sevgilimin ailesi ??

işte öyle de zor bi dönemdeyim ki nasıl davranmamgerektğini bilmiyorum durumu nasıl düzelteceğimi ya belki ben yeni evliyim evimde uyumak evimden çıkmamak isterim bu kadar düşüncesiz olması canımı acıttı yemin ederim ya
Ağırlığını her zaman koy her dediğine he deme. Ne olursa olsun sınırların olsun, çizgin olsun. Tartışmaktan korkma en fazla ne olabilir ? Bir şey göz önündeyse düzeltmeye çalışma çünkü düzeltemezsin ya da çok yıpranırsın değmez

Yani fol yok yumurta yok daha isteme bile olmamis. Adam evliymis gibi kalicaz diyor. Evlendiniz bir de kalalim kalmayalim diye tartismaya giriyorsunuz. Cok samimi soyluyorum asla evlenme isteme olmadan yol cokkkkkk yakinken lutfen birak. Ilerde cok cekersin. Annesine goturmesinde kalmasinda degilim. Senin fikirlerini isteklerini asla onemsemeyen bi adam var karsinda. Resmen acik acik yol yapiyo kendine ben en basinda soyledim kabul etmeseydin o zaman dicek ilerde. Resmen baskin cikmaya calismak bu. "Bak ben boyleyim eger boyle seyler olursa boyle olur bil bunlari heeeee" diyor resmen. Senin kararlarina saygi duymayan isteklerini dikkate almayan seninde bir birey oldugunun farkina varmayan bir adamla yasamak istiyorsan evlen.. ama bu adam senin fikirlerinin ne oldugunu merak bile etmicek sen hep kendini degersiz ezik hissediceksin ozguvenin yerle bir olucak surekli tartismaktan huzurlu bir hayat yasayamicaksin sonra kendinde hata aricaksin biz niye oyle olduk biz niye boyle olduk biz cok asiktik. Yine sen kafayi yiceksin. Ama sorun sende degil tabiki yiprandigin icin boyle dusunuceksin. ve bu evlilikte kararlarinin bi onemi olmadigi yuzune yuzune vurulcak her firsatta buna emin ol.. EVLENME

diyorum ya ben yeni evlenecem yani şimdiden koca adam evini beni birlikte evimizde geçireceğimiz zamanları düşüneceğine yok bayramda aileme gidecez yok ramazanda yok hafta içi üç gün yok bilmem ne bu nedir ya
Yazdıklarımın aynısı yaşayacaksın anası ve oğlu mutlu olsun hep sen fedakarlık yapacaksın,ama yinede mutlu olmayacaklar birde nankör davranacaklar, sen evlen dediklerim tek, tek olursa boşanırsın bir daha birey olamamış erkeklerden uzak durursun

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Kendi ailen gibi sevme kimseyi çünkü kimse seni öyle sevmeyecek en azından %70 i böyle ki bu muhabbetler bir erkeğin kendi zihin çerçevesinde yapabileceği bir muhabbet değil böyle şeyler için küçüklükten beri erkeğin beynine annenin alttan alttan işlemiş olması gerekiyor görüldüğü gibi güzel işlemişler hala işliyorlar . Köprüden önce son çıkış

Bu adamın yarısından da az anneci kocası olan bir arkadaşım var. Bir senin annende bir benim annemde diye diye cicim aylarının keyfini cikaramadilar.
Şimdi erkeğin ailesi her konuda söz sahibi. Çünkü her zaman gidilip gidilmesini zaman da telefonla konuşulduğu için evde bardak kırılsa haberleri oluyor.
Tum kavgalarda hakemlik yapmaya çalışıyorlar, eve birsey alınacagi zaman ailenin onayı alınıyor. İzin verilmezse ikna etmeye çalışıyor. Kaynana çalışan geline 'cok para harciyorsun. Geçen ay kozmetikciye yuzelli lira vermissin' deme cüretini buluyor...
Dandik dundik bir evlilik
Böyle ve daha fazlasını istersen koca kaçıyor zaten. Bırakma, yapış
Evlen
zaten bana diyor ki yok annem demiş oğlum bakçalışan kadının temziliği yemeği de farklı olur bu kız çalışıyor farkındasın değil mi . ama o konularda ailesine zerre bi şey anlatmıyor ne olursa olsun aramızdaki hiçbir şeyi yansıtmıyor

ya ama bu çok emrivaki yapıyor mesela diyor annem bana soruyor kız seni üzüyor mu seninle küsünce küslüğü uzatıyor mu sana kötü söz söylüyor mu e hiç demior oğlum sen bu kızı üzüyor mmusun kırıyor musun
Bizde bu şekilde bir emrivaki olmadı, sadece sürekli aileden bahsetme durumu vardı. Alttan alma ama kavga da etme, annen bana sorsun, ben onun geliniyim, o kadar samimiyetimiz yok mu deyip gül mesela.
Babası sormuşsa, sen ne cevap vereceğini bilirsin, de geç.

Ağırlığını her zaman koy her dediğine he deme. Ne olursa olsun sınırların olsun, çizgin olsun. Tartışmaktan korkma en fazla ne olabilir ? Bir şey göz önündeyse düzeltmeye çalışma çünkü düzeltemezsin ya da çok yıpranırsın değmez
işte hep yagiderse biterse ya yüzgöz olursak korkusuyla hep alttan alıp anlayışla karşılıyorum her küsünce hemen affedip barışıyorum

canı kavga çekti zaar. şimdi gönlünüzce davranın nasıl olsa nikaha kadar tak eder ayrılırsınız diye tahmin ediyorum.

