Sevgilimin annesi bir anda vazgeçti

strega1880

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
25
5
1
24
Bir buçuk senedir ilişkim var aileler tanıştı ve hiçbir sorun yoktu gayet iyiydik aileler birbirine gidip geliyordu anlaşamadığımız bir durum yoktu sadece babam biraz karamsar davranıyordu
Sonra sevgilimin annesi bir ay içinde nişan istedi bizde babamın karamsar olduğunu söyledik bu olaydan kısa bir süre sonra annem sevgilimin annesine bişey demeden köye gitmiş kadında biz nişan düşünüyoruz bize hiçbir şey demeden çekip gitti diye anneme kızmış şimdi telefonlarımıza bakmıyor istemiyorum bir daha gitmem kapılarına diyormuş sevgilim ben senden vazgeçmem diyor ama anneside bir haftadır geri dönüş yapmıyor ne yapmalıyız böyle bir durumda isterken bir anda böyle yapması

1.Babaniz neden karamsar, karamsarsa bi bildigi vardir mi yoksa evham mi kiz evi naz evi diye mi konuyu acmaniz lazim
2.Köye giderken haber vermedi derken annenizin izin isteyecek hali yok köye hafta sonu icin mi 3 5 gunluk mu yoksa yaz sezonu icin uzun sureli mi gittiler biz nişan derdindeyiz bunlarin umrunda degil diye mi bozuldu detay lazm
3. Ve en bariz olanı kayinvalide adayinizi ikna edecek kişi sevgiliniz siz degilsiniz

Ne yani köyle bulunduğunuz yer arasında aşılmaz dağlar mi varmış? istemeye geleceği zaman gelir anneniz nişan da yapılır düğün de.Trip atıp telefonlara bakmamak nedir.Kv ağır sorunlu..

Bir buçuk senedir ilişkim var aileler tanıştı ve hiçbir sorun yoktu gayet iyiydik aileler birbirine gidip geliyordu anlaşamadığımız bir durum yoktu sadece babam biraz karamsar davranıyordu
Sonra sevgilimin annesi bir ay içinde nişan istedi bizde babamın karamsar olduğunu söyledik bu olaydan kısa bir süre sonra annem sevgilimin annesine bişey demeden köye gitmiş kadında biz nişan düşünüyoruz bize hiçbir şey demeden çekip gitti diye anneme kızmış şimdi telefonlarımıza bakmıyor istemiyorum bir daha gitmem kapılarına diyormuş sevgilim ben senden vazgeçmem diyor ama anneside bir haftadır geri dönüş yapmıyor ne yapmalıyız böyle bir durumda isterken bir anda böyle yapması
Karamsar derken çekimser mi demek istediniz? Yani babanız bu evliliği istemiyor sanırım. Ayrıca anneniz köye gittiyse nolmuş , her şeyi haber vermek zorunda değil. Köyden gelince de nişan yapılabilir. Evlenmeden önce kırk kere iyice düşünün derim.

Burda iş sevgilinizde bitiyor , o eğer sizden vazgeçmeyip pes etmez , annesini ikna edip evinize gelirse sorun çözülür. Ama bu kayınvalideden ne kadar uzak yaşarsanız o kadar iyi olur sizin için.

Karamsar derken çekimser mi demek istediniz? Yani babanız bu evliliği istemiyor sanırım. Ayrıca anneniz köye gittiyse nolmuş , her şeyi haber vermek zorunda değil. Köyden gelince de nişan yapılabilir. Evlenmeden önce kırk kere iyice düşünün derim.
Kadın kendi çocuklarına karşı da öyle sevgilim kaç kere bana söylemişti susuyor konuşmuyor diye konuşmadığı konular tamamen benden bağımsız bişeye sinirleniyor mesela konuşmak yerine susuyor ama biraz zaman geçince düzeliyor konuşuyor öyle bir yapısı var bana karşı hiçbir kötü sözü ve istememe gibi bişeyi olmamıştı bir anda böyle olunca vazgeçmek istemiyor insan nişan olayınıda bir an önce istemesinin sebebi köyde yaşıyorlar ve köy işleri başlayacak diye hemen istiyordu bizde ne zaman olacağına dair bişey demediğimiz için kızmış bir daha aramam gitmem demiş acaba siniri geçer mi diye düşünüyorum

E oha yani. Siz hâlâ birlikte misiniz bu kişiyle? Koşarak uzaklaşmanız lazım bundan.

E oha yani. Siz hâlâ birlikte misiniz bu kişiyle? Koşarak uzaklaşmanız lazım bundan.
O konusunda da üyeler aklını başına al minvalinde yorumlar yapmış ama kimin umrunda? En tilt olduğum üyeler böyle işte. Fikir almak için yazıyorsun uymuyorsun kendi bildiğini yapacaksan neden yazarsın? Bu üyeye boşa parmak tüketmeyin hanımlar.

O konusunda da üyeler aklını başına al minvalinde yorumlar yapmış ama kimin umrunda? En tilt olduğum üyeler böyle işte. Fikir almak için yazıyorsun uymuyorsun kendi bildiğini yapacaksan neden yazarsın? Bu üyeye boşa parmak tüketmeyin hanımlar.
Aaa bu o üye mi? Anlaşıldı kv nin niye böyle olduğu simdi

Hayırdır ya kime neyin kaprisini yapıyor kadın. İzin mi almalıymış anneniz. Ne yapmalıyız ne demek kadın sizi yönetiyo farkında mısınız

Canım eğer seni baştan istemiyorsa bunu sezinliyorsan, bırak bazı şeyleri baştan görmek gerekiyor. Bazen görmek istemiyoruz olumsuz şeyleri ama şuan sanki negatiflik var gibi. İyi gözlemle. Başta neyse sonu da öyle oluyor.

Back
X