Merhabalar..
Basligima bakinca kaynvalidem olacak kisinin kotu cadoloz biri oldugu cikarimi yapablirsinz ama alakasi yok en azindan simdilik...
Sevglmle bir yildr birljkteyz daha cok yeni gozuksede sanki yillardr variz birbirimizn hayatinda.hic tartsmamiz olma tam tersi birlikte oldugumz vakitleri cok eglenceli geciriz benden bile kibardr kendisi ve uzulerek soyluyorum ki su an kibrista asker
allahtan kisa donem uc ayimz var.smdi konu anneme nasil gelecek onu dusunuyorum sevglm anne babasina karsi cok sayglidir benimde ilerde hep oyle olmami rica eder sadece kendi annesine degil ben annemle tartissam bana kizar ki anneni uzme diye oyle bi cock.biz tv lerden filan goruyorz veya gerck yasamda annesine bagli olan erkeklerden genelde kacilir bizmkide oyle mi ki acaba ilerde fazlalasrmi bu duygular.babasini daha cok seviyorm mukemmel biri onunla tanisali annemden cok onu ariyorm anne diyorm cnku kizlari yok ve ben sana asla gelinim demiycm kizimsin sen benim diyor her ikiside.aslnda cok iyi insanlar da iste bi kalip varya kaynvalide diye sanirm o sifattan cikamiyorz.konuyu acmamdaki amac aslnda dun olan bseyi anlatmak.kocaeli universtesini kazandm sevglm univ btirdi is guc kurck askerden donuste aramzda 5yas var ama hem gorntu olarak hem davrans olark cok cocuk ruhludr bende tam tersi hem gorntu hemde fikir olarak olgunm bunu kendiside soyler.e bana dediki ben isim gucum olmadan evlilik yapmam herseyi dort dortluk isteyen biri en azindan kendi yaptgi seylerde konu bensem en iyisini yapnak ister benim icin.universte icinde o calistrmisti beni smdi kazandm ve kazandgmi syledm cocuk askerde ve o dondugnde ben cok uzakta olucam zaten iznede gelmiyo yani ne zaman.gorscemz mechul.sanirm ona uzuldu buruk bi sesle tebrk ederm bitanem dedi zaten uzun knusamadk ve kapadi snra annesiyle knustm ona syledm .tebrk edecegi yerde bizde soz nisan yaparz dyoduk kizim dedi ne soxu nisani benim.niye haberm yok.kaldki sevglm ise baslayp hayatni duzene koyunca yapacktk planlarmizi.suna bak benim haberm olmasan.soz nisan oluyo vok kizdm ama belli etmedm ararsada teli acmycam ama mecbur bayramda aramak zorndaym sizce nedr bu durumun ozu???
Basligima bakinca kaynvalidem olacak kisinin kotu cadoloz biri oldugu cikarimi yapablirsinz ama alakasi yok en azindan simdilik...
Sevglmle bir yildr birljkteyz daha cok yeni gozuksede sanki yillardr variz birbirimizn hayatinda.hic tartsmamiz olma tam tersi birlikte oldugumz vakitleri cok eglenceli geciriz benden bile kibardr kendisi ve uzulerek soyluyorum ki su an kibrista asker