sevgilime söylediğim yalan

Nasıl yani cinsellik yaşadığınızı söyledin ama günlük dairede değil de çocuğun evine gittim dedin diye mi bu tantana? Bence sen babası araştırıp bulabilir diye panik olmuşsun sevgilinle alakasi yok. Günlük dairede kaldığınız bulunabilir mi aslinda bunu merak ediyorsun. Bu şekilde sorsan daha net olurdu
evet biraz ondan korkuyorum ama gidipte birisinin kayıtlarıma bakacağını sanmıyorum ve çok zor bulunduğunun farkındayım sadece kafamda kuruyorum

Geçmişini anlatman/ üstelik detayına kadar inmen gereksiz ama sen zaten ilişki yaşadığını söylemişsin. Ha günlük kiralık evde olmuş ha adamın evinde ne fark eder

lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
yani bu yazdıklarınız sizce normal mi küfür etseydiniz bi de sizin bakış açınız diye ona da olur deseydik
bakış açınıza bi şey söyleyen yok
Bunu cidden konu sahibi mi yazdı 🙄🤔

Çocuktaki hava öldürdü beni. Sanırsın babası CIAda çalışıyor, bilgisayarda 2 tuşa basıp gereksizzbiri'nin nerelerde seviştiğini öğrenecek🤣
Konu-kullanıcı adı uyumu der susarım
Hayır birde böyle şeylere bakmak yasak bakabiliyorsa bile bakamaz. Suc yani araştırma derken sağa sola ailesi nasil diye sorulur yani benim bildiğim daha cok kiz tarafı sorar.
Yetkisi dışında kiralık evi bulmak için ne yapacak.
Benim eşim hakim o yapamaz bu dediğini sgk daki kisi nasıl günlük ev kayidini çıkaracak

Bunu cidden konu sahibi mi yazdı 🙄🤔

Kendi kendine doğru yola mi gelmiş 🫢🫢

Bir anda başkasına cevap verirken aydınlanma gelmiş herhalde :)
Hayır başka biri yazmış. Onu alıntılarken kendi yazmış gibi çıkmış. Mesajın sonunda da “Bu yazdıklarınız sizce normal mi” diye eklemiş..

Konu sahibi evine gittim demişsin madem bırak öyle kalsın. Evin hangi ev olduğunun bir önemi yok. Sen de unut gitsin. Erkek arkadaşınla önüne bak, geçmişe sünger çek.

😂siz galiba çok iyi biliyorsunuz eskortluğu ondan bu yorumunuz
şaka gibisiniz aşırı toksik bi kitle var diyolardı burda gerçekten haklılarmış kendi çapınızda kaba kaba konuşarak egonuzu tatmin etmeye çalışıyosunuz sadece fikir istedim ve büyüksünüz diye danıştım çok iyisiniz böyle devam edin
Buracaki cevaplar bazen çok acımasız oluyor ama genelde doğru çıkarımlar ne yazık ki. Henüz küçük olduğunuzu düşünüyorum. Üstte bir arkadaş da yazmış bu kendinizi kurban etmek, dürüstlük değil. Bunu söylerseniz herkesin aklına eskortluk gelir çünkü ilk ilişkisini yaşayacak bir kadın için son yerlerden birisi gecelik kiralanan yerler. İlişkiniz kimseyi ilgilendirmez ama bu ev olayı hata olmuş. Lütfen tekrarlamayın ve aklınızı kullanın. Bu anlatılmaz, en olmadık zamanda karşınıza çıkar. Unutun bu hatayı yaptığınızı önünüze bakın. Sakın bahsetmeyin erkek arkadaşınıza.
Yarın bir gün aranız açılır bir bakmışsınız ailenize parayla bu işleri yapıyordu şeklinde anlatmış. İnanın erkeler bu kadar dürüstlüğü hak etmiyorlar.

lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
yani bu yazdıklarınız sizce normal mi küfür etseydiniz bi de sizin bakış açınız diye ona da olur deseydik
bakış açınıza bi şey söyleyen yok
Mune Mune konu sahibinin iki üyeliği mi var. Sanki ilk paragrafta kendisine yorum yapacakmış da diğer hesaba geçince o yorum silinmemiş, ikinci paragrafı ekleyip göndermiş gibi geldi.

Back
X