• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin annesi bana hediye kıyafet almak istiyor, yazın nişanlanıyoruz

mehtapozz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
53
16
3
25
kızlar selam. kurbandan sonra yüzük takıyoruz, 1.5 senelik ilişkim var. sevgilimle benim kafa yapım ve hayat tarzım uyuyor. ancak ailesi benden baya bi farklı. giyim kuşam olsun, tarz olsun. zaten annesi de 69 yaşında , tabiki onun daha geleneksel biri olmasını anlayabiliyorum ama bu konuya nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum. İlk baş tutturdu bana yakın bi yerde oturun diye. Ama yaşadıkları yer benim büyüdüğüm yere, bunca zamandır olduğum yerlere hiç benzemediği için bunu kabul etmedim. Hatta bu konuda sevgilimi de çok ikna etmeye çalıştı ancak neyseki sevgilim bana hak verdi. Bana, senin çalıştığın yere yakından bi ev tutarız sözü de verdi ve şu an kendimizi ona göre ayarlıyoruz. Bugün müstakbel kayınvalidem aradı, ben sana bir kıyafet almak istiyorum dedi. böyle pullu penyeleri gösterdi , ben de dedim ki lütfen zahmet etmeyin inanın düşünmeniz yeter gibi yaklaştım. Sonra teelfonu kapattık sevgilimi aradım, annen böyle düşünmüş ona bir şey aldırma, tarzıma müdahale etmeuin eğer alır da giymezsem sonra üzülür bu topu sana atıyorum dedim, o da pantolon falan alsın dedi. ben de yok hayatım sen aldırma zaten onların yanında olabildiğince kapalı giyinmeye çalışıyorum, bir de tarzım değişsin istemiyorum dedim. peki dedi. ama benim çok gelecek kaygım oluştu kızlar, beni istedikleri gibi giydirmek isterlerse sırf bu yüzden aramız bozulsun istemiyorum. sevgilim bana uyum sağlayan medeni biri , ailesi kötü niyetli değil ama farklılar. Evlenince uzakta otururz ama şu an bu durumu sizce nasıl yönetebilirim..

Neden onların yanında kapalı giyiniyorsun.
Hediye almak istiyor belki kötü bir niyet yoktur

Onların yanında kapalı giyinmesi niye yadırganmış ki, bende yalnızca eşin babası tarafına gittiğimde normalden bir tık daha uzun ve kapalı giyinirim onun dışında özgürüm

Hediyeden neden tarzinizi degistirmek istedigi kanisina vardiniz? Pantolon alsin bari demis yani ya da diz deseydiniz su tsrz bisey olabilir diye niye hediyeyi bu sekilde geri ceviriyorsunuz cok ayıp bence

Hediyeden neden tarzinizi degistirmek istedigi kanisina vardiniz? Pantolon alsin bari demis yani ya da diz deseydiniz su tsrz bisey olabilir diye niye hediyeyi bu sekilde geri ceviriyorsunuz cok ayıp bence
ben nasıl diyim ki şu tarz bi şey olsun diye. kadın benim giyindiğim yerleri nerden bilsin , ne anlasın 70 yaşında. kibar bi şekilde geri çevirdim ben

ben nasıl diyim ki şu tarz bi şey olsun diye. kadın benim giyindiğim yerleri nerden bilsin , ne anlasın 70 yaşında. kibar bi şekilde geri çevirdim ben
Siz bilirsiniz maksat hediyelesmek illa verecegi bir elbise ile tarziniz degismez teşekkür eder kaldirirsiniz kenari. Illa tarzim birsey alsin derseniz nisanliniza dersiniz su tarz seviyorum diye ama tum bunlar bahane siz hediyenin altinda mana aramışsıniz sizi degistirmek istedikleri gibi o yuzden endiselenmissiniz

Alsın giymezsin olur biter benim çeyizim patik yelek tülbent dolu giymiyorum bizde de böyle şalvarlar dikilir kimse giymez duruyor alınmasa iyi ama ona enerjini tüketmene gerek yok ayrıca niye yanlarında kendini kısıtlıyorsun ki saçma buluyorum böyle durumu neysem oyum kimse için değişmem kıyafetimi değiştirmem ama yerine göre giyinirim tabii

Siz bilirsiniz maksat hediyelesmek illa verecegi bir elbise ile tarziniz degismez teşekkür eder kaldirirsiniz kenari. Illa tarzim birsey alsin derseniz nisanliniza dersiniz su tarz seviyorum diye ama tum bunlar bahane siz hediyenin altinda mana aramışsıniz sizi degistirmek istedikleri gibi o yuzden endiselenmissiniz
ya alırlarda giymezsem bu sefer ardımdan atıp tutarlar mı diye endişelendim bi de

Alsın giymezsin olur biter benim çeyizim patik yelek tülbent dolu giymiyorum bizde de böyle şalvarlar dikilir kimse giymez duruyor alınmasa iyi ama ona enerjini tüketmene gerek yok ayrıca niye yanlarında kendini kısıtlıyorsun ki saçma buluyorum böyle durumu neysem oyum kimse için değişmem kıyafetimi değiştirmem ama yerine göre giyinirim tabii
bunu bilmiyordum demek ki her yerde böyle😇 ben de kendimi değiştirmiyorum ama arkadaşlarımla buluşurken mini etek giyip, sevgilimin ailesinin yanında mesela uzun etekler ya da pantolon falan giyiyorum. alırlar da giymezsem bana kırılırlar mı diye de korktum açıkçası

bunu bilmiyordum demek ki her yerde böyle😇 ben de kendimi değiştirmiyorum ama arkadaşlarımla buluşurken mini etek giyip, sevgilimin ailesinin yanında mesela uzun etekler ya da pantolon falan giyiyorum. alırlar da giymezsem bana kırılırlar mı diye de korktum açıkçası
Lafını ederler diye mi çekiniyorsun sosyal medyada paylaşım yapıyor musun

Hiç unutmuyorum evliliğimin ilk yıllarında kayınvalidem ben boncuklu, pullu kıyafetler giymiyorum diye benim giydiklerimi çok güzel bulmazdı ne güzelmiş demezdi😂

Ben beğenmediklerimi satmıştım tarzıma göre almıştım 😂

Back
X