• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin hediyesi?

Konum değil de profesyonel destek aldıktan sonra

Eeee aldın da ne oldu, sen gitmemiş miydin, gittiğin terapist de senin kafadandı, bu zamanda erkek nerdee cimriyse de cimri başka iyi yönlerine bak fazlla kurcalama demedi mi??? Bırak artık konu açmayı alıcaksan al almayacaksan alma bu pinti oğlanla daşga geçmekten biz yorulduk artık

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
bence guzel bir jest yapmis. ben de oglumun sevgilisi olsa alirdim herhalde.

Eeee aldın da ne oldu, sen gitmemiş miydin, gittiğin terapist de senin kafadandı, bu zamanda erkek nerdee cimriyse de cimri başka iyi yönlerine bak fazlla kurcalama demedi mi??? Bırak artık konu açmayı alıcaksan al almayacaksan alma bu pinti oğlanla daşga geçmekten biz yorulduk artık
Yok artık terapistime de laf atıldı bu gözler bunu da gördü😁
Terapist senin kafada demek ne demek yahu he he herkes yanlış bi siz doğrusunuz

Butun konulariniz maddiyat ve cimri sevgili. Bence asil cimri olan sizsiniz. Kadin size hediye almis, yaaa ona almam gerekir mi diye sormaniz garip. Tabi ki almalisiniz.
çünkü tanışmadım henüz tanışık olmadığım kimseye hediye almadım hayatımda zaten o yüzden hediyesini kabul etmek doğru olur mu diye de sormuşum

Ay resmen uydurmuşsunuz resmen lütfen bulun o mesajı terapistim böyle dedi nerde demişim ay ben şok ben iptal. Canım iyi misiniz yahu? Bu kadar uydurmasyon hayatımda görmedim. Fazla kurcalamamı dedi iyi yönlerine bak cimriyse cimri mi dedi terapistim yok artık ya daha neler siz ne yaşıyorsunuz????
Size ne açarım istediğim kadar memnun değilseniz buyrun çıkın konumdan

Konunun uydurma olduğunu “chanel parfüm sever misin” cümlesinden anlıyoruz 😂 chanel parfüm ne???? Elli çeşidi var hangisini sever misin? 🙃🙃🙃

Hayır atıyorsunuz bari inanılacak şeyler yazın. Bu nedir allasen 😂😂
Konu doğru bile olsa oğlan görgüsüz hatta yol yordam bilmiyor.
Parfüm alınacaksa ne kullanıyorsun çok hoş kokusu falan denilip öğrenilir yani usul budur. Kalkıpta Chanel parfüm severmisin denmez.
Ayrıca her parfüm herkese olmuyor. Bir sürü çeşidi var parfümlerin. Ben bir ara Lolita Lempicka kullanıyordum mor şişe olanını,bir kez başka şişesini (diğerini bulamayınca ki deneyince hoş ta gelmisti) aldım kullanamadım bana çok ağır geldi. Sırf Chanel diye tenine gitmeyen kokuda kullanılmaz ki.

Konu doğru bile olsa oğlan görgüsüz hatta yol yordam bilmiyor.
Parfüm alınacaksa ne kullanıyorsun çok hoş kokusu falan denilip öğrenilir yani usul budur. Kalkıpta Chanel parfüm severmisin denmez.
Ayrıca her parfüm herkese olmuyor. Bir sürü çeşidi var parfümlerin. Ben bir ara Lolita Lempicka kullanıyordum mor şişe olanını,bir kez başka şişesini (diğerini bulamayınca ki deneyince hoş ta gelmisti) aldım kullanamadım bana çok ağır geldi. Sırf Chanel diye tenine gitmeyen kokuda kullanılmaz ki.
Çeşidini söylemişti
Görgüsüzlük hissetmedim sorusunda hissetsem belirtirdim eski konularımdaki belirttiğim gibi

Çeşidini söylemişti
Görgüsüzlük hissetmedim sorusunda hissetsem belirtirdim eski konularımdaki belirttiğim gibi
Görgüsüzlük olamaz zaten çünkü Avrupa ülkelerinde o parfümler orası için uygun. Sadece sen bu konuyu hangi dertle açtın? Dert olan ne bir de 33 yaşındasın çocuk gibi davranışlar

Görgüsüzlük olamaz zaten çünkü Avrupa ülkelerinde o parfümler orası için uygun. Sadece sen bu konuyu hangi dertle açtın? Dert olan ne bir de 33 yaşındasın çocuk gibi davranışlar
Peki beğenmediyseniz okuyup geçin çocukla uğraşmayın madem konumu niye açtığım var okuduysanız anlamanız gerekirdi

Kaynanam kendine ufak pirlantali kupe almis internetten ama kulagina uymamis diye sen takar misin dedi, olur dedim bana verdi. Oyle dogum gunu,noel falan degil. Bu parfum hikayesi de bana oyle geldi, neden hangi parfumu sever yerine chanel parfum sever misin diye sorsun ki, belki bir yerden hediye gelmistir ona da, ya da kendine aldi sonra begenmedi. Yurtdisinda bu parfumler cok pahali degil ki, neden costunuz anlamadim.

Kaynanam kendine ufak pirlantali kupe almis internetten ama kulagina uymamis diye sen takar misin dedi, olur dedim bana verdi. Oyle dogum gunu,noel falan degil. Bu parfum hikayesi de bana oyle geldi, neden hangi parfumu sever yerine chanel parfum sever misin diye sorsun ki, belki bir yerden hediye gelmistir ona da, ya da kendine aldi sonra begenmedi. Yurtdisinda bu parfumler cok pahali degil ki, neden costunuz anlamadim.
Evet insanlar neden coştu ben de anlamadım basit bir soru chanel kısmına da pek takıldılar pek oahalı da değil

Back
X