- Konu Sahibi bilgaybilgay
-
32 yaşındayım düşünüyoduk bişeyler ama ikimizinde sabit geliri yok ben eğitmenlik yapıyorum o da benim gibi sürekli önümüzü görelim öyle diye diye bende bekledim baskı yapmadım en son ailesi geldiğinde tanışmaya gelirler heralde dedim az bi süre kaldılar bişey söylemediler bende kırmamak adına ztn maddi sorunlarıda var diye üzerine gitmek istememiştim ama keşke gitseymişim ben ailemi tanıştırmamışım kuru domates pahalı demiş ben teyzemden alıp vermemişim annem geçmiş olsun diye aramamış vs vs bisürü şeyi bahane etti bana tlf da sondan olcana baştan olsun fln dedi ben şaşırdım tabii ama huysuzda biri.kendi içlerindede sorunları var onları hallederlerse ben aramayı düşünüyorum yoksa dönüp dolaşıp her seferinde bana patlıyo sinemaya bile 2 defa gidebildik hanımefendi laf etmesin diye.herşeyimize laf söylüyosun fln diyo erkek arkadaşımda ama ne mesafeyi ayarlayabiliyo özel hyatı ve aile hayatıyla nede bişey yapıyo.geçen gün yine birbirlerine girmişler tekme tokat 15 saatlik yoldan aileleri geldi bu böyle bi nedendende 2.gelişleri koca koca insanlar ama bilemiyosun bazen insanların iç dünyasını.görümce adayımın pek çevresi yok sevilmez pek etrafındakiler tarafından herşeyini bana anlatırdı bende mecbur hissettiğim için kendimi aman ara bozulmasın aman destek olayım yazık yalnız diye diye bu hale geldik
Benimde gözüm korkmuyo değil ama bu kdr seviyo muymuşum ben bu adamı diyorum :) kv maşallahı vardı şeker gibi kadındır ama çok gaza gelir :)) bide kızları biraz otoriter babada öyle çok sakindir ama sinirli görmemeliymişim onu nerdeyse önceki gelişlerinde görümce adayı elinde kalıyomuş.daha önce nişanlandım ben ondada ne görümcemde sıkıntı vardı ve mesafeyi korumayı başarmıştım şimdi niye böyle anlamıyorum.Allah bozmasın aranızı inş. ve inş benim sorunlarda düzelir diye dua ediyorum hiç bişeyden çekmediğim görümceden çektiğim kdr ve şöylede bşy var 'görümce nevrim dönüyo seni görünce' :)))))
Çok doğru ben bazı konularda hatalıyım aman incinmesin ben hallederim aman yorulmasın üzülmesin derken hopppp bianda herşeyi üstüme alabiliyorum her konuda ama tek hatam kırılıcaksa kırılsın açık konuşmalıydım en basitinden tanıştırma olayını ki bu sadece bi örnek buara aile içindeki olaydan dolayı biraz gergin yani araya bulmaya çalışıyorum seninle ilgili eğer olurda ayrılmadan devam edersek daha dikkatli olucam bi gerçek.herşeyi üstüme almıcam artık ne düşünüyosa payımıza bölüşücez mecburen.
""iyi niyetli olmak" çok güzel ve tehlikeli bir yaradılış maalesef..
evet sakın herşeyi üzerinize almayın.. erkekler işten kaytarmaya çok müsaitler maalesef.. onları, sorunlarını sırtlayan biri olunca yan gelip yatmaya müsaitler.. genel olarak tabi.. hepsi değil muhakkak..
ailesi olan ilişkilerinde etkin rol oynamak sizin başınızı ağrıtır.. o onların oğlu.. onun ailesi.. inanın o çözemezse bir yabancı olan -gelin- hiç çözemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?