• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı nerede duracağını bilmiyor!

Iyi de.. bence sen de maydonoz mu maydanoz mu neyse onla boyle itismekten zevk aliyorsun sanki bi hosuna gidiyor gibi.. karsilikli boylr birbini bozmaca hirslanma var aranizda. Ay dikkat et kiz maydanoza asik olma bi de :O

benimde aklimdan o gecti :halay:

Ennn tiksindiğim şeydir sevgililerin birbirine şifresini vermesi. Ben kız arkadaşlarıma ne ozellerimi anlatıyorum , durum oluyor da. Hele eski zamanlar,WhatsApp yokken böyle sosyal ağlardan konuşurduk.
Bizim konusmalarimizi neden bir üçüncü bir kişi okusun, hem de başka bir cinsiyetten?
Adam sana iyi demiş, neden onların konuşmalarını okuyorsun?
Hayır . Sevgiline güvenmiyorsan , kıskanıyorsan git kızlarla olan muhabbetlerini oku, erkek muhabbetini neden okuyorsun?

Onunla tartıştığına değmez. Görmezden gel. Sevgiline de sert bir rest çek özelinizi anlatmasın.

“ çabuk affedebilen biri değilim çabuk da unutmamam neyse dedim affedeyim ”

Bnde buna takıldım :KK70: iyki çabuk affetmiyo

Bir aylık ilişkiye fazla anlam yüklemişsiniz sevgiliniz sizin verdiğiniz değeri vermiyor bellki ki.ya da gevşek ağızlı.böyle olgunlaşmamış biriyle çok sürmez zaten kafa yormaya değmez

İnsan bir ay önce hayatına girdiği adama koşulsuz şartsız nasıl güvenir bana da anlatsana

Back
X