- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kızlarlütfen bana da akıl verin düşün düşün kafayı yiyorum 2 yıllık sevgilim var kendisi polis memuru ben üniversite ye gittiğim zaman tanıştık benim kazandığım şehirde göreve başlamış oda benden 3 ay önce. İkimizinde memleketi aynı her neyse bizim ilişkimiz de hersey çok hızlı ilerledi hemen sahiplenmeler bütün günü birlikte geçirmeler. Ben zaten onun evinden çıkmıyodum aksama kadar yemek yapardım evi temizlerdim onun herseyini yıkar utulerdim aynı evli gibi işte. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarla da aram çok iyi oldu ve sevgilim bu duruma çok seviniyo ama şöyle bi sıkıntı var sevgilim ben daha onu tanımadan önce yani göreve başlar baslamaz kredi çekmiş ailesi için borçları var diye sonra biz tanıstik bi kredi daha çekti 3 ay içinde kız kardeşi kaçtı kızın Çeyizi için falan yani 25 000 kadar borcu var sonradan babası oğlum güzel bi araba alcaz dedi yine çektirdi 10000 onuda alamadilar eski bi araba var hala ona biniyor çocuk. Babasi da araba alcak diye çektirdiği krediyi napti bilmiyorum ama sevgilime soruyorum borclari ödedi diyor babası emekli değil sigortasi yok sevgilim sürekli onlarayardım ediyor babası da ona güvendiği için mi bilmiyorum ama doğru düzgün bi iştecalismiyor şimdi okulum bitti ben memlekete geldim sevgilim evlenelim diyor bende aileme söyleyemem diyorum hep o kadar borç vardiyince demedigini birakmiyor bana para göz muamelesi yapıyo. Ama bana da eşya için altın için anlayış göster borç bizim borcumuz az alalım ilerde saha iyisini alırız diyorama.ailesine geldiği zaman hiç düşünmeden çekiyor krediyi . Bende sürekli laf söylüyorum kavga ediyoruz hatta ayrılıyoruz onlara gelince varda bize gelince niye yok diyeproblem olmaması da değil ailesi isteyincetamam olur ben diyince sen herseyi gözealmiyosun rahat bi hayat istiyosun yazıklar olsun diyor napıcam ben nolur akıl verin