Sevgilimin aklında başka biri var :(

ebru3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
29
0
86
İstanbul
Kızlar sevgilim bundan 6 ay kadar önce, aramız gayet iyiyken beni kandırıp, arkadaşlarla dağda kamp yapcaz telefon çekmicek diyip ukraynaya gitti en yakın arkadaşıyla.O ukraynadayken maillerine bakıp otel rezarvasyonunu görünce anladım kandırıldığımı.

Sonra döndüğünde kavga kıyamet koptu tabi, ben o kadar üstüne gittim ki, " senin hiç bi değerin hiç ahlakın kalmadı artık, söylesen kızardım ama kabullenirdim" dedim. Ben damarına basınca, o da dayanamadı, orda neler yaptığını anlattı.

Bi bara gitmişler, çok içmişler, tuvalete giderken barın ayrı bi bölmesinde striptiz yapan kızları görmüş, meraketmiş o tarafa gitmiş izlemiş, sonra striptiz yapan bi kızı yanına çağırmış kızla sohbet etmişler, kız 22 yaşında üniversite öğrencisiymiş, tabi orda bu işe bizim ülkemizdeki gibi bi gözle bakmıyolar, hobi olarak yapıyomuş striptizi.Her neyse telefon numarasını bırakmış sevgilim. Kız bunu ertesi gün aramış kaldığı otelin önünden alıp ormanlık bi yere götürmüş, bi saat kadar gezmişler.

Ve ben sevgilim bunları anlatırken kalbim acının verdiği heyecanla küt küt atarak dudaklarımı ısırıp onun yüzüne bile bakamadan dinliyodum, sonra dedi ki, o kıza bana karşı hissettiklerini hissetmiş.O anda masadakileri devirdim hüngür hüngür ağlayarak yollarda bağırarak ağladım. Arkamdan koştu sarılmaya çalıştı o da ağladı, sonra ağlayarak uzun uzun konuştuk. Aralarında o anlamda bişey geçmemiş, ama bunları duyduktan sonra öyle bişey yaşamış olsalar da farketmicekti artık, hayatım altüst olmuştu.Yediremedim kendime, adını bile bilmediği bi orospu kıza bişeyler hissetmişti.

Ertesi gün kızı görmeye gittiğinde bi adamın kucağında dans ediyomuş, görünce çıkıp gitmiş zaten.Çok fazla şey yaşadık, kimseyi benim yerime koyamıcağını onun bi parçası olduğumu, sadece son zamanlarda çok boşlukta hissettiğini, yeniden o aşk duygusunu tatmak istediğini söyledi.Biz 7 yıldır beraberiz, belki yeni çıkmaya başlayanlar duygularımı anlamıcaktır, ama ben de zaman zaman ondan soğuyorum, hatta başka erkeklere o gözle baktığım oluyo, ama kimseyi onun yerine koyamıyorum ben de.Aşk kalmadı aramızda ama en yakın arkadaşım en ihtiyaç duyduğum insan o oldu hayatımda.

Bu olayları aştık, birlikte çok duygusal çok güzel şeyler paylaştık, samimiyetine inandım, geldi geçti dedim.Ama daha yeni facebookuna ondan gizli girdiğimde arkadaşıyla yazışmalarını görünce yeniden yıkıldım.Arkadaşı o bardan bahsetmiş, sevgilim de demiş ki " o bardan bahsetme o kızı hatırlıyorum, üzülüyorum" demiş.Görünce boşa kürek çektiğimi anladım, aklına girmişti bikere, üstelik eskisi gibi tutku kalmamıştı aramızda, yaşanacak ne varsa yaşamıştık.Ama o kızla hiçbişey yaşayamamıştı, onu özlüyodu biliyorum, yabancı da olsa bi orospu da olsa o vardı aklında işte hala.

Dayanamadım ve mesaj attım."Aklında başkası varken elele tutuşmak niye, ruhumuz özgür değilken hayallerimiz kanatlanıp başkalarının yanında uçuyoken neden birlikteyiz, bu bi oyunsa ne zaman biticek, ne zaman ömrümüzü gerçekte sevmediklerimizin yanında olmayı bırakıp istediğimiz yerde geçirebilicez, cesaret mi lazım buna, merhamet mi, vicdan mı, ahlak mı hangisi. Kim varsa aklında onunla ol ,bu bana merhamet etmek olur bu vicdanlı yapar seni cesaretli yapar. Tek istediğim bu çok geç kalsan da beni bırak. Orospu da olsa git onunla ol, o seni sevmezse de peşinden git.Ben olmadım say, olmadım da zaten." yazdım.

