- 24 Kasım 2024
- 15
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisssaaa48888
-
Balık baştan kokar, tüm sinyalleri şimdiden görmüşsün. Ayrıl gitsin yoksa bu aileyle ömrün ziyan olur.Bana akıl verinn ilişkimiz 5 aylık ama ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz sevgilimin ailesiyle tanışmadım ama çok çirkef biri olduğu belli telefonda konuştuk bir kaç kez de benim yanımda konuşmalarına denk geldim benim yanımda çok saygısız ve hakaret edici boyutta konuştu sevgilime.Bu beni korkuttu açıklası bende fevri sinirli bir karakterim ve bazı parasal durumlarda var sevgilim parası varken çok para harcıyor yokken ise sürekli param yok diye ağlanıyor dertleniyor para tutamayan birisi .İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım
Ardınıza bakmadan uzaklaşınBana akıl verinn ilişkimiz 5 aylık ama ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz sevgilimin ailesiyle tanışmadım ama çok çirkef biri olduğu belli telefonda konuştuk bir kaç kez de benim yanımda konuşmalarına denk geldim benim yanımda çok saygısız ve hakaret edici boyutta konuştu sevgilime.Bu beni korkuttu açıklası bende fevri sinirli bir karakterim ve bazı parasal durumlarda var sevgilim parası varken çok para harcıyor yokken ise sürekli param yok diye ağlanıyor dertleniyor para tutamayan birisi .İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım
Anası ayrı oğlu ayrı dert. Kafanda saç koymaz bunlar senin.Bana akıl verinn ilişkimiz 5 aylık ama ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz sevgilimin ailesiyle tanışmadım ama çok çirkef biri olduğu belli telefonda konuştuk bir kaç kez de benim yanımda konuşmalarına denk geldim benim yanımda çok saygısız ve hakaret edici boyutta konuştu sevgilime.Bu beni korkuttu açıklası bende fevri sinirli bir karakterim ve bazı parasal durumlarda var sevgilim parası varken çok para harcıyor yokken ise sürekli param yok diye ağlanıyor dertleniyor para tutamayan birisi .İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım
Bu dünyaya bir daha gelip evlensem yetiştirme yurdundan evlenirim ablacım öyle diyeyim sanaBana akıl verinn ilişkimiz 5 aylık ama ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz sevgilimin ailesiyle tanışmadım ama çok çirkef biri olduğu belli telefonda konuştuk bir kaç kez de benim yanımda konuşmalarına denk geldim benim yanımda çok saygısız ve hakaret edici boyutta konuştu sevgilime.Bu beni korkuttu açıklası bende fevri sinirli bir karakterim ve bazı parasal durumlarda var sevgilim parası varken çok para harcıyor yokken ise sürekli param yok diye ağlanıyor dertleniyor para tutamayan birisi .İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım
Bence ne yapman gerektiğini biliyorsun :)İleriye yönelik düşündüğüm icin bir aile kurmak istediğim icin bunlar beni düşündürüyor
Korku-Gerilim İMDB: 9.5Fragmanı görmüşsün içeriğini görmeni önermem.
Of ben evlenmeden önce bana böyle derlerdi de anlamazdımBu dünyaya bir daha gelip evlensem yetiştirme yurdundan evlenirim ablacım öyle diyeyim sana
Ben de anlamazdım ahaha ben de çok saf ve iyi niyetliymisim.Of ben evlenmeden önce bana böyle derlerdi de anlamazdımne kadar kötü düşünceler ya falan derdim saf saf. Mal hatunmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?