Sevgilimin ailesinde kalmam

Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Senin ailen bu oykunun neresinde

Gerçekten ailemin haberi var babamla arkadas gibiyiz herşeyimi bilir benim o yüzden cok rahat yetiştim öylede yaşıyorum. Sevgilimin dedigine takılmıstım o yüzden actım konuyu ama onunlada konuyu actıktan sonra barıstık o lafı duyunca ne yapcagımı bileemdim o yüzden icimi dökme amaclı yazdım. Ailemde yanıma geliyor ev tutucaz insallah ev arıyoruz buldum sayılırr

Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/

Sizi sevmeyen defol git diyen adamın ailesiyle evlatlık gibi mi yaşayacaksınız? Kendinize ayrı bir ev tutun. Biraz gururlu olun. Ömür boyu birilerinin himayesinde olamazsınız..
Evli değilsiniz ki kv kp demeniz de tuhaf..

Bizi ailemiz teyzemize amcamıza göndermezdi olurda oğlu osu busu sarkar sıkıştırır rahatsız eder diye .
Babanla ne kadar iyi bir arkadaş olursan ol , şayet gerçekten senin canını düşünseydi seni bu kadar süredir tanıdığı insanlara emanet etmeye eli dili varmazdı .
O kadar eminsiniz ki herşeyden bu kadar insan nedese boş görünen o ki .
İlk tekmeyi yemiş ama akıllanmamışsınız
Umarım ikincisi bir travma bırakacak kadar büyük olmaz o aileden

Yahu siz nasıl bir genç kızsinz
Okumuş iş güç sahibi bir bayansin
Senin ne işin var sevgilinin ailesinin evinde
Ne münasebet
Senin hiçbirşeyi olmaz
Senin ailen yokmu yavrum
Allah'ım hangi günlerdeyiz
Kızlarımızi sen koru rabbim akıl fikir ver

İnsan kendi anne babasının evinde bile bazen sıkılıyor,kendi düzenini istiyor. Yani ben koloni gibi yaşamayı sevmiyorum kendi anne babam kardeşlerim için yapıyorum arada, onları görmek için. Gerçekten rahat edebiliyor musunuz,bir de nasıl güvenebiliyorsunuz ki? Ne bileyim hiç şahsi ve özel bir eşyanız yok mu,nereye koyarsınız? Ya da bir arkadaşınızla evde vakit geçirmek isteseniz çağırabilir misiniz? Siz yaşınızın ve konumunuzun gerekliliğini bile yaşayamıyorsunuz şu an,10 yıllık evlilik gibi...
Yarın evlenirsiniz,evde bir eşiniz bir kendiniz olmak istersiniz ama siz o zaman bu insanlara sınır çizemezsiniz çünkü o çizgi için şu an geleceğiniz için geç kalıyorsunuz. O insanlar evliliğinizde her şeye söz sahibi olacak ve bunu siz yapıyorsunuz. Neden? İÇ güveysi gibi asker beklemek?
Çık biraz hayatını yaşa,evlilik dediğin olacağı varsa her türlü oluyor heves ettiğiniz şeyler biraz kalifiye olsun

Burda okuduğum pek cok konudan sonra hayatimda duyduğum en sacma sey diyorum sonra yenisi ekleniyor.
Ama sanirim son donemlerde okuduklarim arasinda en sacma konu bu.

Sevgili iken problem varsa evlenince bin beter olur
Neden evlenme teklifi etmiyor.
Neden aileniz nikahsiz yasamaniza izin veriyor

Ne isin var anacim. Git ev tut kendine millete minnet edecegine kendi parana minnet et.

Burda okudğm okuyabileceğim en saçma konu... sana iyi davranırlar aranız az bi bozulsun “ bana şöyle demişti böyle yapmıştı die dökülürler..
Bu ne rahatlık bu ne saçmalık erkek kardeşleri var diyorsun sen gayet rahatsında adamlar rahat edebiliyor mu bakalım.. sizdeki rahatlığa Pes diyorum başkada bşe demeyeceğim..
işe uzak fln bahaneler uydurma yurt var.. ev tut .. bedavacı gbisin. Paran yoksada git ailenin yanına orda bul iş..
Böyle yaparsan daha çok s.. g der o adam sana.. son duyuşun olmayacak.

Ayrı eve cıkmak istedim altlı üstlü daire bulalım bize yakın ol dediler öylede ev yok bulamadıkk :/
Yakın olunca nolcakmış.. sözde sana gözkulak olcaklar.. en azından şimdi hayatını yaşa . Seni yönetiyorlar resmen. evlenincede dzinin dibinden ayrılmazsın kv.ciğinin.

Kv den çok sevgilin başına kalkar bu durumu... her kavgada duycaksın “ yatacak yerin yoktu kapımızı açtık “ diye..

Yok böyle izn veren aile olmaz evine alan ailede olmaz...
fake bnce bu konu gece gece sinrlerm zıpladı Boşuna :KK14:

Yani hepsini okudum ama nerden baksan elinde kaliyor.
Senin sevgilinin ailesinde koskoca 2 ay kalman tuhaf.
Evde bekar koca koca 2 oglu varken, kocasinin yanini birakip oglunun sevgilisyle 2 ay yatan kadin ve aile daha da tuhaf.
En tuhafi ise kizlarinin elalemin evinde kaldigini bilip genis genis yasayan, biz arkadas gibiyiz diye takilan ailen.
Yani lutfen hepinizden biriniz aklinizi basiniza alin da bu işe bi son verin.a

Şimdi yakında ev yok derler.. Yarın oğlan ile evlenmeye kalkınca uzakta ev ararlar.. Aileleri şimdi birşey demez ama evlilik söz konusu olunca aman kızım uzaklaş derler..
Bakalım evlendikten sonra altlı üstlü oturup, her gün sizde olmalarına me diyeceksiniz? Şuan yanınızda yatacak kadar samimi olduğunuza göre o günler geldiğinde de buraya yazmazsınız inşallah..
Hayat tercihlerden ibaret..

Onlara yakın olmak zorunda değilsin onlar şuanda kimse degilmsevgilin bu lafı ettiyse kv ye şöyle kavga ettik küfür etti içimden çıkmıyor ben evimi kurucam de

Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Valla cesaretinize hayranım ama ne münasebet demeden de geçemeyeceğim kalmanıza!
Sevgilin neden bu şekilde konuştu size gerekçesi ne olursa olsun her durumda da iğrenç tabi o ayrı.

Yani hepsini okudum ama nerden baksan elinde kaliyor.
Senin sevgilinin ailesinde koskoca 2 ay kalman tuhaf.
Evde bekar koca koca 2 oglu varken, kocasinin yanini birakip oglunun sevgilisyle 2 ay yatan kadin ve aile daha da tuhaf.
En tuhafi ise kizlarinin elalemin evinde kaldigini bilip genis genis yasayan, biz arkadas gibiyiz diye takilan ailen.
Yani lutfen hepinizden biriniz aklinizi basiniza alin da bu işe bi son verin.a

Kesinlikle her cümlenize katılıyorum.
Yazmak istediğim herşeyi yazmışsınız .

Back
X