Tabi ilk öfke anımda küfür bile etmiştim, bunu sonradan yazdım. Artık hiç cevap vermiyo, ona attığım maili okuyup çöp kutusuna gönderdi. Facebookunu ondan gizli karıştırdığım için kızgın.Hep beni en sevdiği zamanlarda bi sorun çıkardığım için kızgın. Ama içimde bi kuşku vardı aramızda bi duvar vardı, faceine girmemek için engel olamadım kendime.Keşke girmeseydim ve görmeseydim diyorum bazen.Ama olanlar oldu, hattımı kırdım, her yerden engelledim kendisini. Ayrıldık ama ondan çok daha fazla acı çektiğim kesin. Çok uzun anlattım bu kısaltılmış haliydi, yorumlarınıza ihtiyacım var..

( not: başka bi konunun altında anlaşılmak ve kısa olması adına az bi farkla anlattım, burda yazdıklarım ayrıntılı ve doğru olanlardı..):100:

"sana karşı hissettiğim şeyi ona da hissettim." cümlesi bitirmiş seni. Çok çok çok zor bişey bunu duymak. Çıdırır insan. Allah sabır versin canım ya.
Hiç gördünüz mü birbirinizi ayrıldıktan sonra? Bi ukrayna gezisi nelere mal olmuş ya, git gez gel dimi.

Kızlar sevgilim bundan 6 ay kadar önce, aramız gayet iyiyken beni kandırıp, arkadaşlarla dağda kamp yapcaz telefon çekmicek diyip ukraynaya gitti en yakın arkadaşıyla.O ukraynadayken maillerine bakıp otel rezarvasyonunu görünce anladım kandırıldığımı.

Sonra döndüğünde kavga kıyamet koptu tabi, ben o kadar üstüne gittim ki, " senin hiç bi değerin hiç ahlakın kalmadı artık, söylesen kızardım ama kabullenirdim" dedim. Ben damarına basınca, o da dayanamadı, orda neler yaptığını anlattı.

Bi bara gitmişler, çok içmişler, tuvalete giderken barın ayrı bi bölmesinde striptiz yapan kızları görmüş, meraketmiş o tarafa gitmiş izlemiş, sonra striptiz yapan bi kızı yanına çağırmış kızla sohbet etmişler, kız 22 yaşında üniversite öğrencisiymiş, tabi orda bu işe bizim ülkemizdeki gibi bi gözle bakmıyolar, hobi olarak yapıyomuş striptizi.Her neyse telefon numarasını bırakmış sevgilim. Kız bunu ertesi gün aramış kaldığı otelin önünden alıp ormanlık bi yere götürmüş, bi saat kadar gezmişler.

Ve ben sevgilim bunları anlatırken kalbim acının verdiği heyecanla küt küt atarak dudaklarımı ısırıp onun yüzüne bile bakamadan dinliyodum, sonra dedi ki, o kıza bana karşı hissettiklerini hissetmiş.O anda masadakileri devirdim hüngür hüngür ağlayarak yollarda bağırarak ağladım. Arkamdan koştu sarılmaya çalıştı o da ağladı, sonra ağlayarak uzun uzun konuştuk. Aralarında o anlamda bişey geçmemiş, ama bunları duyduktan sonra öyle bişey yaşamış olsalar da farketmicekti artık, hayatım altüst olmuştu.Yediremedim kendime, adını bile bilmediği bi orospu kıza bişeyler hissetmişti.

Ertesi gün kızı görmeye gittiğinde bi adamın kucağında dans ediyomuş, görünce çıkıp gitmiş zaten.Çok fazla şey yaşadık, kimseyi benim yerime koyamıcağını onun bi parçası olduğumu, sadece son zamanlarda çok boşlukta hissettiğini, yeniden o aşk duygusunu tatmak istediğini söyledi.Biz 7 yıldır beraberiz, belki yeni çıkmaya başlayanlar duygularımı anlamıcaktır, ama ben de zaman zaman ondan soğuyorum, hatta başka erkeklere o gözle baktığım oluyo, ama kimseyi onun yerine koyamıyorum ben de.Aşk kalmadı aramızda ama en yakın arkadaşım en ihtiyaç duyduğum insan o oldu hayatımda.

Bu olayları aştık, birlikte çok duygusal çok güzel şeyler paylaştık, samimiyetine inandım, geldi geçti dedim.Ama daha yeni facebookuna ondan gizli girdiğimde arkadaşıyla yazışmalarını görünce yeniden yıkıldım.Arkadaşı o bardan bahsetmiş, sevgilim de demiş ki " o bardan bahsetme o kızı hatırlıyorum, üzülüyorum" demiş.Görünce boşa kürek çektiğimi anladım, aklına girmişti bikere, üstelik eskisi gibi tutku kalmamıştı aramızda, yaşanacak ne varsa yaşamıştık.Ama o kızla hiçbişey yaşayamamıştı, onu özlüyodu biliyorum, yabancı da olsa bi orospu da olsa o vardı aklında işte hala.

