- 21 Temmuz 2016
- 176
- 79
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
merhaba benim ye başlayan bir ilişkim var daha bir ay oldu. İlişkimiz maşallah iyi gidiyor, erkek arkadaşıma da güvenim tam beni seviyor bunlarda sorun yok sadece tek sorun erkek arkadaşım kendi arkadaşına durması geren yeri belirtmiyor. Ben bu arkadaşa maydanoz diyeceğim..... erkek arkadaşımın bende instagram hesabı açık ama ben istemedim kendini girmiş. Bu maydanoz da bana sataşmaya bayılır, sinir etmeyi falan sever. Bir gün sevgilim beni arayıp “maydanozlara gidiyorum haberin oldun dedi” evlerinin arası 5 dakika sürüyor. Neyse 10-15 dakika sonra Sevgilime bir kız videosu atmış maydonoz. Ben de normal olarak dedim ki yine bu beni sinir etmek için yapıyor çünkü mesajdaki gördüğümü biliyor birşey demdim hatta drvgilime eğlenceniz ben miyim falan dedim gülerek. Bu maydonoz öğretsem biletekmtmış videoyu beyse biz bununla karşılaştık bana derdi ki “ben seni neden sinir etmek için bunu yapayım, hem şifresinin sende ne işi var” gibi hesap soran cümleler. Yahu sanane ! Artı sevgilim de herşeyi anlatıyor bu maydonoza. Ben sevgilimle bir olay yaşayayım özetini gidip maydonozdan dinliyorum o kadar. Ben de en sonunda patladım sen nasıl olur da arkadaşlarına çizgini çizmesin diye. İlişkimizde neden söz sahibi oluyor dedim. Bu yüzden 2 gündür kavga ediyorum. Özür diliyor vs ama ben çabuk affedebilen biri değilim çabuk da unutmamam neyse dedim affedeyim akşam yine maydanoz geldi dedi ki “ben sizin aranıza giriyorsam sen de bizim mesajlarımızı okuyorsun o zaman sanane bizim konuşmalarımızdan” dedi. Ben iyice sinirlendim artık. Şaka gibi gerçekten çıldırmak üzereyim. Bir de sevgilim demiş ki bukey görüyor atmayın öyle şeyler..... problem benim görmemmiş! Ben görmesem hiç problem değil öyle kız Videoları falan. Bu yüzden de alevlendi mesele. Ne yapayım şimdi ben ? Herkes yerini bilsin istiyorum