Sevgilimin annesinin kiskancligi mi

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Arada onlara gidiyoruz baya icli disliyiz bana karsi bazen seker gibi bazende bilmiyorum kotu degil ama garip bunu sevgilime soyledim sen beni operken annen garip garip bakiyor diye oda kiskaniyor sanirim ondandir dedi mesela opmeyi taksa surekli onlara gidince uykunuz geldiyse yatin biraz veya biz oturulen battaniye getirimmi size filan demezdi bilmiyorum kafam karisti

Tabii ki kiskaniyor! Gozune gozune sokmayin opucukleri sonra size doner bir abla tavsiyesi. Mesafenizi koruyun asla saygisizlik etmeyin. Mesafe mesafe mesafe....

Kiskanmak kaynanaligin şanındandır.yani sizi seviyordur belki ama arada kaynana damari tutuyordur oğlunu paylaşmak istemiyordur

Kiskanabilir. Cogu kiskaniyor:KK51:
Ama simdi bu konuda boyle bir cikarim yapilmaz. Belki oyle icli disli olmanizi hos karsilamkiyordur. Ayip geliyordur...kadini bilemeyiz simdi..

Bu Nasıl bir ortam

Uykunuz geldi ise yatın battaniye vereyim burada yatın

Öpüşürken görünce suratı düşüyor vs vs

Sevgilim ile uzun Zaman birlikte yaşadım ailesinin evine de gittim evlerinde de kaldım

Hiç annesinin yanında öpüşmedim çok gerilerde kalmışız biz

Aile yapısına bağlı, çok Avrupalı ve ortalamanın çok daha üstünde modern bir aileyse öpmen rahatsız etmiyordur başka bir sebep olabilir ama, biz modern bir aile olmamıza rağmen annemle babam birbirini aile büyüklerinin yanında yanaktan bile öpmez. Büyüklere hürmet meselesi, muhtemelen annesi de yanındayken o denli samimi olmanıza şaşırıyor olabilir.

Arada onlara gidiyoruz baya icli disliyiz bana karsi bazen seker gibi bazende bilmiyorum kotu degil ama garip bunu sevgilime soyledim sen beni operken annen garip garip bakiyor diye oda kiskaniyor sanirim ondandir dedi mesela opmeyi taksa surekli onlara gidince uykunuz geldiyse yatin biraz veya biz oturulen battaniye getirimmi size filan demezdi bilmiyorum kafam karisti
Saskinlik seyindeyim demek istiyorum aradaki mesafeyi karşılıklı olarak biraz-cik aşmamış mısınız sizce?

Aile yapısına bağlı, çok Avrupalı ve ortalamanın çok daha üstünde modern bir aileyse öpmen rahatsız etmiyordur başka bir sebep olabilir ama, biz modern bir aile olmamıza rağmen annemle babam birbirini aile büyüklerinin yanında yanaktan bile öpmez. Büyüklere hürmet meselesi, muhtemelen annesi de yanındayken o denli samimi olmanıza şaşırıyor olabilir.
Ama oyle diyen bi insanin boyle yapmasi garip degilmi

Ama bunu yapan oglu ve ben her defasinda itiyorum
Zorla yapmıyor değil mi?

Her defasında itmek yerine geliş gidiş sıklığını azaltıp daha seviyeli bir duruma getirebilirsin.cidden çok sevimsiz bir durum.

Daha sevgilin ne demek başka odaya geçin uyuyun falan bu kadın sevgilin sen çok garip bir üçlü

Ya farz et ki kiskaniyor. Eee? Bir sey demiyormus iste. Evet kiskaniyor desek nolacak yani. Battaniye vereyim bile diyormus. Belli ki duygularina gem vurabilen olgun bir kadin iste ne guzel.

Ee sen evliymissin konu sahibi
Nereden çıkarsınız bunu konularına baktim hep sevgili üstüne evli olduğuyla ilgili bir konu yok.

Gerçi böyle hoduk bir sevgili için bile neredeyse pirt yaparken bile izin vermiyor diye konu açmış

Sevgilinizin evinde annesi size uyuyum diyor ve bahtaniye getiriyor ? İlginç

Nereden çıkarsınız bunu konularına baktim hep sevgili üstüne evli olduğuyla ilgili bir konu yok.

Gerçi böyle hoduk bir sevgili için bile neredeyse pirt yaparken bile izin vermiyor diye konu açmış
Bir konusu varmış ben de baktım merak edip, bir yıllık evliyim klitorisim belirgin vs demiş. Herhalde cinsellikle ilgi diye yargılanmamak için öyle yazmış evliyim diye. Onu söylüyorlar sanırım.

Bir konusu varmış ben de baktım merak edip, bir yıllık evliyim klitorisim belirgin vs demiş. Herhalde cinsellikle ilgi diye yargılanmamak için öyle yazmış evliyim diye. Onu söylüyorlar sanırım.
Ben o konusuna kadar gelemedim demek ki :)

Dediginiz gibi tepki almaktan korkutugu için öyle demiş belli ki

Back
X