Dayanamadım ve mesaj attım."Aklında başkası varken elele tutuşmak niye, ruhumuz özgür değilken hayallerimiz kanatlanıp başkalarının yanında uçuyoken neden birlikteyiz, bu bi oyunsa ne zaman biticek, ne zaman ömrümüzü gerçekte sevmediklerimizin yanında olmayı bırakıp istediğimiz yerde geçirebilicez, cesaret mi lazım buna, merhamet mi, vicdan mı, ahlak mı hangisi. Kim varsa aklında onunla ol ,bu bana merhamet etmek olur bu vicdanlı yapar seni cesaretli yapar. Tek istediğim bu çok geç kalsan da beni bırak. Orospu da olsa git onunla ol, o seni sevmezse de peşinden git.Ben olmadım say, olmadım da zaten." yazdım.

Tabi ilk öfke anımda küfür bile etmiştim, bunu sonradan yazdım. Artık hiç cevap vermiyo, ona attığım maili okuyup çöp kutusuna gönderdi. Facebookunu ondan gizli karıştırdığım için kızgın.Hep beni en sevdiği zamanlarda bi sorun çıkardığım için kızgın. Ama içimde bi kuşku vardı aramızda bi duvar vardı, faceine girmemek için engel olamadım kendime.Keşke girmeseydim ve görmeseydim diyorum bazen.Ama olanlar oldu, hattımı kırdım, her yerden engelledim kendisini. Ayrıldık ama ondan çok daha fazla acı çektiğim kesin. Çok uzun anlattım bu kısaltılmış haliydi, yorumlarınıza ihtiyacım var..

( not: başka bi konunun altında anlaşılmak ve kısa olması adına az bi farkla anlattım, burda yazdıklarım ayrıntılı ve doğru olanlardı..):100:

çok acı çekiyorsun belki sevdiğinden belki başka kızdan hoşlamasından gururuna yedirememenden...

defolup gitmiş hayatından, acını yaşa ağla bağır çağır ama bitsin tamamen. sana adım atmasına izin verme SAKIN...

sana bu adamdan ne dost neden post olur.

boşver alışkanlıkları insanlar herşeye alışıyor bir eşyaya bile en sevdiğimiz hayvanımıza.

bir gün herşey hayatımızdan çıkar lakin çıkma şekilleri farklıdır o insanı yaralar...

o kızın suçu yok ki, suç o erkek müsvettesinde... sen merak etme seni mumla arar ama iş işten geçmiş olur.

lütfen ona geri dönüp kendini ateşe atma. bu adam sana daha derin yaralar verir.

çok üzüldüm ama yüzünü görmen iyi olmuş.

Allah sana güç versin...

Yalan var ihanet var başkası hala aklında falan fistan bence bırak gitsin gittiği yere. 7 yıldır birlikteyse artık alışkanlık olduğu için vazgeçemiyosundur unutamıyorsun acı çekiyosundur. Heryerden engellediğin iyi olmuş aklındanda engelle çok sinirlendim senin yerime koydum bi an kendimi sen yine iyi tutmuşsun kendini ben sinirden neler yapardım allah bilir bi yalanını yakaldıysam hele de böyle bi yalan. Allah sabır versin.

Bir kere sana karşı hissettiklerini bir kez gördüğü birine hissetmesine imkan yok 7 yıl azmı?Seni seviyordur ama burdaki olay şey yeni birisi yeni bir heyecan olması bukadar yani hah bak bana hala birileri ilgi duyuyo gibi birşey düşünmüş aslında farkında değil.Maalesef uzun ilişkilerde bazen erkekler böyle yapıyo yani elde zaten bi tane var ama bakalım ben hala dikkat çekiyomuyum diye düşünüyorlar ve ucuz bi kadın ilgi gösterdiğindede bi b.k olduklarını zannediyolar.Çok üzgün olduğuna eminim umarım içinin acısı soğur diyemiyorumki sana aşkı taze tutmak için şunu yapmalı bunu yapmalı diye bu zor birşey umarım daha iyi olursun

üzüldüm senin adına kolay değil kaç senedir birlikteymişsiniz ama faceine girdiğine asla pişman olma gerçek duygularını düşüncelerini görmüşsün kime ne kadar değer verdiğini aklında olup sana söylemediklerini öğrenmişsin ayrılmakla da iyi yapmışsın

Yalan var ihanet var başkası hala aklında falan fistan bence bırak gitsin gittiği yere. 7 yıldır birlikteyse artık alışkanlık olduğu için vazgeçemiyosundur unutamıyorsun acı çekiyosundur. Heryerden engellediğin iyi olmuş aklındanda engelle çok sinirlendim senin yerime koydum bi an kendimi sen yine iyi tutmuşsun kendini ben sinirden neler yapardım allah bilir bi yalanını yakaldıysam hele de böyle bi yalan. Allah sabır versin.

