Sevgilimin ailesinden kimse benimle tanışmak istemiyor

canim benim benimde 2 senelik iliskim var ve daha ailesiyle tanismadim onlar beni taniyo ama bizde daha konusmadik tanismadik
daha erken canim

tanıştırıp tanıştırmaması pek kurcalama bence.tanıştın diye kesin iyi ve evlikle sonuçlanacak bir ilişki demek değil .aileyle tanışıp ayrılan tanıdıklarım var.bende okuldaki arkadaşımın annesiyle telde çok konuştuk ama resmen tanışmadık.sonrada barışmadık çocukla.yalnız yıllar sonra konuştuk.madem başka sorunun yok baksana ilişkinin keyfine.

saol cnm düşüncelerin için:)
tanışmamaya olayları akışına bırakmaya karar verdim:)

2 ayllıkken tanıstım ben sımdı 10 aylıgım nısanlıyız
yaslarınız kac?

4 ay sonrasında annesiyle tanıştım, 7 ay sonunda da anneler tanıştı. Yaşlarımız 21-26. Evlenme planımız yok sadece ailelerimiz çocuklarının nasıl insanlarla sevgili olduğunu öğrensin diye tanışmıştık zaten. Annesi başlarda bana bayılırdı. Evlerinde kahve içeceğiz mesela hayatta beni kaldırmaz kızına yaptırır ya da kendi yapardı. Yemek yemeyeceğim aç değilim derdim kaşıkla ağzıma tıkardı ye kızım diye. Bana almadığı incik boncuk, kıyafet, hediye kalmadı. Şimdi benden(bi' kerecik oğluşunu üzdüm diye) pek haz ettiği söylenemez Sevmez ama bir şey yapmaz, eskisi gibi şımartılmıyorum sadece. Paşa gönlü bilir, kendimi sevdirmeye uğraşamam. Şimdiki aklım olsa yine iş ciddiye binmeden tanışırdım. Karşındaki aileyi, nasıl insanlar olduğunu yolun başındayken az çok öğrenmek gerek.
9 ayda henüz tanışmasan da olur bence ama tanışmak için illa ciddiye binmesini bekleme derim.

cnm aslında çok güsel düşünce önceden bilip görmek gerek kimler nasıl insanlar huyu suyu en azından

fikir sahibi olmuş olurum kendim değerlendirmis olurum bnmde görüşüm bu yönde normalde ama ailesi
böyle atılsınlar merak etsinler bnmle tanışmak için can atsınlar istiyorum
niye böyle bilmiyorum ama böyle
onlardan böyle tepki almadığım için bende kendimi iş ciddiye binsin tanışırım die avutuyorummm

canim benim benimde 2 senelik iliskim var ve daha ailesiyle tanismadim onlar beni taniyo ama bizde daha konusmadik tanismadik
daha erken canim

hmm hayırlısı olsun cnm
peki sen hiç istemedin böyle tanışsınlar flan die
ben nie bu kadar iştahlıyım anlamadım

cnm ben erkek arkadaşımın ailesiyle 2 sene sonra tanışmıştım , o da ayak üstü ve o anda gerektiği için. 7-8 ay sonra da abisinin nişanına gidip bütün sülaleyle tanışmıştım ve şu anda 3 seneyi geçti. daha 2 hafta önce ailesi beni evlerine yemeğe davet etti. burda da bi konu açmıştım sevgilimin ailesiyle ilk yemek diye belki görmüşsündr :)

diyeceğim o ki aceleye getirmenin hiçbir anlamı yok. aileler elbette çocuklarının hayatnda biri olduğunu bilirler ama ilişki ciddi bi hal almaya başlamadan tanışmak görüşmek yakınlaşmaz istemeyebilirler ve bu bence çok normal. bu sana karşı tavırlı oldklarını ya da sevmedklerini göstermez. nötr olmaları her zaman iyidir şu aşamada. aksine hemen kaynaşıp daha ilk gnlerden ailenin içine giren kızlara çok iyi gözle bakmazlar, hemen gelin havalarına girdi ortada daha bişi yokken derler. böyle iyi inan.

zaten ilerde eğer kısmetse bi ömür boyu onlarla bi arada olcaksın :=) o zaman sevglnle başbaşa takıldıınz, aileleri düşünmediiniz gnleri mumla ararsn emn ol

evet hatırlıyorum konunu:):):)
inşallah kısmetim olsun btnm:)aielesiyle nasıl olsa tanışılır:)
çok tşk ederim yorumun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…