- 22 Haziran 2016
- 93
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Artik cok bunaldim bu durumdan . bu konuyu acinca. Sacmalama onlarla bir degilsin diyorBöyle erkekler çok. Değişmez. Dua et de ileride sana ağırlatmasın arkadaşlarını.
Bende oyle dusunmeye basladm artikArkadaşlarına çok değer verdiğinden değil
Üzgünüm ama sana az değer verdiğinden...
Sana saygısı olmayan birini omzuna yük etme lütfen...
Onlara benden daha cok deger verdigini soyledimm ama inkar etti her seferinde. İnsan neden arkadaslarina bu kadar deger verir anlamiyorummEvet onlarla bir değilsin maalesef arkadaşlarına senden daha çok değer veriyor canım. Önceliği sen değilsin arkadaşları... Bu sana ciddi bir uyarı aslında, umarım anlayabilirsin.
Artik cok bunaldim bu durumdan . bu konuyu acinca. Sacmalama onlarla bir degilsin diyor
Artik cok bunaldim bu durumdan . bu konuyu acinca. Sacmalama onlarla bir degilsin diyor
Her insan arkadaşlarına değer verir bunda tuhaf bir şey yok, tuhaf olan sana değer vermemesi ve önceliği onlar olduğu halde ilişkiye devam etmesi... Zaten evet onlara daha çok değer veriyorum demesini bekleyemezsin, bunu söylemek yerine gösteriyor. Sorun arkadaşlarında değil yani, senin sevgilinde...Onlara benden daha cok deger verdigini soyledimm ama inkar etti her seferinde. İnsan neden arkadaslarina bu kadar deger verir anlamiyorumm
Bulustugumuzda surekli arkadaslari ariyor. Bende sinirleniyorm dogal olarak. Tamam bidahakine telefonu kapatirimm benmi arayin diyorum sanki diyorBu durum değişmez bence evlilik gibi bi düşünceniz varsa da böyle hayat geçmez. Sen şikayet edince de ee ben hep böyleydim bile bile evlendin der çıkar çevremde çok var bu tiplerden
Yani evlendikten snradami hep arkadaslari olur?Her seferinde seni değil ailesini, seni değil arkadaşlarını seçiyorsa, orada bir durup düşün derim
Yani evlendikten snradami hep arkadaslari olur?
Tmam beni seviyor her zor animda yanimda beni mutlu ediyor. Sorumluluk sahibi bi cocuk. Ama arkadaskari daha agir basiyor. 4 ay once cok yakin bir arkadasini kaybetti. İlgisi daahada azaldiBu gidişle evet, bu çocukla emin misin evlenmeye?
Herşeyiyle düşün tart, eksileri, artıları.
Hangi taraf ağır basıyor, kendin karar vermelisin.
Pişman olma sonradan...
Erkekler bayanlara gore daha gec olgunlasiyor sanirimo cocuk kalmis. ya yuregine dolayip buyuteceksin onu ya daaa yureginle birlikte sarip atacaksin onu. bence buyutmelisin. seviyorsun 3 yil vermissim abala degisir bence. cunku cocuk o . buyut onu :)
kesinlikle oyle.. hem daha gec olgunlasiyorlar hem de hc br zaman bizim kadar ince dusunemiyorlar. :) ..Erkekler bayanlara gore daha gec olgunlasiyor sanirim
Bu konu yuzunden cok tartistik cok ta konustuk degismek icin kendini zorluyor ama hep ayni. Arkadaskari onun icin hersey gibi gibikesinlikle oyle.. hem daha gec olgunlasiyorlar hem de hc br zaman bizim kadar ince dusunemiyorlar. :) ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?