Sevgilimin arkadaş grubu

Nasil ya?

Sevgiliniz eski baldiziyla ve su anki sevgilisiyle ayni ortamda nasil bulunabiliyor?

Eski baldiz olsam size uyuz olurdum hakli olarak.
Sevgiliniz yerinde olsam boyle rahatca ayni ortamda bulunamazdim.
Sizin yerinizde olsam sevgilimin eski baldiziyla vs bu kadar sık gorusmesine pek sicak bakmazdim.

Cok tuhaf iliskiler bence bunlar. Asiri iç içesiniz

Benim eşimin eski nişanlısı ile uzun yıllar suren ilişkisi sonucunda ortak cook arkadaşları olmuş ve eşimin çocukluk arkadaşları ile kanka olmuş haliyle. Eşimin ailesi de kız ile çok yakındı. Eşim hepsini sildi çünkü ben kabul edemezdim. Yani kabul edemiyorsan ya böyle yapacak ya da görüşmeye devam edecek. Sen kararını verirsen daha rahat edersin. Eşini seviyor olsa onunla olurdu zaten arada bu kadar kişi varken ancak rahat edememeni anlıyorum aynı şeyi ben de hissettim. Gorusmelerini azaltabilir ya da daha çoğunlukla kendi arkadaşıyla gorusebilir.ille Damla hanımın olmasına gerek yok sonuçta. Çok karışık işler bu aşk işleri cook.

Son düzenleme:
Damla'nin sizi sevecegini dusunmediniz inşallah. O arkadas grubuyla isiniz cok zor. Sevgilinizle konusup basbasa kalmak istediginizi Damla ile gorusmenin sizi uzdugunu soyleyin

Nasıl bu duruma katlanıyorsunuz?
Bence bu kadar yakınlık hoş değil
Damla'nın da sizden hoşlandığını düşünmedim
Planlarınıza kimseyi ortak etmeyin
Sevgiliniz sizinle vakit geçirmek istemiyorsa
Tek çare yolu göstermek olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nasıl bu duruma katlanıyorsunuz?
Bence bu kadar yakınlık hoş değil
Damla'nın da sizden hoşlandığını düşünmedim
Planlarınıza kimseyi ortak etmeyin
Sevgiliniz sizinle vakit geçirmek istemiyorsa
Tek çare yolu göstermek olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

valla ne demek sevgilisiyle basbasa vakit geciremeyip hep beraber olmak
oldu olacak evlenince damla ve kocasina da oda ayirsinlar evde
basbasa vakit geciremiyorsaniz adam damdan dusmus gibi olur ki evlenince
ne bileyim nerden tutsan sacmalik
sinirlendim sevgilisine

Herkese merhaba,

10 aydır ciddi bir ilişkim var, çok yoğun duygular besliyor , sevip seviliyorum. ancak ilişkimizin başından beri içimden atamadığım bazı duygular var. sevgilimin eski eşini unutamamış olmasından korktum hep. sevgilimin bana olan duygularından emin olsam, beni kıracak üzecek bir davranışı olmasa da eski eşinin kız kardeşi ve onun eşiyle hala görüşüyor olmaları, eski eşinin de arkadaşı olan ortak arkadaşlarla çok samimi olması beni rahatsız ediyor ister istemez. bu insanlar bizim devamlı hayatımızdalar ve sevgiliim de bu durumdan gayet mutlu. Mesela her 2-3 günde bir muhakkak dışarı çıkılır veya birinin evinde toplanılır. bazen benim haberim dahi olmadan sevgilimi onların aktivitelerine katılmış bulurum. telde konuştuğumuzda bana hadi sen de gel der ben de katılırım. ama artık başbaşa bir şey yapamıyoruz nerdeyse. sanki onlarla beraber olduğumuzda daha çok keyif alıyor. hsonu için plan yapıyorum mesela adaya gideriz bisiklet kiralarız vs vs hemen "ne gerek var onca yol gitmeye, hem damlalar çağırıyor akşam " deyiveriyor. damla da eski eşinin kız kardeşi bu arada.

