Sevgilimin ailesinde kalmam

Ne münasebet,altı üstü sevgilin.Arada daha resmi hiçbir şey yok ne işin var o evde!!!
Hadi ilişkiniz istediğiniz gibi yürümedi ve ayrıldınız,ne olacak o zaman?
Bizler kendi akrabalarımızın evinde bile birkaç gün kalmaya çekiniyoruz.
Bunlar, dış kapının dış mandalı.Nasıl cesaret ediyorsunuz kalmaya.
Kendine ayrı bir ev tut,tek odalı bile olsa.
Bir de işin diğer boyutu var.Adamlar mecbur mu sana bakmaya.Belki onlar da oğullarının hatırına ses etmiyorlardır.

Topluca cevap vereyim. Ailemin haberi var zaten bizzat beni onlara emanet ettiler. Aradada gidip sevgilimn ablasında kalıyorum calıstıgım iş yerine vasıtası olan konumda bir yer bulamadım o yüzden kalıyorum burada. Bana coook iyi davranıyorlar sağolsunlar. İlerdede evlendigimizde anne kız gibi oluruz diye düşünüyorum bu kadar zaman geçirdik aynı evde yabancılık cekmem diye düşünüyorum. Sevfilimin ettigi küfürw gelincede sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım simdi her gün ne kdar özlediğinii söylüorr bana

O evden git mi dedi. s.. git mi dedi ? İkincisiyse ayrılığa kadar gider, siz hala evden gideyim mi diyorsunuz ?
Ayrıca bırakın bu aileden gibiyim durumlarını lütfen..
Sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım. Biz tartısırken annesi duyms sanırım babasına söylemiş o da sevgilime kızmış konustuk suanlık yiyiz amaa

Misafirlik 3 gün olur bilemedin 1 hafta, 2 ay nedir yahu?
İnsan kendi akrabasını 2 ay misafir edince bıkar, kaldı ki siz yabancısınız onlar için.
Ayrıca başka erkeklerin olduğu bir evde kalmanızı aileniz nasıl karşılıyor.
Şimdi o çok iyi dediğiniz kv-kp adayınız ilerde bunları sizin aleyhine kullanacaktır muhtemelen.

Misafirlik 3 gün olur bilemedin 1 hafta, 2 ay nedir yahu?
İnsan kendi akrabasını 2 ay misafir edince bıkar, kaldı ki siz yabancısınız onlar için.
Ayrıca başka erkeklerin olduğu bir evde kalmanızı aileniz nasıl karşılıyor.
Şimdi o çok iyi dediğiniz kv-kp adayınız ilerde bunları sizin aleyhine kullanacaktır muhtemelen.
Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)

Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)

İnsanoğlu çiğ süt emmiş, kimseye çok sonsuz güven duymayın.
Ama gerçekten bu şekilde bir misafirlik hiç normal değil kanaatimce.
Aileler tanışıyor mu? Aileniz nasıl emanet etmiş anlayamadım?

Ailem beni onalra emanet ettigi icin sanırım yalnız kalmamdan korkuyorlarbasıma bişey gelir diyee cook dşünürler saolsunlar
Sorun ne o zaman? Kalmaya devam edin madem her şey çok güzel. Şaka gibisiniz. İşe girmişsiniz koskoca insansınız elin adamının ailesinin yardımı olmadan bir şehirde barınamıyorsunuz. Ailenize de pes vallahi. Başka bir şey demiyorum.

Ayy valla cnm cahillik akiyo su satirlardan :) cahillik derken yanlis anlama: toyluk anlaminda diyorun..o zmn senin uzulursun ama milletin umru olur mu? Diyosun :)

Kusura bakma ama çok safsın. İleride başına ne geleceğinden haberin yok. Bi çıkar çatışmasına bakar o halleri. Annesinin istemediği bir şeyi bilmeden de olsa yapmana bakar. Bu kadar kadın aynı şeyi söylüyor sana bilmem farkında mısın? Öyle olmaz böyle olmaz deyip duruyorsun madem bu kadar bayılıyorsan niye buradakilere soruyorsun ki? Yediğin küfrü de sindirmişsin nasılsa.

Yanında mi yatti annesi evlenince aranizda yatar boyle iyimser olursan. Bir de sevgilinin ailesinde kaliyorsun ya ilerde ailen öğrenince sorun etmeyecek mi ?Ya da su an bilseler razi olurlar miydi ? En iyisi arkana bakmadan uzaklasmak .

Yine bir araştırmaya alet oluyoruz sanki!!!!
umuyorum öyledir.
bir anne babanın gencecik kız çocuklarını, sırf oğullarından biriyle sevgili diye resmen evlatlık gibi millete emanet edip(!) onlarla yaşamalarına müsaade edeceğini düşünemiyorum şuan..

merak ettim hangi şehir bu?
biz mi çok paranoyağız sokakta bile biri uzun uzun baksa işkilleniyoruz.

Bu haller asla kalıcı değil. Işler ciddiye binince bir çırpıda yüzüne vurulur. Ve ayrıca ilerdeki yaşantınıza da müdahil olma hakkını veriyorsunuz bu şekilde.

Çalışıyorsanız mutlaka küçükte olsa bir ev tutup düzeninizi kurun. Mutlaka bir çıkar yol bulunur istedikten sonra.

Topluca cevap vereyim. Ailemin haberi var zaten bizzat beni onlara emanet ettiler. Aradada gidip sevgilimn ablasında kalıyorum calıstıgım iş yerine vasıtası olan konumda bir yer bulamadım o yüzden kalıyorum burada. Bana coook iyi davranıyorlar sağolsunlar. İlerdede evlendigimizde anne kız gibi oluruz diye düşünüyorum bu kadar zaman geçirdik aynı evde yabancılık cekmem diye düşünüyorum. Sevfilimin ettigi küfürw gelincede sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım simdi her gün ne kdar özlediğinii söylüorr bana
Gerçekten ban yememek için zor tutuyorum kendimi ne asker psikolojisi ya hangi sebep küfür ü haklı çıkarabilir ki? Kendinizi böyle saçma şeylere avutmayın

Back
X