- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Evet devamında gördüm yorumunu :) yorum yaparken fark etmemişim bende sadece annesine üzüldüğü için böyle davrandığını zannettim ama olay çok başka bu adam çekilmezYorumları okumadım ben ilk açtığı konusunu okudum, o yazıya dair yorumumu yapmıştım. Ve Sonra, konu sahibinin verdiği cevaba karşılık sonraki yorumumda buydu.
Kendisiyle sorunu olan, zaten sürekli ilişkisini-karşısındakini suçlar.Evet devamında gördüm yorumunu :) yorum yaparken fark etmemişim bende sadece annesine üzüldüğü için böyle davrandığını zannettim ama olay çok başka bu adam çekilmez
+bazen düşünüyorum kendine bunu hak sayan kadınlar böyle erkeklerden asla ayrılmamalı en azından böyle erkekler bize denk gelip zamanımızı harcayamayacaklar. siz sıkı sıkı tutun başkasının evladı yanmasın. devam böyle
Ayy hemen gidip konuya bakmam lazım, belki sevgilisi de tıp okuyordur yahuHanım arkadaş tıp okuyormuş
Ve bugüne kadar açtığı tüm konular da sevgilisi ile ilgili, bi buçuk yılımı verdim diyosun ama Temmuz ayında doktorlar genelde aldatır mı, tıp okuyorum büyük ihtimal doktor olan biri ile evlenecem diye konu açmışsın
Yok sanmam orda sevgilisi var gibi durmuyorAyy hemen gidip konuya bakmam lazım, belki sevgilisi de tıp okuyordur yahu
Araştırayım Bi ayyYok sanmam orda sevgilisi var gibi durmuyoren sonlara gidin bulursunuz konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?