Bu arada bu Damla başta bana çok iyi davransa da bu aralar beni dışlamaya başladığını hissediyorum. Bir tuhaf davranmaya başladı. Mesela geçenlerde o, eşi, ben ve sevgilim 2-3 günlüğüne denize gittik. Kronik böbrek taşı rahatsızlığım var ve daha ilk gittiğimiz gün inanılmaz ağrım başladı. yastıkları dövecek derecede bir ağrıydı. en yakın sağlık ocağına götürdüler beni. serum verildi ama gözümü açamıyordum ağrıdan. o halde daha fazla kalamayacağımız belliydi, sevgilim eşyalarımızı almaya gitti. damlayla eşinden de yanımda kalmalarını istedi. fakat bu damlada bir afralar bir tafralar. biz sağlık ocağına giderken de yolda bir sürü laf etti ama ne deidğini tam net hatırlamıyorum, ssadece "daha tatilin ilk günü olacak iş mi" vs tarzında konuştunu ve surat astığını anımsıyorum. ve bunlar benim yanımda beklemeden sağlık ocağından ayrıldılar!! damla denize gitmek istiyormuş güneşten faydalanabileceği saatler kaçmasınımış. eşi de Burak (sevgilim) zaten 1 saate kadar gelir yanına dedi ve onlar beni orda o halde acı çekerken bırakıp plaja gittiler!! tek başıma Burak ın gelmesni bekledim 1,5 saate yakın.

Bu olayın üstünden 1 hafta geçti ve şu anda hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. hala bizi planlarına dahil etmeye çalışıyorlar ve sevgilim de her zmaanki gibi dünden meraklı. ona inanılmaz kırıldığımı anlattım damla nın tavırlarına, o da kalmaları gerekirdi haklısın dedi. ama ne damlayla ne de eşiyle konuşmamışlar bu konuda. benden de damlayı öyle kabul etmemi istediğini söyledi. kendisi damlanın eşiyle çocukluk arkadaşı olduğu için onla görüşmeyi bırakamayacağını söyledi.

Sevglimin bu insanlarla daha az görüşmesini istiyorum ama o maşallah göbek bağları bir kesilmiş gibi davranıyor. bütün bu insanlar eski eşinin de arkadaşları, damla zaten kız kardeşi. gün gelecek o kızla da aynı ortama girecekler diye aklım çıkıyor. ne yapmalıyım bu çocuğu onlardan çekmek için??

eski konumu merak edenler: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilimin-eski-esini-aklimdan-atamiyorum.835849/

Arkadaşı ve senin aranda bi tercih yapması gerekir ben olsaydım öyle yapardım. Arkadaşını seçerse zaten senin hayatında işi ne..

Bu supheyle bir omur gecirmek... Bence korkunc otesi bisey. Bir secim yapmak zorunda , kendinizi ayriliga hazir hissettiginiz zamsn ona bu soruyu yoneltin cunku anladigim kadariyla kaybeden taraf siz olucaksiniz. Aslinda kaybetmekte degil sizi tercih etmeyen bi adami kaybetmis mi olursunuz hayattan zaman mi kazanmis olursunuz? Bir dusunun. Bu supheyle bir omur gecmez benden soylemesi.. :110:

Acikcasi bence olay eski baldiz muhabbetine gelmeden tikaniyor. Sadece arkadaş bile olsa sevgilisiyle vakit gecirmeyip hep arkadaşlarıyla gecirmek hic hoş degil. Ben sadece bu yüzden ayrilirdim. Baldiz konusuna gelemiyorum bile.

Acikcasi bence olay eski baldiz muhabbetine gelmeden tikaniyor. Sadece arkadaş bile olsa sevgilisiyle vakit gecirmeyip hep arkadaşlarıyla gecirmek hic hoş degil. Ben sadece bu yüzden ayrilirdim. Baldiz konusuna gelemiyorum bile.

başlarda değil ama son zamanlarda sanki benle olmaktansa arkadaşlarıyla olmak istiyor gibi geliyor bana. çok güzel giden bir ilişkimiz vardı aslında en başta. bana kendimi müthiş hissettiren, eğlenceli, esprili..devamlı başbaşa planlar yapardık. ama şimdi hadi şuraya gidelim diyorum eee x çağırdı, hadi onlara gidelim. veya bana hiç haber bile verilmeden gidilmiş oluyor oraya. bilemiyorm, kırılıyorum ben de...

