Sevgilimin arkadaş grubu

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.334
20.380
598
Herkese merhaba,

10 aydır ciddi bir ilişkim var, çok yoğun duygular besliyor , sevip seviliyorum. ancak ilişkimizin başından beri içimden atamadığım bazı duygular var. sevgilimin eski eşini unutamamış olmasından korktum hep. sevgilimin bana olan duygularından emin olsam, beni kıracak üzecek bir davranışı olmasa da eski eşinin kız kardeşi ve onun eşiyle hala görüşüyor olmaları, eski eşinin de arkadaşı olan ortak arkadaşlarla çok samimi olması beni rahatsız ediyor ister istemez. bu insanlar bizim devamlı hayatımızdalar ve sevgiliim de bu durumdan gayet mutlu. Mesela her 2-3 günde bir muhakkak dışarı çıkılır veya birinin evinde toplanılır. bazen benim haberim dahi olmadan sevgilimi onların aktivitelerine katılmış bulurum. telde konuştuğumuzda bana hadi sen de gel der ben de katılırım. ama artık başbaşa bir şey yapamıyoruz nerdeyse. sanki onlarla beraber olduğumuzda daha çok keyif alıyor. hsonu için plan yapıyorum mesela adaya gideriz bisiklet kiralarız vs vs hemen "ne gerek var onca yol gitmeye, hem damlalar çağırıyor akşam " deyiveriyor. damla da eski eşinin kız kardeşi bu arada.

Bu arada bu Damla başta bana çok iyi davransa da bu aralar beni dışlamaya başladığını hissediyorum. Bir tuhaf davranmaya başladı. Mesela geçenlerde o, eşi, ben ve sevgilim 2-3 günlüğüne denize gittik. Kronik böbrek taşı rahatsızlığım var ve daha ilk gittiğimiz gün inanılmaz ağrım başladı. yastıkları dövecek derecede bir ağrıydı. en yakın sağlık ocağına götürdüler beni. serum verildi ama gözümü açamıyordum ağrıdan. o halde daha fazla kalamayacağımız belliydi, sevgilim eşyalarımızı almaya gitti. damlayla eşinden de yanımda kalmalarını istedi. fakat bu damlada bir afralar bir tafralar. biz sağlık ocağına giderken de yolda bir sürü laf etti ama ne deidğini tam net hatırlamıyorum, ssadece "daha tatilin ilk günü olacak iş mi" vs tarzında konuştunu ve surat astığını anımsıyorum. ve bunlar benim yanımda beklemeden sağlık ocağından ayrıldılar!! damla denize gitmek istiyormuş güneşten faydalanabileceği saatler kaçmasınımış. eşi de Burak (sevgilim) zaten 1 saate kadar gelir yanına dedi ve onlar beni orda o halde acı çekerken bırakıp plaja gittiler!! tek başıma Burak ın gelmesni bekledim 1,5 saate yakın.

Bu olayın üstünden 1 hafta geçti ve şu anda hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. hala bizi planlarına dahil etmeye çalışıyorlar ve sevgilim de her zmaanki gibi dünden meraklı. ona inanılmaz kırıldığımı anlattım damla nın tavırlarına, o da kalmaları gerekirdi haklısın dedi. ama ne damlayla ne de eşiyle konuşmamışlar bu konuda. benden de damlayı öyle kabul etmemi istediğini söyledi. kendisi damlanın eşiyle çocukluk arkadaşı olduğu için onla görüşmeyi bırakamayacağını söyledi.

Sevglimin bu insanlarla daha az görüşmesini istiyorum ama o maşallah göbek bağları bir kesilmiş gibi davranıyor. bütün bu insanlar eski eşinin de arkadaşları, damla zaten kız kardeşi. gün gelecek o kızla da aynı ortama girecekler diye aklım çıkıyor. ne yapmalıyım bu çocuğu onlardan çekmek için??

eski konumu merak edenler: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilimin-eski-esini-aklimdan-atamiyorum.835849/