Yıllar neleri götürdü özümden
Neleri unuttu yüreğim :43:

İlişkinin başında en ufak yalanlar bile büyük özürlere mazhar olurken, yıllandıkça ya pislik tarafımız ortaya çıkıyo, ya gittikçe kötüleşiyoruz, ya sevgi bitiyo, benim başıma gelirse basarım tekmeyi gider dediğim şeyler hep tek tek başıma geldi, hiçbirinde de dediğimi yapamadım, süründükçe süründüm ayrı konu.

Kimse bir kaç gün gördüğü kişiye deli gibi aşık olmaz olsa bile acısı çok kısa sürer,aşk değil ki o hoşlantı en fazla..artık her şey o kadar rutine girmiş ki sana olan aşkını unutmuş..ama ben eminim çok çok pişman olacak..hiç üzerine gitme arama sorma..seni aradığında da affetme gibi bir girişimde bulunma canım.. gerçek sevdiği sensindir..o henüz farkında değil,başını duvara toslasın döner sana..7 yıl dile kolay,sevmeden kimse katlanamazdı..

Son düzenleme:
utanmaz bırde karşına oturup anlattı mı bunları
tebrık ederım senı çok ıyı dayanmışsın, ben o an asla sınırıme hakım olamaz kafa göz dalardım kesın

yapabılcecğın en mantıklı şeyı yapmışsın
bundan sonra mutlu ol

baya eski bir konu başlığı bu ama üşenmedim okudum. Şüphe her zaman vardır çünkü belki de çok mutlu olduğunu düşünen bayanlar sadece yakalamadıkları için aldatıldıklarıyla yüzleşmedikleri için mutlular. belki de haberin olmasaydı karşına çıkmasaydı sizin ilişkiniz hala devam ediyordu. böylesi harika olmamış süper olmamış tabii ama şöyle birşey var ki,ömrü boyunca seni kandırabileceğini düşünecekti ve hiç huzursuz olmayacaktı.

ayrılmakla en doğru kararı vermıssın umarım en kısa zamanda atlatırsınn....zaten güven verseydı hesaplarına gırme geregı duymazdınız oyusdennn guvenın olmadığı yerde devam etse ne olacak...hem yalancı hem aldatmış herseyı bıtırmıs..belkı o kızla yatmamış olabılrı ama aldatmak sadece bırıyle düşüp kalkmaktan ıbaret de degıldır..oraya ne nıyetle gıttıgı de bellı..elle tutulur hıcbır yanı kalmamış...tabıkı yokluğunu eskıklıgını hıssedeceksınn...sonuctaa okadar zamann dostun arkadasın sevgılın herseyın oluyor kolay degıl amaa bunları kabullenmekte kolay degıl..allah yardımcın olsun allah karsınaa ıyı durust ınsanlar cıkarsınnn bu da gececekkk elbette....

"Sana karşı hissettiğim şeyi ona da hissettim." bu sözün açıklaması yok.

Benim de uzun bir ilişkim var, en azından paylaşılan şeyleri anlayabiliyorum..
Bir .. a'yla aynı şeyleri hissetmiş he?
Ben aşkı sevgiyi geçerim, hakaret olarak algılardım. Ve kötü şeyler yapardım, bıçak mıçak varsa etrafta saplardım galiba. Karakolluk olurduk..
Helal olsun sabrınıza..
Affı yok, olamaz da..
Dediğim gibi aşk sevgi eyvallah hepsi olur, sıkıntı değil. Koşsun ona gitsin. Ama sana karşı hissettiğim şeyi ona hissettim ne demek yahu, normal bir kız değil.. Hakarettir bu..

Son düzenleme:
Bence seni öyle biriyle eşit tutma deyimini söylerken en büyük yanlışı yapmış sana..7 senenin intikamı işte..canım Allah sabır versin.Bırak kaçan balık büyük olur yakında oda anlar.ama asla taviz verme:50::50:

umarım dirayetli olabilirsin.. işin içine yalan dolan girince gerçekten hayır beklemeyeceksin..

canım bu adam ukraynaya kadın için gitmiş belliki,kazara evlenseydiniz o zaman da gidebilirdi...utanma arlanma Allah korkusu olmayınca,hele ki sevgi içinde derinleşmeyince böyle oluyor.kurtulmuşsun ama olan 7 yıla olmuş

Back
X