sevgilimin ailesi :(

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
burada daha öncede bahsetmiştim sevgilim kürt. 2 yıldır görüşüyoruz. ailem pek istemiyodu.2 hafta önce beni istemeye geldiler babamda ne evet dedi ne hayır dedi. neyse bunlar memleketlerine geri döndüler babası hemen ordan birilerinin kızlarını tavsiye etmeye başlamış onlar kız vermeyecekler çok belli yaşın geçiyo evlendirelim seni diyomuş sevgilim de çaresiz kalıyorum diyo. babasına çok sinir oldum daha benimle görüşürken ne çabuk kız bulmaya başlamış :KK43:

İşte bu olay aile yapısı hakkında çok net bir ipucu veriyor. Görürsen ne ala, görmezsen geçmiş ola.
görüyorum o kadar çok üzüüyorum ki en çokda sevgilimin dik duramamasına ben bu kızı beklerim diyememesine :KK43:

Kendinizi ateşe atmayin. Iki taraftan biri digerini istemesse cok zor. Babaniz onlari istemedi diye onlar da size bilenecek falan filan. Huzurunuzu bozarlar.

Sevgiliniz Kürt diye ailenizin sevgilinizi istememesinde sorun yok da babasinin "bu insanlarin tavri belli, onumuze bakalim" demesinde mi sorun var? Pesinizde mi kosacaklardi?

Kendinize gelin.
Bazı yerlerin bi adeti vardır ama. Kızı ilk istemeye gelişte vermezler. Acaba babanızın düşüncesidemi böyle. Sizi istemeye ilk gelişlerimi?

Bazı yerlerin bi adeti vardır ama. Kızı ilk istemeye gelişte vermezler. Acaba babanızın düşüncesidemi böyle. Sizi istemeye ilk gelişlerimi?
aslında öyle değil ikimizde onların yaşadığı ilçede öğretmeniz babam batıda biyere tayininiz çıksın öyle vericem dedi sevgilimin aileside oğullarının gitmesini istemiyo

Tatlım yalan söylüyo. İnandın mı?
Çaresiz falan da değil. Sadece düşündüğün kadar sevmiyor seni.
bilmiyorum bende öyle düşündüm banada görücü gelmek istiyo ama lafını bile ettirmiyorum söyledim ona da bende hayır diyorum görüşmüyorum diyo

aslında öyle değil ikimizde onların yaşadığı ilçede öğretmeniz babam batıda biyere tayininiz çıksın öyle vericem dedi sevgilimin aileside oğullarının gitmesini istemiyo
O ailesini karşısına almıyorsa sende sakın alma. Kısmette yoksa yapacak hiç bir şey yok. Ailelerin anlaşmasıda en az sizin anlaşmanız kadar önemli. Olmyosa da zorlama

caresiz kaliyorum ne demektir ya bak kardes adam sana yuzunu simdiden gosteriyor o seni birakmadan sen onu birak vazgec onune bak bu adamdan bi cacik olmaz

X