sevgilimin arkadas aşkı

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
29
İyi geceler. Sevgilimle 3 senedir birlikteyiz. Birbirimizi seviyoruz ama. Arkadaslariyla vakit gecirmeyi daha cok seviyor sanki . arkadaslariyla tartisma yasayinca cok kiriliyor cok dile getiriyor surekli arkadaslariyla anilarini anlatiyor onlarla benden daha cok vakit geciriyor. Ornek vereyim. Biz bulusma ayarliyoruz plan yapiyoruz . ertesi gun ben hazirlaniyorum. Bu seferde su kisinin asker yemegi var oraya gideyim mi diyor. Ve bunu defalarca yapti. Arkadaslarinin yanina gidince ben mesaj atmasam dogru duzgun atmiyor bile. Eve gidince de uyuycam diyor. Bugun yine bukusacaktik . ailesiyle iftar yemegine gitti. Arabanin annesigilde oldugunu soyledi. Yarin bulusalim dedim tamam dedim. Yine arkadaslarinin yanina gitti. Ben anlayamiyorum arkadaslarina bu kadar deger vermesini. Paylasmak istedm ne yapmam gerekiyor. Bu konu hakkinda defalarca uyardim.

Böyle erkekler çok. Değişmez. Dua et de ileride sana ağırlatmasın arkadaşlarını.

Evet onlarla bir değilsin maalesef arkadaşlarına senden daha çok değer veriyor canım. Önceliği sen değilsin arkadaşları... Bu sana ciddi bir uyarı aslında, umarım anlayabilirsin.

Evet onlarla bir değilsin maalesef arkadaşlarına senden daha çok değer veriyor canım. Önceliği sen değilsin arkadaşları... Bu sana ciddi bir uyarı aslında, umarım anlayabilirsin.
Onlara benden daha cok deger verdigini soyledimm ama inkar etti her seferinde. İnsan neden arkadaslarina bu kadar deger verir anlamiyorumm

Bu durum değişmez bence evlilik gibi bi düşünceniz varsa da böyle hayat geçmez. Sen şikayet edince de ee ben hep böyleydim bile bile evlendin der çıkar çevremde çok var bu tiplerden

Onlara benden daha cok deger verdigini soyledimm ama inkar etti her seferinde. İnsan neden arkadaslarina bu kadar deger verir anlamiyorumm
Her insan arkadaşlarına değer verir bunda tuhaf bir şey yok, tuhaf olan sana değer vermemesi ve önceliği onlar olduğu halde ilişkiye devam etmesi... Zaten evet onlara daha çok değer veriyorum demesini bekleyemezsin, bunu söylemek yerine gösteriyor. Sorun arkadaşlarında değil yani, senin sevgilinde...

Her seferinde seni değil ailesini, seni değil arkadaşlarını seçiyorsa, orada bir durup düşün derim

Bu durum değişmez bence evlilik gibi bi düşünceniz varsa da böyle hayat geçmez. Sen şikayet edince de ee ben hep böyleydim bile bile evlendin der çıkar çevremde çok var bu tiplerden
Bulustugumuzda surekli arkadaslari ariyor. Bende sinirleniyorm dogal olarak. Tamam bidahakine telefonu kapatirimm benmi arayin diyorum sanki diyor

Bu gidişle evet, bu çocukla emin misin evlenmeye?
Herşeyiyle düşün tart, eksileri, artıları.
Hangi taraf ağır basıyor, kendin karar vermelisin.
Pişman olma sonradan...
Tmam beni seviyor her zor animda yanimda beni mutlu ediyor. Sorumluluk sahibi bi cocuk. Ama arkadaskari daha agir basiyor. 4 ay once cok yakin bir arkadasini kaybetti. İlgisi daahada azaldi

o cocuk kalmis. ya yuregine dolayip buyuteceksin onu ya daaa yureginle birlikte sarip atacaksin onu. bence buyutmelisin. seviyorsun 3 yil vermissim abala degisir bence. cunku cocuk o . buyut onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…