Valla ben bu kadar geniş olamazdım, sen baştan taviz vermişsin. Eski baldızla tatile gitmeler falan, bilmiyorum bana bu Yüzden eski kafalı derlerse evet eski kafalıyım. Yani kötü ayrılmadılarsa görünce bi selamlasılır hal hatır sorulur ama bu kadar içli dışlı olunması pek hoş gelmedi acıkcası

vay be,ben ablamın eski eşiyle hayatta görüşmem, mantık hatası var bunların arkadaşlığında :)

ya bunlar fazlaca aşmış(!) insanlar zaten. Damla bana en başında "Burak ın mutluluğunu grdükçe seviniyorum. O benim kardeşimden farksızdır." konuşmaları yapmıştı. Bana da hep çok içten davranmıştı. Ama bir süredir davranışlarında bir yapmacıklık seziyorum ve o en son olay, beni o halde betim benzim atmış acıdan ağlarken sağlık ocağında bir başıma bırakıp üstüne üstlük surat asması ve denize gitmesi beni şok etti. Çok çok kırıldım ve asla bir araya gelmek istemiyorum. Ama sevgilim haklısın ama büyütme küslüğe gerke yok diyor. N yapacapımı şaşırdım

Şu damla böbrek ağrısı ceksinde gorsun gununu .tovbe tovbe ya .bobrek sancisini cekmeyen bilemez .cok geçmiş olsun .hiç kafana takma onları ama her zaman eski es konusunda bir tehdit halindesin bunuda hiç bir zaman unutma .

O nasıl bir mantık anlamadım. Damlanın eşi Burağın çocukluk arkadaşıysa o zaman ikisi görüşebilir bir sakınca yok illa Damla da mı dahil olmalıymış. Hadi Damlayı geçtim de siz nasıl dahil olabiliyosunuz o ortama. Çok ilginç bir ortamınız varmış gerçekten. Bu yüzden de tabiki zamanla farklı sorunlar da yaşanabilir durum çok müsait gibi geldi bana.:KK12:

Son düzenleme:
Benim de çocukluk arkadaşlarım var, ilşkimiz kemikleştiği için onlardan vazgeçemem. Hep sevgili hep sevgili olmaz insanın arkadaşa da ihtiyacı var.

Onlara gitmeyelim ya da ben gitmek istemiyorum derseniz adam sizi bırakır öyle gider haberiniz ola.

Siz bence okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir sonuca varamazsınız. Bu adam bu arkadaşlarından kopmaz. Ya ben ya onlar derseniz kazanamazsınız. Adamın bunlara gönül koyacağı olsaydı şimdi koyardı zaten, beni 1.5 saat yalnız bıraktılar demişsiniz adam yarım ağız bir şeyler demiş geçmiş. Yani ben onlara kırıldığını söylerim vs dememiş, sizin için bu insanları karşısına almak istemiyor, aralarında huzursuzluk çıksın istemiyor.

Damla da sizi asla sevmez ablasının eski kocasının yeni sevgilisisiniz.

Durumu böylece kabullenin, Damlayı sevmeeniz bile kocasını sevmeye arkadaşlık yapmaya çalışın mesela.

Arkadaşların mı ben mi, benimle devam edeceksen arkadaşlarınla görüşmeyi keseceksin tarzı şeylerden hiç hoşlanmam ve şu durumda böyle bir ikilemde bırakırsanız kaybeden taraf siz olursunuz ama açıkçası ben sevgilinizin dengeyi kuramadığını düşünüyorum. Tamam arkadaşlık ilişkisi kemikleşmiş olabilir ama adam denge sağlamalı, kimsenin gönlünü kırmadan ilişkilerine devam edebilmeli. Adam seni geri plana atıyor resmen. Başbaşa bişey yapmak istediğinizde boşver şimdi deyip hep beraber arkadaş grubuyla takılmak istese ben buna çok bozulurdum mesela. Arkadaşlarla da ara sıra olur ama sevgili olarak da plan yapıp uygulamak gerekir. Hep arkadaş hep arkadaş olmaz.
Sizin çok uzun dayanabileceğini sanmıyorum ben bu adama.

