sevgilimin annesi, ''oğlumun anası gibi olmuşsun'' dedi

Gerçekten böyle mi dediniz ? Senin oğlanı tabirini kullandınız yani ? Çok mu samimiyet var ki aranızda :26:

yani kurduğum cümleyi net olarak bilemem ama buna benzer bişeydi sanırım. benimle çok samimi olmaya başladı kadın ne kadar ben mesafe koymaya çalışsam da olmadı yani

yani kurduğum cümleyi net olarak bilemem ama buna benzer bişeydi sanırım. benimle çok samimi olmaya başladı kadın ne kadar ben mesafe koymaya çalışsam da olmadı yani

Oooooo çok riskli :51:
Bir an önce hem annesinden hemde oğlundan elinizi eteğinizi çekin :20:
Böyle yaptıkça tepenize çıkar ikisi birden, bir de mümkünse araya biraz mesafe koyun, mesafe koymaya çalışmayın koyun... Gerçi bu biraz mizaç meselesi de, fazla samimiyet bir süre sonra laçkalaşıyor:30:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oooooo çok riskli :51:
Bir an önce hem annesinden hemde oğlundan elinizi eteğinizi çekin :20:
Böyle yaptıkça tepenize çıkar ikisi birden, bir de mümkünse araya biraz mesafe koyun, mesafe koymaya çalışmayın koyun... Gerçi bu biraz mizaç meselesi de, fazla samimiyet bir süre sonra laçkalaşıyor:30:

anladım ama daha önce de belirttiğim gibi annem de çok rahatsız bu durumdan ancak kadına arama beni diyememki veya öyle bi imada bulunamam alınır falan diye korkarım sonuçta o üzülürse oğlu da üzülür oğlu üzülürse ben üzülürüm

anladım ama daha önce de belirttiğim gibi annem de çok rahatsız bu durumdan ancak kadına arama beni diyememki veya öyle bi imada bulunamam alınır falan diye korkarım sonuçta o üzülürse oğlu da üzülür oğlu üzülürse ben üzülürüm

Şöyle bir çözüm var anası da üzülsün, oğluda. Anası gereksiz samimiyetinden dolayı üzülsün, oğlu da sorumsuzluğundan dolayı. Siz üzülmeyin :97:
Annesine '' annem rahatsız oluyor sürekli konuşmamızdan, kızım aranızdaki mesafeyi kaybederseniz daha şimdiden hiç hoş olmaz diyor'' deyin...
Oğluna da ''kendi işini kendin gör çocuk!'' :82:

böyle devam ederse sevgilisi olduğunu unutur bu adam yeni sevgililer bulmaya bakar

ama senide bırakmaz uşak gibi her işimi yapan biri olsa bende bırakmam.

çantada havlu taşıyıp okulda el yıkayınca çıkartıp vermek aşırı abes geldi bana...

ilgilenme o ne öyle ütüsü ders kaydı elinden tutup okula götürmekten ne farkı var ?

birde annesıyle bu kadar samimmi olunca araya mesafe koyunca bu kadın sana alınır o zamanda oğlunu fiştekleyebilir

valla sadece geçmiş olsun diyebiliyorum..fabrika ayarına dönmez çünkü sen ayarları sıfırdan yapmışsın :)
olmaz ki artık..oo şimdiden böyleyse evlenince sizi düşünemiyorum...sana sormadan danışmadan wc bile gitmeyecek heralde...ama sana tavsiyem bırak biraz zorlansın...hep senden yardım görmesin...mesela ütüsünü yapmayıver, veya bırak kaydıyla ilgilenme...kalsın ortada bir iki kere böyle çukura saplanırsa sonra kafaya dank eder...başın ağrımasın ilerde faturalar yok alışveriş yok giyeceği içeceği, uykusu tatili falan derken kendini unutursun onla ilgilenmekten...

