Sevgilimin ailesi

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Kızlar bu durum daha dün oldu Sevgilimin annesi ve babası boşanmayı düşünüyorlarmış :S Kendisi bunu sorun etmiyo sonuçta 25 yaşında çocuk değil tek korktuğu istemeye geldiklerinde bizimkilerin birşey diyebilme ihtimalleri ben her ailede olabilir birşey diyeceklerini düşünmüyorum dedim ama emin de değilim çünkü annem ailenin çocukları etkilediğine inanır aslında aile nasılsa çocukta öyledir gibi. Puff durduk yere nerden çıktı bu :26:

canım nevar bunda... olabilir yanii ailen yüüznden çocuk sorgulamak yanlış. ailenin ne diceğini düşünmen saçma olumsuz düşünmek yerine ailesi ayrı diye daha fazla kol kanat germeleri lazım madem ki kızları sevmiş çocukta ciddi düşünüyorsa

Benimde annemle babam ayrı erkek arkadaşımın aileside bişey demiyor yani ciddi adımlar atarkende diyeceklerini sanmıyorum bu gayet normal bir şey...

Şuan aynen öyle yapıyorum Canım benim açımdan sorun yok hatta bazı özel durumları var ailenin ayrılmalarını onaylıyorum bile. Zaten olmuş birşey yok ama '' Acaba'' kelimesinden de kurtulamıyorum yarın anneme söylemeyi düşünüyorum zaten. Uzaktalar bir de burda olsalar şimdiye çoktan tanıştırmıştım bende Tanışmıştım. Acaba birşey derlermi dememin sebebi de o çünkü evlenirsek bende o şehire gidicem ve annemlerin kafasında soru işareti olsun istemem

meraK etme. ailesi ayrılan erkek çocukları % 70 aileye daha düşkün oluyorlar çünkü annelerinin üzüldüğünü görüyorlar yada bi aile sıcaklığına özlem duyuyorlar eğer seni gerçekten sevdiğine eminsen kesinlikle ailende bunu hissedecektir ve güvenle seni o şehire göndereceklerdir. bence beklemene bile gerek şuan bile annene açabilirsin bu konuyu

Haklısın aslında düşününce babamın annesi ve babasıda babam 2 yasında ayrılmıslar onu hiç katmıyorum zaten babam karşı çıkmaz, ama annem ''Hayır gelmez'' diyosa hayır geliceksede gelmez o lafları yuzunden : ) Bazen öyle bir konuşuyo ki tüm erkek ırkından soğutuyor : )

anneler öyle canm biricik kızları neticede:) kendi yasadıklarını çektiklerini kızlarının çekmesini isemezler hep en iyi yerlerde olsun isterler:) belki karsı çıkar ağır konusur kırar belki erkek arkadasınada tavır yapar ama sevgilinle el ele verip sevginizi ispatladıktan sonra:) bir sorun kalmaz

Haklısın : ) Aksine daha çok üstüne düşmeye çalışıyorum , ama onda herhangi bi travma gibi bi durum yok ailesinde yıllardır olan bir durummus ama bu defa ciddi gibi bakalım hayırlısı : ) Bi annemle konuşayım laf söylememesini umuyorum : )

umarım herşey dilediğin gibi olur :) bizleride haberdar et

25 yaşındaki insanın ailesi boşanınca o kadar etkilenmez 10 yaşında olsa neyse

annen aslında haklı armut dibine düşer ama 25 yaşından sonra bir erkek bundan çok fazla etkilenmez ruhu çok yara almaz sadece bu annemle babamın hayatı der ve kabul eder.

24 yaşındayım ailem ben 9 yaşındayken boşandı tecrübelerimden dıyorum yanı

ama eğer annen şunu düşünerek diyorsa haklı olabilir bunlar bu yaşa kadar o çocuğu kavga dövüş içinde büyüttülerse büyük ihtimalle çocuklda eşine aynı şekilde davranır bu konuya katılıyorum ben

sevgilinin çocukluğu nasıl geçmiş bunu öğrensen iyi olur.

Haklısın hiç düşünmemiştim..

ben olsam boşanmadan söylemezdim

çünkü bu sefer annen iyice pimpiriklenebilir bak demekki bunların ailesi huzursuz ikide bir boşanmaya kalkışıp boşanmıyorlar dengesizlik var diyebilir

ben olsam boşanmadan söylemezdim

çünkü bu sefer annen iyice pimpiriklenebilir bak demekki bunların ailesi huzursuz ikide bir boşanmaya kalkışıp boşanmıyorlar dengesizlik var diyebilir

Yani yavaştan anlatmaya başladım erkek arkadasımı ailesini falan hani suan öyle birsey oldugunu bilmiyo en azından dusunuyolar desem birden boşandılar demekten iyi gibi :44:

öyle bir düşünceleri olmaz ailenin canım korkma sonuçta siz birbirinizi seviyorsunuz ve artık herkes bu boşanma işine alıştı artık kmseye garip gelmiyor doğrusu bu yüzden ailende pek etkilenmez diye düşünüyorum sonuçta onun ailesi boşanmış dye birgün sizde boşancaksınız dye bir şey yok ailen sizin birbirinizi sevdiğinizi görünce başta sorun etseler bile sonra anlayış gösterirler bnce canım sıkma canını :)

İnşallah Canım inşallah

bence sorun etme 25 yaşında cocuk degıl sonucta aılesı ayrılan ılk cocuk degıl sonucta aılen anlayısla karsılıcaktır dıye dusunuyorum ama cocuk aılesıne dıyebılır benım için aynı ortamda olun dıye onalar neden gelmesınkii

Annemden yana olan korkum boşa çıktı neyseki ilk dediği şey ''Bizim eski günlerimiz aklıma geldi her aile yaşıyo bu durumu sanırım '' : ) O kadar sevindim ki anlatamam bu kadar anlayış göstericeğini sanmıyodum inanın :93: Hepinize Sonsuz Teşekkürler

gözünaydıın canm bende böyle bicevap bekliyordum annenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…