Sevgilimin ailesi

Passaro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
333
126
103
Herkese merhaba, benim kafama taktığım bir sorunum var. 21 yaşımdayım erkek arkadaşım 23 yaşında. Birbirimizin aileleriyle tanıştık. Bizimkiler onu çok sevdi onlar da beni. Bir sıkıntı yok şu anlık ve sevgilimle ileriye dönük düşünüyoruz evlenmek istiyoruz ikimizin okulu bitip işlerimiz başlayınca. Benim ailemin durumu iyi onun pek sayılmaz ama azimli bir erkek güzel yerlere beraber geleceğimize inanıyorum fakat bugün annem keşke daha aile yapısı oturmuş durumları iyi bi aile olsaydı pek bu şekilde hayal etmemiştim dedi. (Anne baba ayrı babayla görüşülmüyo olaylı ayrılmışlar). Öyle deyince biraz bozuldum çünkü aileme çok düşkünüm ne düşündükleri çok önemli. Henüz babamla tanışmadılar en tedirgin olduğum nokta da burası.. Ama ileride evleneceğim adamı bulduğuma inanıyorum çok azimli çalışkan ve düzgün biri sizce ileride bunlar sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için..

Mutlaka sorun olur ama okuduğunuz bölüme bağlı olarak iş-askerlik-düzen ortalama 30 yaşında oturmuş olur, bilemiyorum artık fakülte ilişkileri pek evliliğe gidemiyor gençler iş, askerlik, tayin vb. derken ayrılıyor. Sen bu işe %50 gibi bak, geleceği düşünüp böyle kendini yıpratma. Flörtünü yaşa.

Yahu niye sorun olsun? Hanları hamamları olmadan olmuyor mu?

Her anne evladı için en iyisini ister eyvallah ama mevzu maddiyat ise ikiniz çalışır herşeyinizi yaparsınız. Daha çok gençsiniz.

Onların aile ilişkileri de anneni ilgilendirmez. Kimse keyfinden anasından babasından kopmaz.

Ani bir karar vermeden biraz daha zaman geçmesini bekleyin durum değerlendirmesini o zaman yaparsınız..
Ama okul aşkı uzun sürmüyor (istisnalar hariç) bir yerden sonra çatırtılar başlıyorHoppa

Herkese merhaba, benim kafama taktığım bir sorunum var. 21 yaşımdayım erkek arkadaşım 23 yaşında. Birbirimizin aileleriyle tanıştık. Bizimkiler onu çok sevdi onlar da beni. Bir sıkıntı yok şu anlık ve sevgilimle ileriye dönük düşünüyoruz evlenmek istiyoruz ikimizin okulu bitip işlerimiz başlayınca. Benim ailemin durumu iyi onun pek sayılmaz ama azimli bir erkek güzel yerlere beraber geleceğimize inanıyorum fakat bugün annem keşke daha aile yapısı oturmuş durumları iyi bi aile olsaydı pek bu şekilde hayal etmemiştim dedi. (Anne baba ayrı babayla görüşülmüyo olaylı ayrılmışlar). Öyle deyince biraz bozuldum çünkü aileme çok düşkünüm ne düşündükleri çok önemli. Henüz babamla tanışmadılar en tedirgin olduğum nokta da burası.. Ama ileride evleneceğim adamı bulduğuma inanıyorum çok azimli çalışkan ve düzgün biri sizce ileride bunlar sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim desteğiniz için..

benim de annem babam ayrı. yıllarca babamla görüşmedim/görüşemedim. şimdi şimdi görüşüyoruz. başımıza neler neler geldi ama kötü bir insan değilim. hatta evleneceğim insanın ailesine de ihtiyacım var manevi olarak. anne baba profili filan. annenizin aile yapısı oturmuş olabilir ama her şey insanlar için. Allah korusun sizin de başınıza gelir bir şey sizin de aile yapınız bozulabilir ve karşınıza çıkan düzgün aileli insanlar sizi de istemeyebilir. kimse garantide değil. şu açıdan tedirginse anneniz bir şey diyemem. bizim psikolojimiz düzgün ailede yetişmiş çocuklarla aynı değil. daha azimli daha güçlü olmak zorunda bırakıldık evet ama derin yaralarımız olabiliyor o açıdan bir şey diyemem.

Neden sorun olacak ki sen gerçekten seviyosan guveniyosan oda sana karsi bu sekildeyse? Anne baba sinin ayrilmasi da onun suçu değil maddi durumu da

Bu işler siparişle olmaz. Herkes çocuğu için en iyisini ister ama kimse dört dörtlük değil. Annesiyle babasının aralarında geçen şeylerin bugün sevgilinin önüne çıkması bence büyük haksızlık.
Eğer gerçekten düzgün bir adamsa zaten anneninde zamanla fikri değişir.

Back
X