kuzenim de aynı sizin gibi nerdeyse yorulmasın diye çiğneyip ağzına koyacak!
yapmayın bunu yazıktır günahtır yaa iki gün sonra evlenseniz kayınvalide adayınızın dediği gibi
aynı anne oğul gibi olursunuz görünüş olarak, çöker gidersiniz genç yaşta. sevgiliyken gözünüze gelmez
ama evlendikten sonra çekilmez böylesi. kimseyi kendinizden çok sevmeyin
ömürlük iş bu.. değerse amenna, ama değeceğini de sanmam kıymet bilse iyiydi.
bizimde başımızda böyle bi durum olduğu için böyle konuştum üzmek istemem ama
tecrübe ettik hala da devam kaç yıldır evlenemediler adam hayatını yaşıyor
Allah sizin sonunuzu hayır etsin

selamlar kızlar. sevgilimin annesiyle sürekli konuşuruz telefonda her gün arıyor beni, benim aramama fırsat vermiyor her allahın günü sabah 11 gibi mutlaka arar. bundan bir kaç ay önce sevgilim hastalanmıştı ailesi de burda olmadığı için doktora beraber gittik. yine annesi aradı sevgilim doktorun yanındaydı napıyorsun nasılsın falan konuştuk, sonra senin oğlanı hastaneye getirdim dedim. kız sen iyice anası gibi olmuşsun benim oğlanın dedi güldü ben de güldüm başta alınmadım ama sonradan çok utandım kendimden kadının kötü bir niyeti yoktu şaka yaptı sonuçta. baktımki hakkaten de öyle dersleri, ödevleri, okulu, yemeği, ütülencekleri falan gerçekten annesi gibi olmuşum. mesela bir kayıt falan mı yapmak gerekiyor, örnek veriyorum, ben hallederim veya okulda falan ellerini yıkar çıkar çıkmaz havlusunu veririm çantamda sürekli havlu taşıyorumda. veya ne bileyim bir yere gitcek olsak ne giycem diye sorar, alışveriş yapcak olsa bensiz gidemez bi de büyük de gösteriyo yaşı çocuğun beline zor geliyorum kalıplı da biraz.. işte böyle ufak tefek şeylere baktımki kadın haklı yani, işin garibi sevgilim de iyice sorumsuz oldu mesela ders kaydı yapcaz adam daha okulun sitesini bile bilmiyor. çok hatalı davranıyorum galiba sizce de öyle mi ? nasıl fabrika ayarlarına geri döndürcem ben bu oğlanı
:26:

önce senin fabrika ayarlarına dönmen lazım
o zaman öle bir döner ki

Sevgilinizin annesinin art niyetle söylediğini düşünmüyorum o cümleyi ama sevgilinizi çok ama çok rahata alıştırdığınız aşikar,yavaştan yavaştan sevgilinizin işlerini yapmaktan(ders kaydıdır,havlu tutmadır vs) kurtulmaya bakın ama hepsini biranda belli etmeyin tabi,farkettirmeyin.

Aaa,ne bu böyle canım !!! Sevgilisi ya da ileride eşi olacaksınız diye kölesi değilsiniz ya :ssz:

Ne sevgilinizin annesinin, nede sizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum,
Ama daha söz bile yokken, bu kadar samimiyet ve sevgilinize karşı bu kadar ilgi çok ama çok saçma.
Evli olsanız bile abes . Anneler bile 5 yaşındaki çocuklarına havlu tutmuyolar, siz 22 yaşındaki adamın kaydını bile yapıyorsunuz.
Bu olayı hemen çözmeli ve sevgilinize sorumluluk bilincini kazandırmalısınız. Yarın birgün bu adam sizin çocuklarınızın babasıda olabilir, o zaman ne olacak acaba?
Hemen bu işe dur deyin, ve bu fazla samimiyetede bir son verin.

Son düzenleme:
eski ilişkimi gordum sızın ılıskınızde .

ben de annesı gıbıydım kendı basına hıc bırsey halledemezdı .

kendi alanıyla ılgılı bı kursa kayıt olmustu .ilkgun sınıfa

adapte olamam diye sabahın korunde benıde suruklemıstı yanında

ılk dersede benı zorla soktu cok heyecanlıyım beni tek basıma bırakma

burada deyıp zorla benıde oturttu yanına .tum gun onunla bırlıkte ben de

ders ısledım .tabı bu ılk gunle kalmadı .tam bır hafta boyunca yanında

bende gıdıp geldım onunla.artık hocaları bılr veli muamelesı yapıyordu bana :27:

boyle ıste canım .o da cok sorumsuzdu tum ıslerını ben yapardım .