ne yani seni en çok sağlık ocağında damla'nın beklememesinemi bozuldun sadece yoksa ben mi öyle anladım.
bana göre birlikte tatile gitmeniz çok saçma. sevgilide tarafı belli birini seçmek zorunda kalsa onları seçecek. ne diyim ilginçmiş. siz bu adamı seni sevdiğimi emin misin ben olsam kabul edemezdim yine de tercih senin

sadece o değil. kızın bir süredir tavırları deişikti zaten. açıkçası tatile gitme fikri de onlardan çıktı. illa da gidelim çok eğleniriz vs deyip duruyordu Damla da kocası da. sevgilim de pek hevesliydi, kıramadım. pek bayılarak gitmedim aslında ama bu kadarını yaşayacağımı tahmin etmezdim. yedi kat yabancı olsa o halde bırakılıp gidilmez ya...

bence de çok sağlıklı bir durum değil hep birlikte tatile çıkma olayı. insanın içini kemiren şeyler kendi yaşadıklarımdan biliyorum. sevgilinizin yaptığı da anlaşılır cinsten değil zaten. ilişkiniz illaki devam etsin istiyorsanız ortak arkadaş grupları edinmeye çalışabilirsiniz. belki birlikte hobi kurslarına falan katılıp zaman geçireceğiniz başka arkadaşlar bulabilirsiniz. yani böyle dip dibe sizin için çok yıpratıcı olur ve kimse için bu kadar taviz vermeye değmiyor üç günlük dünyada. olan sadece zaman kaybı. kıymetinizin bilinmediğini hissettim ben. ya arkadaş grubunu değiştirmeye çalışın o da olmuyorsa kendinizi çekin. size saygısı sevgisi olan adam zaten üzülmenizi istemez. arkadaş dediği insanlar sevgilisini acılar içinde yalnız bırakabiliyorsa onun da arkadaşlığını gözden geçirmesi ve vazgeçilebilir olduklarını idrak etmesi lazım bence.

Bu Damla nın kocası ve birkaç kişi daha var grupta, onlar sevgilimin çocukluk arkadaşı. birlikte yıllardır bir sürü gelenekselleşmiş aktiviteler yapıp duruyorlar sadece klasik halı saha maçları değil. atv turları, balık tutma, motor gezileri vs vs...Devamlı iç içeler. Hiç bir şey bulamasalar kendi semtlerinde (bir de yakın oturuyorlar hepsi) kafelerinde veya birinin evinde toplaşıp oturuyorlar...Başta rahatsız olmadım, sonuçta ben de arkadaşları ve düzenli görüştüğü sosyal çevresi olan bir insanım. Ama zamanla biz baş başa hiç vakit geçiremez olduk. Hep bu insanlar hayatımızn her gününe dahil olmaya başladı. Benim arkadaşlarımla çok az buluşuldu...Bunları anlattığımda, benle daha az ilgilendiğini filan söylediğimde ise kesinlikle kabul etmiyor sevgilim. Abartıyor saçmalıyor oluyorum. Onlarlayken daha fazla eğleniyor, bana da daha iyi davranıyor...Ama yoruldum...

Eski eş Damla'ya nasıl tepki vermiyor yahu?
Sonuçta sen ablasının bir zamanlar sevip, mutsuz şekilde boşandığı eşinin yeni sevgilisisin.
Damla'yla enişte istediği kadar dost olmuş olsunlar onun öncelikle düşünmesi gerekecek kişi ablası olmalıydı.
Ben olsam kardeşimle konuşmazdım herhalde.

Ee evlenseniz sürekli gelip gidecek ex eşinin kardeşi? hadi ablayı geçtim ailesi de mi bi'şey demiyor.
Mezhep baya geniş maşallah.
Bilemedim ben sanırım ilişkimi böyle devam ettiremezdim yemişim dostluklarını.
Eski eş sizin bütün aşkınızın, kavganızın, didişmelerinizin, yediğinizin, içtiğinizin hep ortasında olacak, hep bilecek. Gölge gibi maşallah.

en başta pek sorun olmadı. dediğin gibi bayağı geniş tipler bunlar. zaten eski eşinin de hayatında biri vardı belki de bundan takmadı pek. ama bir süre önce ilişkisi bitti kadının. aradan biraz zaman geçti, o başta çok sıcakkanlı samimi gözüken Damla hanımın da tavırları değişti. her zaman yazan eden arayan kadın birden bana haber vermeden planlar organize eder, muhabbeti azaltır oldu. Sanırım eski eş biraz tavrnı ortaya koymaya başladı kardeşine karşı.

