ben nasıl diyim ki şu tarz bi şey olsun diye. kadın benim giyindiğim yerleri nerden bilsin , ne anlasın 70 yaşında. kibar bi şekilde geri çevirdim benHediyeden neden tarzinizi degistirmek istedigi kanisina vardiniz? Pantolon alsin bari demis yani ya da diz deseydiniz su tsrz bisey olabilir diye niye hediyeyi bu sekilde geri ceviriyorsunuz cok ayıp bence
dimi ben de öyle yapıyorum bu çok normalOnların yanında kapalı giyinmesi niye yadırganmış ki, bende yalnızca eşin babası tarafına gittiğimde normalden bir tık daha uzun ve kapalı giyinirim onun dışında özgürüm
iyi niyetli zaten kötü niyetli değil :) ama onların istediği gibi giyinmek istemiyorum.Neden onların yanında kapalı giyiniyorsun.
Hediye almak istiyor belki kötü bir niyet yoktur
Siz bilirsiniz maksat hediyelesmek illa verecegi bir elbise ile tarziniz degismez teşekkür eder kaldirirsiniz kenari. Illa tarzim birsey alsin derseniz nisanliniza dersiniz su tarz seviyorum diye ama tum bunlar bahane siz hediyenin altinda mana aramışsıniz sizi degistirmek istedikleri gibi o yuzden endiselenmissinizben nasıl diyim ki şu tarz bi şey olsun diye. kadın benim giyindiğim yerleri nerden bilsin , ne anlasın 70 yaşında. kibar bi şekilde geri çevirdim ben
ya alırlarda giymezsem bu sefer ardımdan atıp tutarlar mı diye endişelendim bi deSiz bilirsiniz maksat hediyelesmek illa verecegi bir elbise ile tarziniz degismez teşekkür eder kaldirirsiniz kenari. Illa tarzim birsey alsin derseniz nisanliniza dersiniz su tarz seviyorum diye ama tum bunlar bahane siz hediyenin altinda mana aramışsıniz sizi degistirmek istedikleri gibi o yuzden endiselenmissiniz
bunu bilmiyordum demek ki her yerde böyleAlsın giymezsin olur biter benim çeyizim patik yelek tülbent dolu giymiyorum bizde de böyle şalvarlar dikilir kimse giymez duruyor alınmasa iyi ama ona enerjini tüketmene gerek yok ayrıca niye yanlarında kendini kısıtlıyorsun ki saçma buluyorum böyle durumu neysem oyum kimse için değişmem kıyafetimi değiştirmem ama yerine göre giyinirim tabii
Lafını ederler diye mi çekiniyorsun sosyal medyada paylaşım yapıyor musunbunu bilmiyordum demek ki her yerde böyleben de kendimi değiştirmiyorum ama arkadaşlarımla buluşurken mini etek giyip, sevgilimin ailesinin yanında mesela uzun etekler ya da pantolon falan giyiyorum. alırlar da giymezsem bana kırılırlar mı diye de korktum açıkçası
Ben beğenmediklerimi satmıştım tarzıma göre almıştımbunu bilmiyordum demek ki her yerde böyleben de kendimi değiştirmiyorum ama arkadaşlarımla buluşurken mini etek giyip, sevgilimin ailesinin yanında mesela uzun etekler ya da pantolon falan giyiyorum. alırlar da giymezsem bana kırılırlar mı diye de korktum açıkçası
evet lafını ederler diye çekiniyorum :) sosyal medyada paylaşımlarım sevgilime açık ama ailesine kapalıLafını ederler diye mi çekiniyorsun sosyal medyada paylaşım yapıyor musun
ay galiba benimki de öyle olcakHiç unutmuyorum evliliğimin ilk yıllarında kayınvalidem ben boncuklu, pullu kıyafetler giymiyorum diye benim giydiklerimi çok güzel bulmazdı ne güzelmiş demezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?