sevgilimin ailesi

Onu yapmayi nasil istiyorum bir bilseniz ama hirsim izin vermiyor hayatima yapilan mudahaleye yenik düşmeye. Hep mucadele ediyorum ve ben suclu oluyorum goz gore gore ama elimde degil offf

olur mu asıl bu şekilde mücadele etmiş olacaksınız..
hır gür çıkarmadan güzel bir ders vermiş olacaksınız..
sevgiliniz kendi kararıyla artık annesine hayır demeyi öğrenmiş olacak bu da size ömür boyu kazanç getirecek..

kısa süreli hırslarınıza yenildiğiniz her durumda aranızda tatsızlık olacak..

Evlenmeden onceki dönemde benimkilerin benzerlerini mi yasadiniz peki siz de?
Önceden ailesinin karışmasını iyi niyet olarak algıladım. Eşim o aralar benim sesim çıkmadığı için belki belki de evlendikten sonra ailesi oldu bilemem ama savunuyordu. Şimdi körü körüne yanlışı savunan bir adam oldu..

Önceden ailesinin karışmasını iyi niyet olarak algıladım. Eşim o aralar benim sesim çıkmadığı için belki belki de evlendikten sonra ailesi oldu bilemem ama savunuyordu. Şimdi körü körüne yanlışı savunan bir adam oldu..

simdi annesinin tepkisi yuzunden biz yine tartisiyoruz. Bana sen hayatimi yonetiyorsun o kadinin kotu niyeti yok diyor. Nasil cevap verilir nasil aciklanir bilmiyorum artik gerçekten

olur mu asıl bu şekilde mücadele etmiş olacaksınız..
hır gür çıkarmadan güzel bir ders vermiş olacaksınız..
sevgiliniz kendi kararıyla artık annesine hayır demeyi öğrenmiş olacak bu da size ömür boyu kazanç getirecek..

Yapmayi deneyeceğim umarim başarırım tesekkurler

kısa süreli hırslarınıza yenildiğiniz her durumda aranızda tatsızlık olacak..

Haklıyken haksız duruma düşüyorsun . Bi bırak bakalım ne yaparlarsa yapsınlar . Aynı şeyi sen de yap . Onla olmak yerine ailemle gideceğim falan de . Bakalım ne yapacak . Bişey değişmezse bırak gitsin

Allahim gercekten bende mi sorun var onlarda mi bilmiyorum tek bildigim artik kavga etmedigimiz gün olmamasi. 24 yasinda erkek calisiyor 2 yillik iliskisi var herkes evlenecegiz diye bakiyor bize tum aileyle tanisildi ben de tanistim. Aramiz gorunurde gayet iyi ailesiyle. Ama en cok kavga ettigimiz konu da onlar nasil oluyorsa. Ben kendi ailemde baski karışma programlara mudahale bile bile arayip moral bozma vs hicbirini görmedim bu yuzden gordukce sok oluyorum. Annesi surekli müdahale halinde sevgilime. Gec gelme bugun de evde otur. Oraya gitmeyin kardesinin sinavlari var iptal et programini. Boya var kiza soyle gec gelicem de. Alisverisyapilmasi gerekti sevgilime gomlek kravat vs gerekti programimizi iptal edip ikimiz halledebilcegimiz halde hep beraber gidelim diye atladı. O da bana sormadan bakariz demis simdi diyor onlari istemedigimi zannedicekler. Alt tarafi alisveris kac yasindayiz bayramlik mi alacaklar adama sonra kabul etmeyince ben suclu huysuz oluyorum saygisiz oluyorum. Gerçekten dayanamiycak hale geldim. Her gunumuz kavgam her programa direkt ya da dolayli yoldan mudahale soz konusu. Bir alisveris yapilcak onda bile cekirge sürüsü gibi gitmeye kalkiyorlar. Az once sinirden haksizliktan araba kullanirken bagira bagira agladim ki kolay kolay aglayan biri degilimdir. Surekli ben suclu konumundayim sevgilime gore. Ona gore "insanlar bir sey rica etti" "insanlar artik kiziyor" "insanlar kotu niyetle soylemedi" surekli bu cevaplari aliyorum. Lutfen yardim edin sorun bende mi?