Canım afedersin de her şeyi geçtim madem seni o kadar seviyordu nasıl bırakıp denizi güneşi düşünmüş? Belli etmiş işte yapmacıklığını, ha sevgilin onları hayatından çıkaramıyor diye sen ortamlara müdahil olmak zorunda değilsin ki. Ya 7 kat el olsan öyle insan tek başına bırakılır mı allah aşkına?

güya tatil planı değişti bir anda diye bozulmuş. tekne turuna falan çıkılacaktı tabii gidemedik. apar topar kalkıp deniz kıyafetleriyle sağlık ocağına gelindi. bir de sevgilimin arabasıyla gelmiştik. biz gidince otobüsle dönmeleri gerekti onların. bunlara bozuldu hanfendi.

sevgılınız sız acı cekerken sızı bırakıp plaja gıtmıs olması zaten baslı basına devam etmenız konusunda dusunmenız gereken bı konu
arkadaslarıyla bagını koparmasını beklemeyın kımle arkadas olursa olsun onun sorunu sonucta eşin degıl nişanlın degıl sadece sevgılın
zaten cok ta duzgun ınsan olsa arkadaslıklarına dıkkat ederdı
yanı balık bastan kokar ve bu adam kokuyor sız kendınıze dıkkat edın

sevgilim beni bırakıp plaja gitmedi, Damla ve kocası gitti. arkadaşlarıyla bağını koparmasını beklemiyorum zaten ama en azından biz başbaşa daha fazla vakit geçirebilirz. artık başbaşa kalmak yerine onlarla takılmayı tercih ediyor. sorun bu.

Nasil ya?

Sevgiliniz eski baldiziyla ve su anki sevgilisiyle ayni ortamda nasil bulunabiliyor?

Eski baldiz olsam size uyuz olurdum hakli olarak.
Sevgiliniz yerinde olsam boyle rahatca ayni ortamda bulunamazdim.
Sizin yerinizde olsam sevgilimin eski baldiziyla vs bu kadar sık gorusmesine pek sicak bakmazdim.

Cok tuhaf iliskiler bence bunlar. Asiri iç içesiniz

Valla eğer uyuz oluyorsa bana daha en başından beni bu kadar içlerine almayacaklardı. Hem Damla, hem de eski eşle olan ortak arkadaşlar beni kendi gruplarına Burak ın sevgilisi olarak hemen dahil ettiler. Ben özellikle de Damla ya karşı mesafeli ve temkinliydim ama kendisi bana hep çok sıcak davrandı. Hatta ısrarla Burak ın onun için kardeşten farksız olduğunu, onun zamanında çok mutsuz zamanlar geçirdiğini, şu anda ilk defa hayatına uzun zamandır geçrekten değer verdiği birinin girdiğini ve onu mutlu görmenin kendisini de mutlu ettiğini, aklımda herhangi bir konuyla ilgili soru işareti olmaması gerektiğini söyledi. bu konuşmaları yaptı benle ve çok da içten görünüyordu. inandım. hiçbir şeye takılma kendi ilişkinize odaklanın kendi mutluluğunuza bakın dedi. ben de tüm bu konuşmalarından aslında sevgilimle eski karısının ilişkisinin bitmesinde Damla nın kendi kardeşine değil de Burak a hak verip üzüldüğünü çıkardım. Ne kadar olgun kız aferin, kız kardeşi dahi olsa haklıyı haksızı görüyr demek ki dedim. Çünkü zamanında eski eşi terk etmiş sevgilimi. O boşanmak istemiş. Boşandıktan sonra da eski eşi tekrar denemek görüşmek istemiş ve 2.kez denemişler ama gene olmamış. İkinci denemeleriyle ilgili pek fazla detay bilmiyorum ama zamanında sevgilimin çok üzüldüğünü biliyorum bu kadınla olan ilişkisinde. Şu anda benle mutlu, o yüzden hemen de değer verdiği arkadaş grubuna dahil etti dye sevindim ama dengeler değişti işte. Damla hanımın baştaki samimiyetinden eser kalmadı...Bu grupla gece gndüz takılmaya başladık...Bilemiyorum...