Sakın evlenme kaç bu ana kuzusundan.Benim eşim de hep ailesine düşkün olduğunu söylerdi.Olsun bana da saygı duyar dedim.1.ayda ilk gittiğimde kalmak istemediğim için demedigim bırakmadı,sonraları sırf laf söylemesin diye haftasonlari kaldım ama yetmedi sonuç yine boşanma...

Daha ilk tanıştığımız hafta, kız kardeşlerinden annesinden prenseslerim diye bahsederdi, ben de çok tedirgin olurdum, zaman geçtikçe, beni tanıdıkça düşündüğü gibi olmadığını gördü, korkuları vardı belki geçti, bu söylemlerden de vazgeçti, seni tanımasına izin ver derim ben.
Bilemiyorum vefa borcu mu, korku mu, anneye olan bağlılık mı, ya da evlendiği için ve ailesini bıraktığı için içten içe bir suçluluk duygusu mu, erkeklere has bir durum olsa gerek ama zamanla geçiyor.

Ne korkusu bu allah aşkına neyden korkuyor ki evlenmesin o zaman. İlla korkacak biri varsa o da gelin olmalı o halde yeni bir aile ortamına girecek olan, ailesinden kopup gelen o oluyor çünkü. Böyle saçma şey duymadım. Evlenecek olgunlukta değil kesinlikle gitsin kumdan kale yapsın

Yani fol yok yumurta yok daha isteme bile olmamis. Adam evliymis gibi kalicaz diyor. Evlendiniz bir de kalalim kalmayalim diye tartismaya giriyorsunuz. Cok samimi soyluyorum asla evlenme isteme olmadan yol cokkkkkk yakinken lutfen birak. Ilerde cok cekersin. Annesine goturmesinde kalmasinda degilim. Senin fikirlerini isteklerini asla onemsemeyen bi adam var karsinda. Resmen acik acik yol yapiyo kendine ben en basinda soyledim kabul etmeseydin o zaman dicek ilerde. Resmen baskin cikmaya calismak bu. "Bak ben boyleyim eger boyle seyler olursa boyle olur bil bunlari heeeee" diyor resmen. Senin kararlarina saygi duymayan isteklerini dikkate almayan seninde bir birey oldugunun farkina varmayan bir adamla yasamak istiyorsan evlen.. ama bu adam senin fikirlerinin ne oldugunu merak bile etmicek sen hep kendini degersiz ezik hissediceksin ozguvenin yerle bir olucak surekli tartismaktan huzurlu bir hayat yasayamicaksin sonra kendinde hata aricaksin biz niye oyle olduk biz niye boyle olduk biz cok asiktik. Yine sen kafayi yiceksin. Ama sorun sende degil tabiki yiprandigin icin boyle dusunuceksin. ve bu evlilikte kararlarinin bi onemi olmadigi yuzune yuzune vurulcak her firsatta buna emin ol.. EVLENME
ya diyprum ya öyle bir hal aldı mesela yanıma gelince kolunu açıyor diyor annem kaşır sende onun gibi kaşısana. yok bilmem gelmiş diyor annem bana soruyor kız seni üzüyor mu küslüğü uzatıyor mu kötü söz söylüyr mu hiç demiyor oğlum sen bunları yapıyor musun yada mesela ben çalışıyorum demiş ki çalışan kadının evi yemeği temizliği başka olur bunun farkındasın değil mi

Sakın evlenme kaç bu ana kuzusundan.Benim eşim de hep ailesine düşkün olduğunu söylerdi.Olsun bana da saygı duyar dedim.1.ayda ilk gittiğimde kalmak istemediğim için demedigim bırakmadı,sonraları sırf laf söylemesin diye haftasonlari kaldım ama yetmedi sonuç yine boşanma...
işte bende buna kırılıyorum sözlerime saygı duymuyor hiç demiyor acaba bu kız da rahat eder mi ister mi

Ne korkusu bu allah aşkına neyden korkuyor ki evlenmesin o zaman. İlla korkacak biri varsa o da gelin olmalı o halde yeni bir aile ortamına girecek olan, ailesinden kopup gelen o oluyor çünkü. Böyle saçma şey duymadım. Evlenecek olgunlukta değil kesinlikle gitsin kumdan kale yapsın
Biz böyle düşünüyoruz ama karşı tarafta da böle durumlar olabiliyor bazen, ailesine annesine bağımlı erkekler ile ilgili dünya kadar konu var, hoş olmasa da böyle bir korku var içten içe kiminde.

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Ama kuzusu is Loading...........

Cok seviyor, askindan oluyor olabilirsin ama soyleyecegin tek bir cumle var bu adama “canim ben seni ailenden hic ayirmak istemiyorum, dusundum gonlum razi olmadi. Siz ailecek beraber kahvaltilariniza devam edebilirsiniz, simdi gozumun onunden cekilebilirsin 😂” cok ciddiyim
işte ben ona insan gibi diyorum bak gülüm gece evimizde uyuruz sabah yine kahvaltıya gideriz ne olacak yok diyor gece uyuyacaz

Back
X