Sevgilimin ailesinde kalmam

Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Ben olsam gitmm

Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)
Şaka galiba :-):-):-)

Bence bu evliliğin olmaması senin için daha iyi olur evlenmezsen arkandan konuşurlar iyice bi süre sonra unuturlar ama evlenirsen her hatanda yüzüne vururlar bu olayı daha evlenmeden evimizde konaklıyordu zaten o zamandan belliydi ne olduğu diye sürekli yüzüne vururlar

Üniversite okurken bi arkadaş vardı senin gibi çocuğun ailesinde kalan hep anlatırdı beni çok seviyorlar falan en son çoçuğun babası karşısına alıp konuşmuş sen kim olarak burda kalıyorsun karısı mısın nesin nikahın mı var yani kovmuştu dayanamayıp

Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)
Hiç heveslenme.
Ayrıca aşırı saçma davranmışsın, ailende dahil.

Bide bunun banyosu var tuvaleti var adet zmni var.. copun kilin var :) acik yazdim ama.. ben misafirlikte bile istemeyerek giderim lavaboya kac tane yabanci erkek varken nasil rahat edilsin?
Ailende bi ayri.. acaba cok mu caresiz kaldilarda buna musade ettiler diye dusunuom ama sebep bulamiyorum..

Burda sevgilisiyle ayni evi paylasanlari destekleyende var desteklemeyende.. ama farkindaysan bu konuda yanlizsin konu sahibi..

:oha:
Ben kayinvalidemin evinde kalmıyorum yahu, iyi cesaret sizdeki.
Ayrıca en sevdikleri gelin elbet benim çünkü tekim, bu bana onlari ve evlerini sömürme hakkını vermiyor.
Her şeyi geçtim milletin evinde ekmek elden su gölden kalip ve bir de evin hanımiyla nasıl beraber uyuyabiliyorsunuz?
Ha bir de küfreden ve sizi ordan kovan sevgilimiz var.
Nasıl saçma bir ilişki bu?
Fıkra gibi yahu!

Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/
Sen sana öyle laf etmiş daha hala altlı üstlü diyosun. Gerçekten şoka girdim. Saçmala diye bağırasım geldi

Ben o aileyi hiç samimi bulmadım. Neden diye sorarsan eğer konu sahibi evlatlarını “s.git” kelimeleri kullanacak kadar nasıl yetiştirdikleri aşikar. Yetiştirilme tarzı çok önemli.

Tamam bende liberalist bir ailede büyüdüm bu kadarı da pes. Ben sevgilimin ailesinde kalacağım ailem tamam diyecek. Cinnet geçirirler. Buram buram saflık kokuyorsunuz konu sahibi. Güven aile konusuna hiç girmeyeceğim. Ama eğer adamın o kelimesini affedip devam ediyorsan sorun sende demektir.

Peh asker psikolojisiymiş. Psikolojilerine ettiklerim asker psikolojisi altına sığınıp yapmadıklarını bırakmıyorlar.

Insan yeri geliyor kendi evinde rahat edemiyor siz nasil yasiyorsunuz milletin evinde? Ki ortada ne bir soz ne bi nisan yok simdiden kv kp vs diye icinize sindirmissiniz. Ustune zamaninda kovulmussunuz sevgiliniz tarafindan, acta acikta kalacagimi bilsem ben yine o evde kalmazdim. Anlamsiz derecede rahatsiniz.

Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Helal olsun çoğu kv kp de nikahlı gelinine böyle sahip çıkmaz.Geliriniz varsa yinede ayrı eve çıkın sonsuza dek böyle olacak değil sonuçta.

Yav he he.

Şaka gibi konu. Ailen seni o kadar seviyor, o kadar düşünüyor ki kendi elleriyle ezik duruma düşerek adamlara mı emanet ediyorlar? Onlar kim ya hu?

Evde tanımadığın erkekler de var üstelik. (Kaynın falan da değil onlar, resmiyetiniz yok)

Şimdiden hayatına karışıyorlar, yok altlı üstlü yok şu yok bu.

En çok ailene kızdım, ailen konusunda doğru söylüyorsan, haberleri varsa yazık onlara.

Arkadaslar tüm yorumları okudum. Okula arada gidip geldiğim icin önceden iki ay kadar kaldım simdi calısıyorum ev bulana kadar kalıyorum. Aileler tanısıyor yüzüklerimiz var amaa resmi böyle gelinip istenmedii henüzz ailemin haber var her gün ararlar seviglimin ailesini falan. Teşekkürler en kısa zamanda ev blup giderim zaten benim yüzümden diger krdeşlerinin sevgilileri hep sorun yapmış benim kalmamıı. Kıskandılarmı artık bilmiyorm ama
Valla ben olsam ben de sorun yapardım, evlerden ırak.

Neyse sen nerden biliyorsun sorun yaptıklarını? Sevgilin mi söyledi, sevgilinin kardeşleri mi, ailesi mi?
Demek ki patlak verdi aile içinde de kalman.

Ne giderim sevgiliyken erkek arkadasimin evinde kalirim
Nede oglumun sevgilisini bu eve sokarimm!

Bana kalırsa bu çok yanlış bir hareket
Gidin bir ev arkadaşı bulun ya da kendi başınıza eve çıkın
Korkuyorsanız aparta çıkın

Back
X