Sevgilimin ailesine düşkünlüğü

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
29
Kızlarlütfen bana da akıl verin düşün düşün kafayı yiyorum 2 yıllık sevgilim var kendisi polis memuru ben üniversite ye gittiğim zaman tanıştık benim kazandığım şehirde göreve başlamış oda benden 3 ay önce. İkimizinde memleketi aynı her neyse bizim ilişkimiz de hersey çok hızlı ilerledi hemen sahiplenmeler bütün günü birlikte geçirmeler. Ben zaten onun evinden çıkmıyodum aksama kadar yemek yapardım evi temizlerdim onun herseyini yıkar utulerdim aynı evli gibi işte. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarla da aram çok iyi oldu ve sevgilim bu duruma çok seviniyo ama şöyle bi sıkıntı var sevgilim ben daha onu tanımadan önce yani göreve başlar baslamaz kredi çekmiş ailesi için borçları var diye sonra biz tanıstik bi kredi daha çekti 3 ay içinde kız kardeşi kaçtı kızın Çeyizi için falan yani 25 000 kadar borcu var sonradan babası oğlum güzel bi araba alcaz dedi yine çektirdi 10000 onuda alamadilar eski bi araba var hala ona biniyor çocuk. Babasi da araba alcak diye çektirdiği krediyi napti bilmiyorum ama sevgilime soruyorum borclari ödedi diyor babası emekli değil sigortasi yok sevgilim sürekli onlarayardım ediyor babası da ona güvendiği için mi bilmiyorum ama doğru düzgün bi iştecalismiyor şimdi okulum bitti ben memlekete geldim sevgilim evlenelim diyor bende aileme söyleyemem diyorum hep o kadar borç vardiyince demedigini birakmiyor bana para göz muamelesi yapıyo. Ama bana da eşya için altın için anlayış göster borç bizim borcumuz az alalım ilerde saha iyisini alırız diyorama.ailesine geldiği zaman hiç düşünmeden çekiyor krediyi . Bende sürekli laf söylüyorum kavga ediyoruz hatta ayrılıyoruz onlara gelince varda bize gelince niye yok diyeproblem olmaması da değil ailesi isteyincetamam olur ben diyince sen herseyi gözealmiyosun rahat bi hayat istiyosun yazıklar olsun diyor napıcam ben nolur akıl verin

yani zamanında ailesi için yaptıkları gayet normal şeyler, bu yaşa ailesi getirdi okuttu falan ben pek bir şey göremedim, bu konuda kendinizi ailesiyle yarıştırmayın gerek yok, ama şimdiden sonra yaparsa hatalı tabiki de, evlilik için acele etmeyin biraz daha zaman verin birbirinize yani o konuda kırmadan ikna edin

bence sevgilinle otur sakince konuş...borç işi iyice açıklaığa kavuşsun...sonra evlilik hakkında konuşun..

aynı benim eski sevgilim çekilecek dert değil bu sömürücü aileler yaa insan biraz evladına da acır. işin zor kolay gelsin acele etme biraz birikim yapalım okulu yeni bitirdim falan de

Kızlar ya ama ondan da vazgecemiyorum bana dese ki aşkım seni de anlıyorum diye ama yok sen para istiyosun sdn benim ailemle arama mesafe koymaya çalışıyosun falan diyo hep

Kızlar ya bana dese ki aşkım sende haklısın senide anlıyorum Ohh be dcem ama nerde işte sen benim ailemle arama mesafe koymaya çalışıyosun sen para istiyosun rahat hayat istiyosun diyo. Benim aileme ne dcem diyince de sen hallet onu da kendi aileni bizim üstümu zde tutuyosun onlar istiyo diye bişey almam ben durumum belli hersey para mı ben senin için cebimde para yokken bile herseyi göze alıyorum sen niye böyle değilsin diyo bana

Benim. Okulum yeni bitti ailem her anne baba gibi güzel bi isim olsun istiyo evlilikten önce. Zaten babam duysa keser beni . Ama sevgilim niye senin aileni bekliyoruz diyo kızıyo o Borçla evlenmek istiyor

