Sevgilimin ailesi yüzünden ilişki bitti

Tugbaa455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
9
6
1
28
Mwrhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun. 1 yıldır süren bir ilişkim var. Birbirimize çok aşığız bir yıl boyunca çok güzel zaman geçirdik bir kez bile büyük kavga etmedik. Hiç ayrılık düşünmedik. Her şey çok güzel ilerliyordu. Birkaç gün önce çok küçük bir konu yüzünden ayrıldık . Sevgilim çok zengin. Şirketleri felan var tanınmış bir aileler yani maddi durumu çok iyi. Ailesi baskı yapmış ayrılması için yazı beklemişler ben memlekete gidiyorum göeşemiyorız çok. Ailesi ailelerimizin kafaları farklı demiş. Biz orta halli bir aileyiz. Ailem namazında insanlar. Onlar dinine bağlı biz değiliz felan demiş. Ben üniversiteye başlayınca eski sevgilimi yurtdışına yollayacaklarmış. Beni arayıp sabaha kadar ağladı aileme rest çekemem çok erken dedi. Beni çok seviyor ama çok karıştı her şey. Lütfen akıl verin çok kötüyüm

Mwrhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun. 1 yıldır süren bir ilişkim var. Birbirimize çok aşığız bir yıl boyunca çok güzel zaman geçirdik bir kez bile büyük kavga etmedik. Hiç ayrılık düşünmedik. Her şey çok güzel ilerliyordu. Birkaç gün önce çok küçük bir konu yüzünden ayrıldık . Sevgilim çok zengin. Şirketleri felan var tanınmış bir aileler yani maddi durumu çok iyi. Ailesi baskı yapmış ayrılması için yazı beklemişler ben memlekete gidiyorum göeşemiyorız çok. Ailesi ailelerimizin kafaları farklı demiş. Biz orta halli bir aileyiz. Ailem namazında insanlar. Onlar dinine bağlı biz değiliz felan demiş. Ben üniversiteye başlayınca eski sevgilimi yurtdışına yollayacaklarmış. Beni arayıp sabaha kadar ağladı aileme rest çekemem çok erken dedi. Beni çok seviyor ama çok karıştı her şey. Lütfen akıl verin çok kötüyüm

ne diyelim ki. ayrılmışsınız işte.

yapacak bişey var mı? ailesine rest çekemiyo çünkü maddi açıdan onların eline bakıyo.

Beklemekten başka çaren yok. Onlara bağımlı zaten bekleyecektin şimdi de gizli kapaklı görüşür sevginizi sınarsınız. Önce okullarınızı bitirin iş güç sahibi olun. Sonra gerçekten birbirinizi seviyorsanız önünüzde kimse duramaz.

Ailesi bitirmemis bencede. Benim kp de beni istemedi ama eşimle el ele verip şükür her şeyi atlatarak yuvamızı kurduk yinede. Degil ayrılmak daha cok sarıldik birbirimize. Birseyi istemek ve adım atmak yeterli diger türlüsü kolaya kaçmak oluyor.

Herseyi zamana birak. Seviyorsa zaten doner. Kusura bakmayinda bence sukur etmelisiniz, bu aile sizi cok ezerdi...

Öyle yapmaya çalışıyorum. Ama silemiyorum tamamen. Aklıma yaptıklarımız geliyor hala bana mesaj atıyor seni çok merak ediyorum bende çok acı çekiyorum felan diyor vazgeçmek çok zor ama vazgeçmek zorunda kalıyorum insanlar niye böyle anlamıyorum Seven iki insanı niye ayırırlar

eşimin ailesi yüzünden evliliğim bitti demekten iyidir..sadece eşiyle değil ailesiyle de evleniyor insan..sürekli mutsuz huzursuz olmaktansa bir sefer acı çekin kurtulun..bir kere gelinen hayatı sizi istemeyen insanlar için zehir etmeye değmez..

Ailesine rest çekmesini bekleme öncelikle. Kimseden bu fedakarlığı bekleyemeyiz. Maddi olarak onlara bağımlı şu an.

Back
X