Bir insanı zaten değiştirmeye kalkmayın, dünyasını yörüngesinin yerini şaşırtmayın.. O böyle mutlu.. Bugun değişsse bile yarın eski haline döner.. Bu sahneye tahammülünüz yoksa içinde bulunmayın.. Ne durumda olduğunuz sadece sizi bağlar.. Devamında sizde saplantı ve sürekli bir panik halini alacak.. İlişkinizin keyfini sürmek yerine kaybetme korkusu yaşamaya başlamışsınız. Sevmediğiniz insanlarla aynı ortama girme zorunluluğunuz yok.Keza erkek arkadaşınız da bunu düşünmeli..Sizi bu ortama sürüklemeye hakkı yok. Karşı tarafın sizinle iyi/mükemmel arkadaş olmak için çabası yok.Keza olmasını beklemek saçmalık gibi.. Sadece dısardan anlattığınız kadarıyla arkadaşları daha mühimmiş gibi intiba bırakıyor. Sizin damlalar dışında birlikte yaptığınız aktivite de yoksa hele.. Biraz düşünmesini sağlayın.. Ama abartmayın.. Bir şapkasını önüne koyup düşünsün.. 40 yıllık evliler gibi , yada göbek bağı düşmemiş siyam ikizleri gibi sürekli onlarla dip dibe olmanız gerekmezki..

Valla eğer uyuz oluyorsa bana daha en başından beni bu kadar içlerine almayacaklardı. Hem Damla, hem de eski eşle olan ortak arkadaşlar beni kendi gruplarına Burak ın sevgilisi olarak hemen dahil ettiler. Ben özellikle de Damla ya karşı mesafeli ve temkinliydim ama kendisi bana hep çok sıcak davrandı. Hatta ısrarla Burak ın onun için kardeşten farksız olduğunu, onun zamanında çok mutsuz zamanlar geçirdiğini, şu anda ilk defa hayatına uzun zamandır geçrekten değer verdiği birinin girdiğini ve onu mutlu görmenin kendisini de mutlu ettiğini, aklımda herhangi bir konuyla ilgili soru işareti olmaması gerektiğini söyledi. bu konuşmaları yaptı benle ve çok da içten görünüyordu. inandım. hiçbir şeye takılma kendi ilişkinize odaklanın kendi mutluluğunuza bakın dedi. ben de tüm bu konuşmalarından aslında sevgilimle eski karısının ilişkisinin bitmesinde Damla nın kendi kardeşine değil de Burak a hak verip üzüldüğünü çıkardım. Ne kadar olgun kız aferin, kız kardeşi dahi olsa haklıyı haksızı görüyr demek ki dedim. Çünkü zamanında eski eşi terk etmiş sevgilimi. O boşanmak istemiş. Boşandıktan sonra da eski eşi tekrar denemek görüşmek istemiş ve 2.kez denemişler ama gene olmamış. İkinci denemeleriyle ilgili pek fazla detay bilmiyorum ama zamanında sevgilimin çok üzüldüğünü biliyorum bu kadınla olan ilişkisinde. Şu anda benle mutlu, o yüzden hemen de değer verdiği arkadaş grubuna dahil etti dye sevindim ama dengeler değişti işte. Damla hanımın baştaki samimiyetinden eser kalmadı...Bu grupla gece gndüz takılmaya başladık...Bilemiyorum...
Bilmiyorum bana cok degisik geldi. Ben ablamin eski esinin sevgilisini birakin eski esiyle bile gorusmek istemezdim acikcasi. Birazcik mesafe koymaya calisin?
Sevgiliniz onlarla vakit gecirmek icin gidecegini soyleyip sizi de davet ederse "ben bas basa sinemaya gideriz diye dusunmustum" gibi seyler soyleyip planlari degistiremez misiniz?

Back
X