sevgilimin ailesiyle tanışacağım, çok korkuyorum. lütfen bana yardım edin kızlar :(

ugurbocem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
19
0
86
Eskişehir
meraba arkadaşlar. sevgilimle düzenli bir ilişkimiz var ve ciddi düşünüyoruz. sevgilimin ailesi almanyada yaşıyor ve bayramda sonra türkiyeye gelicekler. bu vesileyle beni ailesiyle tanıstırmak istediğini söyledi bende onu kırmamak için tamam olur dedim. ailesi beni çok merak ediyorlarmış. babası sen tanıstırmasan bile ben o kızı bulur tanısırım demiş. o derece.. ama ben korkuyorum. nasıl davranacağımı bilmiyorum, beni sevmelerinide istiyorum ne yapmalıyım kızlar?? yardım edin :/

olduğunuz gibi olun içten olun yeter ne gerek var stres yapmayabenim sütten ağzım yandı biz de tanışmıştık ama heyecandan beni kekeme sanmışlardır herhalde diye düşünmekten karnım ağrıdı

Ayy konu sahibi sen ne sevimli bir şeysin öyle yaaa :) Heyecanlıyı dersin onlar da sana yardımcı olur.

Sana bir kaç tavsiye verecem :) Seni çok sevecekler göreceksin
- ilk önce fazla konusmicaksin.. Sana birsey sorarlarsa, ilk önce biraz bekle, sonra cevap ver. Böylece ne dedigini önce düsündügün görecekler.. Sonra iste, sakin davran, gülümse, ama fazla gülme.. Onlarin konustugunda, birak önce konusmalarini bitirsinler, sonra sen konus.. Anliyorsun? Bu tür seyler iste. Fazla heyecanda yapma.. Onlarda insan sende insansin.

Basarilar dillerim, ne zaman göreseceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…