Ohhh maşallahhhh! Mezhebe bak!
Ablam boşanacak da ben eşiyle görüşeceğim? Hatta onun yeni sevgilisi ile tatillere gideceğim!! Zaten bunu yapmam asla, yaparsam ablam beni bir güzel yolar ibret-i alem olayım diye! Yolsun da bence bana müstahak olur! :KK53: Kaç kurtar kendini böyle insanlardan, böyle sevgiliden! Hala sevgilim yazıyorsun ya, adam geçmişinden kopamamış. Eminim eski karısından haberler de geliyordur ona. Sen de ortada sevgiliyim diye geziyorsun. Kim bilir kaç kez o kız ile ablası sizi çekiştirmiş arkandan eleştirmişlerdir.

Ben dayanamazdım çok taviz vermişsin.. ya tavrını koy kendini duzeltsin ya da bu adamla evlenme derim ilerde de bu insanlar yüzünüzden aranızda büyük sorunlar olacsk gibi görünüyor çünkü

ne yani seni en çok sağlık ocağında damla'nın beklememesinemi bozuldun sadece yoksa ben mi öyle anladım.
bana göre birlikte tatile gitmeniz çok saçma. sevgilide tarafı belli birini seçmek zorunda kalsa onları seçecek. ne diyim ilginçmiş. siz bu adamı seni sevdiğimi emin misin ben olsam kabul edemezdim yine de tercih senin

bence de çok sağlıklı bir durum değil hep birlikte tatile çıkma olayı. insanın içini kemiren şeyler kendi yaşadıklarımdan biliyorum. sevgilinizin yaptığı da anlaşılır cinsten değil zaten. ilişkiniz illaki devam etsin istiyorsanız ortak arkadaş grupları edinmeye çalışabilirsiniz. belki birlikte hobi kurslarına falan katılıp zaman geçireceğiniz başka arkadaşlar bulabilirsiniz. yani böyle dip dibe sizin için çok yıpratıcı olur ve kimse için bu kadar taviz vermeye değmiyor üç günlük dünyada. olan sadece zaman kaybı. kıymetinizin bilinmediğini hissettim ben. ya arkadaş grubunu değiştirmeye çalışın o da olmuyorsa kendinizi çekin. size saygısı sevgisi olan adam zaten üzülmenizi istemez. arkadaş dediği insanlar sevgilisini acılar içinde yalnız bırakabiliyorsa onun da arkadaşlığını gözden geçirmesi ve vazgeçilebilir olduklarını idrak etmesi lazım bence.

Eski eş Damla'ya nasıl tepki vermiyor yahu?
Sonuçta sen ablasının bir zamanlar sevip, mutsuz şekilde boşandığı eşinin yeni sevgilisisin.
Damla'yla enişte istediği kadar dost olmuş olsunlar onun öncelikle düşünmesi gerekecek kişi ablası olmalıydı.
Ben olsam kardeşimle konuşmazdım herhalde.

Ee evlenseniz sürekli gelip gidecek ex eşinin kardeşi? hadi ablayı geçtim ailesi de mi bi'şey demiyor.
Mezhep baya geniş maşallah.
Bilemedim ben sanırım ilişkimi böyle devam ettiremezdim yemişim dostluklarını.
Eski eş sizin bütün aşkınızın, kavganızın, didişmelerinizin, yediğinizin, içtiğinizin hep ortasında olacak, hep bilecek. Gölge gibi maşallah.

ya bunlar fazlaca aşmış(!) insanlar zaten. Damla bana en başında "Burak ın mutluluğunu grdükçe seviniyorum. O benim kardeşimden farksızdır." konuşmaları yapmıştı. Bana da hep çok içten davranmıştı. Ama bir süredir davranışlarında bir yapmacıklık seziyorum ve o en son olay, beni o halde betim benzim atmış acıdan ağlarken sağlık ocağında bir başıma bırakıp üstüne üstlük surat asması ve denize gitmesi beni şok etti. Çok çok kırıldım ve asla bir araya gelmek istemiyorum. Ama sevgilim haklısın ama büyütme küslüğe gerke yok diyor. N yapacapımı şaşırdım
Canım afedersin de her şeyi geçtim madem seni o kadar seviyordu nasıl bırakıp denizi güneşi düşünmüş? Belli etmiş işte yapmacıklığını, ha sevgilin onları hayatından çıkaramıyor diye sen ortamlara müdahil olmak zorunda değilsin ki. Ya 7 kat el olsan öyle insan tek başına bırakılır mı allah aşkına?

