Sevgilimin ailesi yüzünden ilişki bitti

Bnce şükret tatlı kız seni biz bunun örneklerini çok gördük su yaşta çocuğunun sevgilisine karışan evlendiğinde sana etmediği iftira kalmaz tanısını yaşadık bir firmanın ceosu birisi de bizim oturduğumuz yerin yerlisi den şimdi ortada cocuk var ayrılıyorlar niye çünkü anlasamadilar ;) akıllı ol yavrum

Yorumlarınız için teşekkür ederim mantığım sizi çok haklı buluyor ama kalbim hep bir umutla sevgiyle dolu umarım zamanla unutabilirim

Ne alaka onlar namazinda dinine bağlı biz değiliz, demiş

Sizi ne kadar taniyorki bu zengin aile

Bana senin senaryon gibi geldi bu konu

Konu gerçek gibi gelmedi ama sorgulamak haddim değil bu yüzden yorum yapıcam.

Olmazdı bu iş zaten, siz diğer tarafta olsaydınız belki de senin ailen istemezdi bu kez. Evlenseniz bile bir şekilde sizi rahat bırakmazlardı sürekli kavga kargaşa bir şekilde boşanma ile sonuçlanırdı. Artık erkek aileleri de kız tarafının denkliğine bakıyor. Eskiden kız aileleri erkek tarafını eleştiriyor, istemiyordu. Dünya değişiyor. Sınıf ayrımı da iyice gelişiyor bu değişimle. Kafa uyumu önemli, maddi uyum da artık önemli. Kimse mirasını yedirmek istemiyor vay be. Ölüm yokmuş gibi insanlıktan çok para odaklı yaşıyoruz.. Para ile gömülecek bazıları.

Keşke benim senaryom olsaydı da yaşamasaydım bunları annemler de çok üzüldü zaten vazgeç felan diyorlar ama sürekli aklımda hiç gitmiyor sanki her şey onu hatırlatıyor normalde hep mantığındaki hareket ederdim ama ilk kez böyle oldum gerçekten onlar için oğullarının kimi sevdiğinin önemi yokmuş kendi tercihine saygı bile duymuyorlar benim ailem saygı duyardı

Back
X