Bu aile hep olacak ve tavirlari iliskileri degismeyecek, ustelik sevgilinin tavrida belli sana uygun degil evlenme yol yakinken ayril. Belliki cok mudahaleci bir aile olacak ileridede.

Haklıyken haksız duruma düşüyorsun . Bi bırak bakalım ne yaparlarsa yapsınlar . Aynı şeyi sen de yap . Onla olmak yerine ailemle gideceğim falan de . Bakalım ne yapacak . Bişey değişmezse bırak gitsin

durum tam da dediginiz gibi hakliyken haksiz duruma düşüyorum. Bir sure icin gercekten deneyecegim onlara uymayi. Tamam diycem sessiz kalicam ben de aynisini yapicam insallah basarabilirim zaten degismezse de gercekten yapacak bir sey yok demektir

Ikimizin hayatina da mudahale olunca sesimi cikaemak zorunda kaliyorum haksizliga gelemiyorum her hafta hatta her gun bir sey cikariyorlar onlar sevgilime yükleniyor o gelip beni sucluyor. Dun bana sen ailemle huzurumu bozuyorsun dedi
daha evlenmeden bu sozler basladiysa isin zor diyim.
aile onemli, iyi duseunmen gerekiyor, hele bu durumda.

• Beğen
Reactions: anu
Bu aile hep olacak ve tavirlari iliskileri degismeyecek, ustelik sevgilinin tavrida belli sana uygun degil evlenme yol yakinken ayril. Belliki cok mudahaleci bir aile olacak ileridede.

Evet simdi bile aramizda kavga sebebi olabiliyorlarsa ileride kim bilir neler olur. Zaten 3 aile ayni apartmanda yasiyorlar kendi apartmanlarinda herkes birbirinin hayatinin icinde karismaya o kadar alismislar ki benim bunu kabullenmem zaten mumkun degil. Ileri de bizim evimizi de kendi evleri gibi gormeye baslarlarsa ya da surekli cagirirlarsa sasirmam

Son gelisme: Alisverise benle gidecegini soyledi annesinin cevabi gelmemek icin ona gitmek icin her seyi yapiyorsun ne halin varsa gor!!! Simdi sevgilimde keyif kalmadi bugunumuz de mahvoldu
Yok artık. Annesi size gayet savaş açmıs,utanmasa "ya o ya ben"diyip resti çekecek.
Bu kadar müdahaleci bir anneden kimse hoşlanmaz,evli olsanızda bu böyle devam eder.
Üzgünüm ama değişeceğine inanmıyorum.

Evet simdi bile aramizda kavga sebebi olabiliyorlarsa ileride kim bilir neler olur. Zaten 3 aile ayni apartmanda yasiyorlar kendi apartmanlarinda herkes birbirinin hayatinin icinde karismaya o kadar alismislar ki benim bunu kabullenmem zaten mumkun degil. Ileri de bizim evimizi de kendi evleri gibi gormeye baslarlarsa ya da surekli cagirirlarsa sasirmam

Valla iyi dusun derim koca cok bulunurda huzurlu bir evlilik kolay bulunmaz, sevgili adayin bulunmaz hint kumasi degilse bu isi ciddiyetle dusun derim

Yok artık. Annesi size gayet savaş açmıs,utanmasa "ya o ya ben"diyip resti çekecek.
Bu kadar müdahaleci bir anneden kimse hoşlanmaz,evli olsanızda bu böyle devam eder.
Üzgünüm ama değişeceğine inanmıyorum.