Valla cicim restini çekicen.
"Kızlar çocukluğundan itibaren evliliklerini, düğünlerini, evlerini hayal eden yaratıklardır, ben beşyaşımdan beri evimdeki buzdolabının şeklini hayal ediyorum, sen bunu nasıl anlayabilirsin? Bunlar benim x yıllık hayallerim, kız kafası işte, üzgünüm. Kimse kimse için hayallerinden vazgeçmek zorunda değil, eğer senin de hayallerine uymayan birşeyler varsa, sen de benden vazgeçebilirsin. Bu işler böyledir, aşk, sevgi güzel şeyler ama yıllarımı da senin uğruna hayalimi gerçekleştirmeden geçirdiğimi düşünürsem senden soğuyabilirim. Ya işler benim gönlümü hoş edecek şekilde olur, ya da herkes kendi hayaline doğru ayrı bi yol çizer. Ayrıca bana bi daha paragöz dersen, sana ayrı bi yolu elimle çizer, burnunu da o yolda dümdüz ederim. Bilgin olsun. İşine gelirse."
İstediğin gibi olmayacaksa sttiret zaten, adam sana saygı duymuyor, üstüne bi de seni suçluyor.

Valla evlendikten sonra her ne kadar az esya da alsaniz borc olcak dugun nisan kina vs o borclarla evlenilmez ki. Sen de okulunu yeni bitirmissin zaten oncr borclar bitsin sonra evlenin. Bunlar yuzyuze konusulucak seyler. Borc odemekten gezip eglenemiyceksiniz. Ailesine yardim etmesi guzel bisey hayirli evlatmis. Ama o borclarla evlilik olmass

sevgilinizin tam tersi olup da evlenince değişip aynı böyle olanı gördüm de, evlenmeden önce böyle olup da değişeni görmedim, maalesef daha kötüye gidiyorlar :KK43:

Bende öyle diyorum ama ne kadar az bOrc o kadar iyi sonra yine alırız önce az alalım diyor. Ama ben babama söyleyemiyorum korkuyorum borç yüzünden değil okulum yeni bitti diye . SevgiliM de benden uzaklaştı işte sen söylemiyosun boşuna bekliyoruz diye çok arada kaldım herkes bana yükleniyor

kabul et sonra da almak istediğin şeyleri göster zamanla evlilik fikrinden vazgeçecektir karşılayamadığı için bu sefer seninde ne dediğini anlayacaktır. eğer bir şey derse daha ucuz şeyler iste vs diye bir kez evleniyorum dersin.

Ohooo sürekli konumuz eşya altın falan ben diyorum ki bi kez evleniyoruz hem kendime mi alıyorum evimize alıyoruz duye. O zaman da yıllarca borç öderiz işine geliyosa diyo

Valla cicim restini çekicen.
"Kızlar çocukluğundan itibaren evliliklerini, düğünlerini, evlerini hayal eden yaratıklardır, ben beşyaşımdan beri evimdeki buzdolabının şeklini hayal ediyorum, sen bunu nasıl anlayabilirsin? Bunlar benim x yıllık hayallerim, kız kafası işte, üzgünüm. Kimse kimse için hayallerinden vazgeçmek zorunda değil, eğer senin de hayallerine uymayan birşeyler varsa, sen de benden vazgeçebilirsin. Bu işler böyledir, aşk, sevgi güzel şeyler ama yıllarımı da senin uğruna hayalimi gerçekleştirmeden geçirdiğimi düşünürsem senden soğuyabilirim. Ya işler benim gönlümü hoş edecek şekilde olur, ya da herkes kendi hayaline doğru ayrı bi yol çizer. Ayrıca bana bi daha paragöz dersen, sana ayrı bi yolu elimle çizer, burnunu da o yolda dümdüz ederim. Bilgin olsun. İşine gelirse."
İstediğin gibi olmayacaksa sttiret zaten, adam sana saygı duymuyor, üstüne bi de seni suçluyor.
Çok güzel yazmışsın tam içimden geçenler ama diyemiyorum desem çok kötü sadece kendini düşünen aslında. Hiç onu sevmeyen bi kız gibi görür beni

Önce çalışmaya başlayın para kazanın

Kendi paranız üzerinde söz sahibi olun

Sonra sevgilinize bu parayı evlilik dışında harcadığınızı hissettirin gezin tozun giysi alın ya da öyle söyleyin

Bir de kaçan kız kardeşine 25000 tl çeyiz yapan adam kendi düğününü vs de yapmalı yani kendi çevresinin beklentisi yüksektir.

Babasının geliri yoksa siz borçsuz evlenseniz de hep destek olmanız gerekir gibi geldi

X