Ben sagkik ocaginda birakmalarina cok takilmazdim cunku karsimdakinin sartlari ve konumu geregi bana bakisi belli eger 3 gunlugune denize girebilecekse tabiki sizle harcamaz sizde bir baskasi ile harcamazdiniz kirilmayin takilmayin
Genel olarakta o insanlar kopmaz yavas yavas siz yipranirsiniz ama onlar kopmaz o yuzden akilli davranmanizi oneririm siz damlanin yerine kendinizi koyun ve ona gore davranin madem bir yola ciktiniz bu durumu kabullenin..

bence sevgilin yine görüşsün ama sen pek aynı ortama girme
sevgilin de dengeyi kursun hafta içi bir akşam onlarla ise haftasonunu seninle olmaya ayırsın
sen de kalabalık arkadaş grubu ortamın arada sırada göstermelik gidersin
sadece Dördünüz olacak şekilde takılmamanızı öneririm

Bence öncelikle kendinize güvenin.Diğer konunuzda eski eşin sizle alay ettiğini düşündüğünüzü yazmışsınız.Böyle bir durumda elbette insanın aklına ilk olarak kötü ihtimaller geliyor(küllenen aşk,yeniden deneyelim vs)

Cesaret şart.Tamam onların bir geçmişi var ama sonuçta sevgiliniz şu an onunla değil,sizinle birlikte.Tavsiyem eski eşin yanında daha güçlü durmanız,Damla'nın dediklerini umursamamanız,sevgilinin gözünde oyunbozan bir görünüme sahip olmamanız vs.

Erkekler biz kadınlara göre daha basit düşünüyorlar,arkadaşlarının yanında ne kadar rahatsız olduğunuzu tam olarak anlamaları mümkün değil.Bu yüzden onu bu konuda sürekli uyarmanız,seçim yapmaya zorlamanız pek hoşuna gitmeyebilir.

Rahat olun ve zamana bırakın.Olmadı,kafanızdan atamadınız,sizi rahatsız eden şeyler artarak devam etti,mutsuz olduğunuzu hissettiniz o zaman maalesef yapacak tek bir şey var.O aşamaya henüz gelmediğinizi düşünüyorum ve kimseyi kendinizden çok sevmemenizi diliyorum.Böbrek ağrısını da yaşamayanlar bilmez,insan kınadığını da yaşamadan ölmez ben hep buna inanırım

Sen bu adamla 10 aydır çıkıyorsun ama adam senle pek çıkmıyor sanırım. Napacaksın biliyor musun, geçeceksin karşısına onlar mı ben mi diyeceksin, onlar varken ben seninle mutlu olamıyorum,hayatım tam değil, eski sevgilin hep hayatındaymış gibi hissediyorum, eğer beni seviyorsan eğer geleceğinde ben varsam, gözün kimseyi görmemeli benden başka, en değerlin ben değil miyim senin diyeceksin, çocukluk arkadaşı falan geçsin bunları, eğer çok değerliyse yatağına onlar alsın ilerde seni değil. Bu dakikadan sonra onun en yakın arkadaşı sensin, senin tek sözünle herkes bitmeli. He yok olmaz ık mık ederse zaten yeterince sevmiyordur seni, benim bu tarz insanların ilişkilerinden anladığım bu.

sevgılınız sız acı cekerken sızı bırakıp plaja gıtmıs olması zaten baslı basına devam etmenız konusunda dusunmenız gereken bı konu
arkadaslarıyla bagını koparmasını beklemeyın kımle arkadas olursa olsun onun sorunu sonucta eşin degıl nişanlın degıl sadece sevgılın
zaten cok ta duzgun ınsan olsa arkadaslıklarına dıkkat ederdı
yanı balık bastan kokar ve bu adam kokuyor sız kendınıze dıkkat edın

Back
X