kızlar selam. kurbandan sonra yüzük takıyoruz, 1.5 senelik ilişkim var. sevgilimle benim kafa yapım ve hayat tarzım uyuyor. ancak ailesi benden baya bi farklı. giyim kuşam olsun, tarz olsun. zaten annesi de 69 yaşında , tabiki onun daha geleneksel biri olmasını anlayabiliyorum ama bu konuya nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum. İlk baş tutturdu bana yakın bi yerde oturun diye. Ama yaşadıkları yer benim büyüdüğüm yere, bunca zamandır olduğum yerlere hiç benzemediği için bunu kabul etmedim. Hatta bu konuda sevgilimi de çok ikna etmeye çalıştı ancak neyseki sevgilim bana hak verdi. Bana, senin çalıştığın yere yakından bi ev tutarız sözü de verdi ve şu an kendimizi ona göre ayarlıyoruz. Bugün müstakbel kayınvalidem aradı, ben sana bir kıyafet almak istiyorum dedi. böyle pullu penyeleri gösterdi , ben de dedim ki lütfen zahmet etmeyin inanın düşünmeniz yeter gibi yaklaştım. Sonra teelfonu kapattık sevgilimi aradım, annen böyle düşünmüş ona bir şey aldırma, tarzıma müdahale etmeuin eğer alır da giymezsem sonra üzülür bu topu sana atıyorum dedim, o da pantolon falan alsın dedi. ben de yok hayatım sen aldırma zaten onların yanında olabildiğince kapalı giyinmeye çalışıyorum, bir de tarzım değişsin istemiyorum dedim. peki dedi. ama benim çok gelecek kaygım oluştu kızlar, beni istedikleri gibi giydirmek isterlerse sırf bu yüzden aramız bozulsun istemiyorum. sevgilim bana uyum sağlayan medeni biri , ailesi kötü niyetli değil ama farklılar. Evlenince uzakta otururz ama şu an bu durumu sizce nasıl yönetebilirim..