ama kıymet bılmıyorlar canım ,bence sen de silkelen kendıne gel .

valla sonra cok pısman olursun .

evlenmeden önce seni her gün arayacak kadar sıkı fıkı olmanız gerçekten ne kadar uygun düşündürücü..
her zaman mesafeli olmak gerekiyor..ayrıca sorumluluk duygusu gelişmemeiş birini bu yaştan sonra o
normlarda donatmak çok zordur..:ssz: ailesinin veremediğini sen vermeye çalışırsan çok üzülür hırpalanırsın..
kadının da dediği gibi anne modundan sevgili moduna geçmen gerekiyor ki aşkınız ve sevginiz uzun soluklu olsun..:34:

:) destek olan, yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim. sayenizde biraz daha hatalarımı ve eksiklerimi görmüş oldum

canım bak yazılanları okudum insan bazen aşka kapılıp onu mutlu etmek için herşey yapmak ister sana bunları yaptıran şey bu ama yaanlış.sevgilide olsan deli gibi aşıkta olsan evli de olsan ne olursan ol iki kişinin kendine ait anları olmalı.Herşeyde birlikte olmak şimdi güzel olsada bir müddet sonra hem sen hem o sıkılacaksınız.Bırak bazı şeyleri tek başına halletsin onu madem buna alıştırdın tıpkı küçük çocuklara sorumluluk yüklemesi yaparken gibi hareket et şimdi.en basit ders kaydını bile bak şöyle şöyle yap işte benim şöyle işim var de mesala sen yaparsın sen halledersin gibi laflarlada desteklemelisin.Erkeklerde özüne baktığında çocuktan farksız inan..
Annesi ters bir niyetle o lafı söylememiştir ama hergün arayışını gereksiz buluyorum.Şimdi hem sevgilini hem annesini mutlu ediyorsun sende mutlusun belli ama bu ilişki böyle devam ederse inan ileride sen üzülürsün.

canım bak yazılanları okudum insan bazen aşka kapılıp onu mutlu etmek için herşey yapmak ister sana bunları yaptıran şey bu ama yaanlış.sevgilide olsan deli gibi aşıkta olsan evli de olsan ne olursan ol iki kişinin kendine ait anları olmalı.Herşeyde birlikte olmak şimdi güzel olsada bir müddet sonra hem sen hem o sıkılacaksınız.Bırak bazı şeyleri tek başına halletsin onu madem buna alıştırdın tıpkı küçük çocuklara sorumluluk yüklemesi yaparken gibi hareket et şimdi.en basit ders kaydını bile bak şöyle şöyle yap işte benim şöyle işim var de mesala sen yaparsın sen halledersin gibi laflarlada desteklemelisin.Erkeklerde özüne baktığında çocuktan farksız inan..
Annesi ters bir niyetle o lafı söylememiştir ama hergün arayışını gereksiz buluyorum.Şimdi hem sevgilini hem annesini mutlu ediyorsun sende mutlusun belli ama bu ilişki böyle devam ederse inan ileride sen üzülürsün.

evet çok kaptırmışım ben kendimi ne yazıkki ilerisini düşünmeden hareket etmişim

Canım biraz davranışlarını değiştirmelisin. Yoksa inşallah olmaz ama birgün bu emeklerin boşa giderse çok üzülürsün.
Ki işin garip tarafı birgün bütün sorumluluğunu aldığı bir ilişki yaşadığını görürsen kahrolursun.
Yavaş yavaş azalt, tatlı dille ona sorumluluk ver.

Biraz abartmışsın gibi olayı...
Sen herşeyiyle ilgilenirsen adam sorumsuzlaşır tabiki bu normal...
Fabrika ayarlarına nasıl döner bilemiyorum böyle alışmış böyle gider gibi geliyor...

Bi kere alıştırdınmı eskiye dönmesi zor olur bence.
Sevgilimde benim babam gibi o zaman :)
Yani babam yanımda olmadığı için eksikliğini tamamlar gibi davranıyor bazen sonrada ben kızıyorum çocuk değilim kendim yaparım diye.
Yavaş yavaş azaltabilirsin oda sorumluluk alsın biraz...

Back
X