Sevgilimin ailesi

Sessizcukur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
19
3
1
Arkadaşlar benim 8 aylık bir ilişkim var. Ve sevgilim beni ailesiyle tanistirdi vs. Annesi bana olan ilgisini sevgisini kıskandi. Annesine az vakit ayırıyor diye oğlunu benden ayırmaya çalıştı. Tehdit etti o kızdan ayrilmazsan bu evden gidersin diye hatta ayrilmazsa babasından da bosanacagini söylemiş. Ailesi dağılmasın diye şimdi ayrıldığını söyledi. Ama biz halen devam ediyoruz. İlerde ailenin dağılma durumu sozkonusu az bekle biz böyle devam edelim ilerde kimse umrumda olmaz evleniriz diyor. Sizce ilerde sevgilinin fikri değişir mi?

Arkadaşlar benim 8 aylık bir ilişkim var. Ve sevgilim beni ailesiyle tanistirdi vs. Annesi bana olan ilgisini sevgisini kıskandi. Annesine az vakit ayırıyor diye oğlunu benden ayırmaya çalıştı. Tehdit etti o kızdan ayrilmazsan bu evden gidersin diye hatta ayrilmazsa babasından da bosanacagini söylemiş. Ailesi dağılmasın diye şimdi ayrıldığını söyledi. Ama biz halen devam ediyoruz. İlerde ailenin dağılma durumu sozkonusu az bekle biz böyle devam edelim ilerde kimse umrumda olmaz evleniriz diyor. Sizce ilerde sevgilinin fikri değişir mi?
Ne alaka
Ne hız
Anlamadım
8 ayda ailenin içine girmişsin
O yetmiyo senin yüzünden mi kayınvalide adayı kendi kocasını boşuyo
Bence boşanası varmış
Ben gelin adayı için kocamı boşamazdım, kel alaka
Ya da sevgilin abartarak anlatıyo sana

Bune be flim gibi
Ailem dağılcak gizlice görüşelim samimi gelmedi

Müstakbel kv den evlere şenlikmiş canım hayırlı olsun. Peki ayrıldım deyince onun gönlü olurken senin kalbin kırılmadı mı? Pardon yaşlarınız kaç bu arada.

pek olumlu hissetmedim sizin iliskinizi biter

Üff olmaz o iş. Aklı başında bir kadın bunları demez, sevgilin sence yalan söylüyor olabilir mi ? Hadi diyelim ki dedi erkek arkadaşın sana bunu anlatıp ailem dağılıyor gizli devam edelim neden diyor. Annesine sen ne diyorsun demiyor mu ?

Icimden bir ses diyor ki,sevgilin bazı şeyleri sana abartarak anlatıyor, ki senin 'ay ne güzel benden vazgeçmiyor' diye düşünmeni sağlamak istiyor o_O

İkimizde 23 yaşındayız.

Evde mutsuzluk hakim. Sevgilim çok mutsuz o evde ben yalan söylediğini dusunmuyorum suan. Geçmişte sevgisiz kalmış belli. Benimle yüzü gülüyor benden önce kronik depresyondaydi benimle iyileşti. Bensiz mutlu olamıyor.

Bunu söylerken ben de üzüldüm kirildim. Bunu söylemeden önce ailesine resti çekmişti ama bu evden çıkacaksın denildi. Mecbur şuan için böyle söylüyor olması. Çünkü ikimizde okuyoruz. Ayrıldığını soylemeseydi okula da gidemeyecekti.

Annesi oğlunu bir köle gibi goruyor dizinin dibinden ayrılmasın istiyor. Sevgi gormemis ama annesi sadece Benci biri herkes etrafında dönsün benim dediğim olsun diyen biri ben de yakından şahit oldum. Ben oglumla altlı ustlu oturmak istiyorum dedi bana

İlk defa basıma geliyor böyle ben de ne yapacagimi nasıl davranacagimi bilmiyorum. Sadece sevgilime güveniyorum sağolsun hiç yanıltmadi beni hiç yanlış bir şeyini görmedim. Zaten bana yanlış bir şey yapsa annesi kiskanmaz oğlunu tanıyor olacak ki hep benim dedigimi yapacak ve korkuyor bu durumdan. Oğlunu kaybetmek istemiyor.
Sadece tek korkum erkekler ilerde bu durumlarda değişiyor mu tecrübeli olanlardan duymak istiyorum saddce

Daha çok yeni ilişkin ve böyle bi kaynanayla ömür geçmez yol yakınken vazgeç derim. Sevgilin ne kadar iyi olursa olsun o kadın aranızdan siz evlenseniz bile ömür boyu çıkmıycak ve hep bi sorun olacak. Ben henüz 1 senelik evliyim benim kv de oğluna çok düşkün ve bizim için hep bir sorun. Uzun yıllar evli olanlarda aynı şeyleri düşünüyordur eminim ama yinede karar senin çok seviyorum onsuz yaşayamam dersen ve böyle bi kadınla başedecek cesaretin kuvvetin varsa şimdidedn allah kolaylık versin.

He unutmadan şunuda ekleyim erkekler hiçbir zaman (tabiki istisnalarda vardır) annelerini hayatlarından çıkarmazlar.

Back
X