Sevgilimse hala annesini hakli buluyor. Kadin yardimci olmak istemis o benle gidecegini soyleyerek onu istemedigini zannetmis. Ben de ailesini istemiyormusum. Ve bir de güya annesinin tavirlari bana degil sevgilimeymis annesinin hicbir kusuru yokmus.... Ve tum bunlarin ustune ufak ve bence cok onemli bir detay; sevgilim işte tabi dogal olarak bu saatte. Annesi whatsapptan son gorulmesine bakip sevgilinle mi konusuyorsun isine bak yazmis. Sevgilim de farketti diye uzuluyor asıl tuhafligi goremeyip. Koca kadinin uğraştığı şeylere şaşırıyorum

Erkek arkadaşınızla bu ilişkiyi sürdürmenizin bana kalırsa hiç bir mantıklı yanı yok.Üstelik şaşırdığım bişey daha, koskoca adama ailesi bu şekilde müdahale ettiği/edebildiği zaman o adama nasıl saygı duyuyorsunuz? Komik bulup bu ne biçim erkek ya diyip arkanızı dönüp gitmeniz gerekiyor.Böyle adama erkek gözüyle bile bakamam ben açık söyliyim.

Son gelisme: Alisverise benle gidecegini soyledi annesinin cevabi gelmemek icin ona gitmek icin her seyi yapiyorsun ne halin varsa gor!!! Simdi sevgilimde keyif kalmadi bugunumuz de mahvoldu
Sevgilinde arada laf taşıyarak ilişkinizi sabote ediyor bana kalırsa...
Ayrıca size minneti olmayan kaybetme korkusu olmayan adamı kaybediverin gitsin! Sonra tepenize çıkıveriyorlar

Sevgilimse hala annesini hakli buluyor. Kadin yardimci olmak istemis o benle gidecegini soyleyerek onu istemedigini zannetmis. Ben de ailesini istemiyormusum. Ve bir de güya annesinin tavirlari bana degil sevgilimeymis annesinin hicbir kusuru yokmus.... Ve tum bunlarin ustune ufak ve bence cok onemli bir detay; sevgilim işte tabi dogal olarak bu saatte. Annesi whatsapptan son gorulmesine bakip sevgilinle mi konusuyorsun isine bak yazmis. Sevgilim de farketti diye uzuluyor asıl tuhafligi goremeyip. Koca kadinin uğraştığı şeylere şaşırıyorum
Bacım kaç kaç kaçç kaaçç arkana bile bakma!
Canını sokakta mı buldun!

Sevgilinde arada laf taşıyarak ilişkinizi sabote ediyor bana kalırsa...
Ayrıca size minneti olmayan kaybetme korkusu olmayan adamı kaybediverin gitsin! Sonra tepenize çıkıveriyorlar

Onu defalarca uyardim ailenle aranda olanlaei bana yansitma bu ikimizi de kotu etkiliyor tartisma cikiyor diye ama vazgecmiyor... her lafi bana tasiyor sanki benden bir seyler bekler gibi. Napayım çıkayım mı hayatlarindan ne bekliyor anlamiyorim

Erkek arkadaşınızla bu ilişkiyi sürdürmenizin bana kalırsa hiç bir mantıklı yanı yok.Üstelik şaşırdığım bişey daha, koskoca adama ailesi bu şekilde müdahale ettiği/edebildiği zaman o adama nasıl saygı duyuyorsunuz? Komik bulup bu ne biçim erkek ya diyip arkanızı dönüp gitmeniz gerekiyor.Böyle adama erkek gözüyle bile bakamam ben açık söyliyim.

Saygi duyamiyorum bu da agir laflara sebep oluyor bu tarz olaylarda tartışırken karakterin zayif adam degilsin vb kelimeler ediyorum sinirle çünkü gerçekten bu yasta ailesi bu kadar mudahale etmemeli hele de calisan bir erkekse. Dizlerinin dibinde oturmak zorundaymis gibi. Gecen gun annesi evlenince senin yüzünü goremiycaz anlasildi demis... denecek soz yok vallahi

Back
X