- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
Arkadaslar uydurma konu değil burda herkes bi sıkıntısında açıyor konu bende açtım ki uydurma değil bizzat yaşadıgım şeyi anlattım. Ailem bişry demeyince böyle düşünmedim hiç bu tarafta ısrar etti cünkü. Öyle olunca bende ev bulana kadar bari kalıyım dedim o da ertelendi durdu. Yurtta kalamıyorum cünkü iş yerime yakın veya tek vasıtası olan yurt yok ki ev buldum sayılır ailem gelince bakıcaz. Evlenme konusuna gelince sevgilim henüz askerde gelince iş bulması vs. birde evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum nedense hem calısıp hem ev bakmakk zorr geliyor
bak şimdi sana şey şöyle ağız dolusu laflar ederim burda milleti salak yerine koyduğun için ama susuyorum banım yeni açıldı.
Öyle ortaya yazma milleti alıntıla cevap ver. senin baban sana kızım git tabi milletin evinde direk gibi yat nasılsa yolunacak kaz bulduk mu diyor? hem çalışıp hem ev bakmak zorrrrr geliyorsa sevgili yapmak da zorrrrr kardeşim,altından kalkamayacağın işe girişme.
Ayrıca konu başta bi gerçek geliyor ama içine girince alışıyorsun yahu,basbaya fake. amacın sevgilinin sana dediği laf olsa başlık "sevgilim bana küfür etti" filan olurdu. buraya gelip "ben sevgilimin ailesiylen kalıyom,eltiler çatlasın,bütün akrabaları da beni seviyo" diye laf yapmazdın. okuyorsun bunları biliyorum da sende iki lafı bir araya getirecek kabiliyet yok bari milletin aklıyla alay etme şurda kaç sayfa yazılmış kimseye cevabın yok. konuya fake denilince ortaya çıkıyorsun.