kötü bişey söylesin o an patlarım inşallah iyi bi görüşme olur kızlaar

bende sevgilimin ailesile tanışmaya gittiğimde cok heycanlıdım üstelik başka bi şehirdelerdi ve ben orda 3 gün kaldm DD hayatımın en zor 3 günüydü cok heycanlıydım neyapacagmı bilemedm sonra yavaş yavaş alıştım onlarda bana alıştı ondan sonra bikere daha gittik yanlarını bi iki gün bidaha kalmıştık... başta cok heycanlydım... sessiz kalyodum bir sürü insan ben orda bi başıma kaldm öyle gelyodu bana halbuki onlarda beni tanımak istiyo konuşmamı kendimi anlatmamı istyodu.. ki ilerleyen günlerde öyle yaptm kendimi anlattm ailemi anlattm falan...

kendini sevdirmek için yapmacık hareketlere girersen dikkat çeker kendin ol doğal ol saygıda kusur etme yeter...Annesi belki olayı kabul edememiştir henüz genelde erkek anneleri bu konuda bi tuhaf oluyolarda yani kaldı ki elektirik alamadın ,
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda ...

Seni sevmelerini istiyorsan ilk buluşmanız seni istemeye geldikleri gün olsun.

Sana evli bir üye tavsiyesi.

kendin ol dyenlere kesnlikle can_ı gönülden katılıyorum. erkek arkadaşımn yaptığı bir hata yüzünden annesi beni aradı. ufak şeyler bunlar dye.ben de kızdım.siz eşinize yapar mısınz bunu dedim ! dürüstlüğümü,hakkımı arayışımı sevmiş. şu an sürekli benmle diyalog içinde

kesinlikle diğer arkadaşlara katılıyorum, kendin ol ve stres yapmamaya çalış ( bu her ne kadar zor olsa da ) çünkü stres yaptıkça insanın eli ayağına dolaşıyor, zaten ilk görüşmeyi atlattıktan sonra gerisi gelecektir inşallah, erkek arkadaşımın ailesiyle tanışalı 6 ay oluyor yaklaşık nasıl geçtiğini anlamadım bile ilk gün asla onlarla bu kadar rahat olacağım aklıma gelmezdi bilee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…