• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi,bir kadin olarak bunlari nasil der aklim almiyor ?

Kadın huyunu saklamamış, böyle düşüncede çok kadın var, eski kafalı. Anneannem de böyleydi, annemde de biraz var. Sen bu tarz aileyle yapabilecek misin onu düşün. Ben yapamayacağımı düşündüğüm için üniversitedeki erkek arkadaşımdan ayrıldım. Eşimin ise ana babası yok zaten. :KK70:
ooo çok ballı gördüm sizi :D çöpsüz üzüm ohh miss ;)

Uzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !
Sana laf vurmus ve belli bu nasil bi kaynana olur iyi dusun hersey sevgi degil hele esin anneci olsa ooo cok zor

Tek kelimeyle "iğrenç." Aynı şey kendi kızının başına gelse aynısını düşünebilir mi acaba. Hoş düşünürse o daha da kötü ya. Oğluna da dikkat et. "Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan."

Bir nevi uyarmış sizi sakın öyle birşy yapmayın gibisinden.. kötü niyet göremedim kaynanada..
benm kv de kocamı uyarmış nişanlıyken.. hakkımı helal etmem ayrılırsanız madur olur kız demiş :KK70: hiç tuhafıma gitmedi o yüzden..

Tamam evlenince sen de bir konu yaratırsın kafandan. Laflarını iade olarak boğazına kadar tak tak sokarsın.
Ne iğrenç zihniyet ya.
Böyle insanların yaşamasından aşırı rahatsızım.:KK67:

Aslında bence kadın kendini ifade edemedi. Biz bayanlar hemen iki ilgiye kapılıp gidiyoruz. Olan hep kadına oluyor. Bugune kadar erkeğe birşey olmadı hepimiz biliyoruz. Bir arkadaşım evlenmeden beraber olmuştu sonra evlendiler ama kocası sen benımle evlenmeden beraber oldun kendı aılenı düşünmedin beni mi düşüncen diye ne telefon ne sokak herşey yasak mesela. Aslında yanlış anlayacağına kadın belki sana öyle bir hata yapma benim oğlum bilr olsa erkeklere güven olmaz yarın senden soğudum diyip ayrılır mo deseydi. Sadece kendini ifade edemedi bence. Forumlarda çok gördük çok güvenmiştim ama hataymış kızlık zarı diktiren var mı diye
Malesef ki toplumumuz cahil kaldıramıyor bazı şeyleri.

Kız kendinin olsa böyle konuşmazdi.. Erkek kendinin ondan...
Uzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !

Şimdiden bunlara susarsanız kocam der nelere susarsınız...
Malesef bizim ülkemizde bir kadın sadece erkekle evlenmiyor annesiylede evleniyor .
Bence bu ilişkiyi bir daha düşün.
Terbiyesiz kadın...

Aslında bence kadın kendini ifade edemedi. Biz bayanlar hemen iki ilgiye kapılıp gidiyoruz. Olan hep kadına oluyor. Bugune kadar erkeğe birşey olmadı hepimiz biliyoruz. Bir arkadaşım evlenmeden beraber olmuştu sonra evlendiler ama kocası sen benımle evlenmeden beraber oldun kendı aılenı düşünmedin beni mi düşüncen diye ne telefon ne sokak herşey yasak mesela. Aslında yanlış anlayacağına kadın belki sana öyle bir hata yapma benim oğlum bilr olsa erkeklere güven olmaz yarın senden soğudum diyip ayrılır mo deseydi. Sadece kendini ifade edemedi bence. Forumlarda çok gördük çok güvenmiştim ama hataymış kızlık zarı diktiren var mı diye
Malesef ki toplumumuz cahil kaldıramıyor bazı şeyleri.

Bence gayet net ifade etmiş.
Oğlunun kız arkadaşı evine gelmiş. Bir sürü akraba var ve kalkıp oğlunun eski sevgilisini anlatması, oğlunun özelini böyle ortalığa sermesi, vıcık vıcıklık iyi niyetli bir davranış değil...

Sana ayar vermiş işte.. olcak rezil biri ben hamıleyım hadı bakalım essek gıbı yapcamsınız ıstedıklerımı,sıkıyosa yıkasın gıtsın elını dicek ama..

Bazı anneler oğullarının kız arkadaşlarını hazmedemiyor görücü usulü mü olsun istiyorlar bilmiyorum. Ya da ben bakıp bulayım oğlum razı olsun mu diyor onu da bilmiyorum. Kaynana adayınızın tavrı çok çirkin olmuş. Siz uzun süreli görüştüğünüz için mi böyle yaptı ki? Bak sen görüşüyorsun falan ama sonra olan sana mı olur dedi aklınca? Nasıl anlaşıyordunuz? Sana karşı böyle tavrı olmuş muydu?

Aynen oyle kadin sizi uyarmis ayar cekmis ama iyi niyetli ama kotu niyetli onu bilmiyorum.
Bir de daha ortada fol yumurta yokken erkeğin ailesi ile yuz goz olunmamasi evlerine gidilmemesi gerek. Erkegin ailesi sizi agirlar ama bunu hos karsilamaz kizi hafife alirlar. Bu benim düşüncem tabii siz katılmayabilirsiniz. Sevgilinizle ilişkinizin boyutu ne olursa olsun.
Çok doğru söylemişsiniz. Zaman zaman sevgilim beni annesiyle tanıştırmak istiyor ama hayır diyorum. Ne zaman ki biz ciddi bir adım atacak oluruz ben o zaman annenle tanışırım. Benim annem gelinlerini önceden tanıdı evimize girip çıktılar öyle bir adım atıldı hiç sorun etmedi. Ama herkes aynı olamıyor. Sonra başıma kalkılacak durumlar doğursun istemiyorum

imkan olacak küreğin tersiyle ağzının üstüne vuracaksın ,

eteğin altından sana abayı göstermiş , aman dikkat et sende hamıle falan kalma bu kadın rezil eder seni

Tabi zaten kiz tek basina hamile kaldi degil mi?
Namus sadece kadin icin bir kavram zaten.
Erkek konus disi.
Bu kafa yapisindaki bi kadin sana cok cektirir.
Demedi deme.
Ha ayda yilda bir goreceksen sorun olmaz.
Ama aileye yakin yada icli disli olacaksaniz surekli.
Olmaz o is.

Back
X