Sevgilimin annesi,bir kadin olarak bunlari nasil der aklim almiyor ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
Uzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !

Elini yıkar falan ne ya iğrenç bir zihniyeti var, leş. Eğer ciddi adımlar atarsanız sevgilinizle ya bu kadına haddini bildirin ya da Allah sabır versin, şimdiden annelik değil kaynanalık yapacağı belli. Kraldan çok kralcı derler ya bu kadınlar aynen öyleler. Kadın demeye utanıyorum, kadınlığın da bir onuru var bunlar yüzünden ayaklar altında.

Niye iki çift laf edemediniz ?
Sevgiliniz neden sustu ?
Kadın resmen geleceği gösteriyor sana değerli hissetme kendini diyor..Üstü kapalı mesaj veriyor.
Bu sinyalleri iyi takip et tehlike öncesi son uyarılar.
Soyleseydim cok cirkin konusacaktim sevgilime olan sevgimden sustum sevgilimde neden tek suclu kiz oluyomus dedi annesine sesini yukselterek benim rahatsiz oldugumj gordu

Kendini oğlanın annesinin yerine koyarak konuşmuş sadece bu
Oglanin anneside o kizi istemiyor olsa bile kiz kendi kendine iliskiye girmedi hamile kalmadi ogluda kizi sey yapmasaymis kotu kotu konusmak istemiyorum lutfen
Elini yıkar falan ne ya iğrenç bir zihniyeti var, leş. Eğer ciddi adımlar atarsanız sevgilinizle ya bu kadına haddini bildirin ya da Allah sabır versin, şimdiden annelik değil kaynanalık yapacağı belli. Kraldan çok kralcı derler ya bu kadınlar aynen öyleler. Kadın demeye utanıyorum, kadınlığın da bir onuru var bunlar yüzünden ayaklar altında.
Aynen bu kadini severdim ama oyle sogudum ki tiksindim ben eger sevgilimle evlenirsem bu kadinla cok tartiscam gibi kadin kadin olmasina ragmen erkekleri tutuyo ya oyle abuk subuk konusmalari var ki bazen

3 senedir tanıyosam hayatta susmazdım ben. Erkek annelerine de bi haller oluyo oğlan doğurunca kadın olduklarını unutuyolar. Hep el kızı suçlu, paşa oğlum aslan oğlum, oğlumun elinin kiri..
Ya nasıl çirkin bir laftır insan utanır ya. Ağaç kovuğundan çıkıyor sanki gelinler, şeytanın avukatları sanki.
Çok ayıp çok yakışıksız konuşmalar.
Bence o kadınla arana acilen mesafe koy. Sevgilini de gözlemle. Ana kuzusuysa hiç bulaşma aileye.

Oglanin anneside o kizi istemiyor olsa bile kiz kendi kendine iliskiye girmedi hamile kalmadi ogluda kizi sey yapmasaymis kotu kotu konusmak istemiyorum lutfen

Aynen bu kadini severdim ama oyle sogudum ki tiksindim ben eger sevgilimle evlenirsem bu kadinla cok tartiscam gibi kadin kadin olmasina ragmen erkekleri tutuyo ya oyle abuk subuk konusmalari var ki bazen

Çok muhatap almayın bence onu. Ama size karşı bir laf sokması falan olursa da çok seviyenizi düşürmeden haddini bildirin derim. İleride de fazla işlerinize karıştırmamaya çalışın, sevgilinize şimdiden yolunu yapın hatta yavaş yavaş.

Uzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !

Keşke o saygıdeğer kv adayınız da kocası için el kiri olarak kalsaymış en azından anlardı halden. Bu zihniyetle yaşayan bir kadın düşün. O kadın evlat yetiştiriyor ondan doğan insanın zihniyeti ne kadar düzgün olabilir ki? Yarın evlensen ve kocanın bir hatası olsa ah kızım vah. Kızım demez erkektir elinin kiridir der geçer. Umarım sevgiliniz o kafada değildir ama o kadının ekmeğini yemiş huydur ceker boktur kokar diye boşuna dememişler! Sana filmin fragmanını seyrettirmiş kayınvalide ;) size tavsiyem güzelce kırmadan lafınızı söyleyin yoksa bir sonraki konuşması daha da çirkinleşecek aklı sıra size göz dağı veriyor yarın oğlum tekmeyi basarsa elinin kiridir diye.patavatsız biri olarak gör cahil işte

Kadınlar oğullarının sevdiği kızı sevmezler genelde. Suçlu taraf kız, kandırılan da kendi oğulları olur hep.Boşverin anlamışsınız anlayacağınızı konuşsun dursun

Bir insanın karakteri neyse o olmalı
Duruma ve zamana göre değişiyorsa içselleştirememiş demektir. Yani siz de sustuğunıza göre. ...

Cok cok karektersiz bir dusunce.insallah kizi yoktur varsa vay haline..

Back
X