Haklısınız arada kalmasına ben sebep olduğum için bana tepki göstericek bu seferMümkün olduğunca mesafeli olun.Erkek arkadaşınızı hiç arada bırakmayın. .Bırakın o fark etsin..
Kısasa kısas arkadaşım. Senin de e yakın arkadaşın yapsın da şaka yapıyor dersin.
Bu arada bu manyak seni kıskanıyor.
Açık ve net kıskanıyo işte sizi. Senlik durum değil aslında. Belki senden etkileniyodur bile, ben açıkcası öyle hissettim.
Ilk okuldayken hoşlandığı kızın saçını çekerdi erkekler.Açık ve net kıskanıyo işte sizi. Senlik durum değil aslında. Belki senden etkileniyodur bile, ben açıkcası öyle hissettim.
Ahahahaha çok güldüm amaCok sevdigim Şahika Koçaslanlı nin yaptigini yapicaksin. Sacitle cilvelisiiyordu ya bozulan sertaça verdigi ayarrr
""Hopp çüşş Sıkılıyosan uzaaa keelll biz arkadas grubu degiliz flört ederken oyalama bizi beee.... ""
bence bu çocuk sizden hoşlanıyor ve bu hareketlerini kıskançlığından yapıyor . beni yanlıs anlamayın ama içime öyle doğdu nedense
Yazdıklarına cevap vermeden gülüp geçiyorum zaten ve şaka konusunda alıngan bi insan değilim fakat bu şahısla henüz o kadar bi yakın dostluğumuz,muhabbetimiz yok ki bana böyle gevşek şakalar yapabilesinŞaka yapmış çocuk ne demiş ki.
Ne demek istedin ben cadı mıyım diye yazdığına gülüp geçebilirdin.
Bazı insanlara şaka yapılmıyor gerçekten.
Kapat kapat demesi de kendi aralarında bir şakadır
Hani sen iki saat konuşursun gibisinden
Söyle ona sussun çok konuşuyor flan diye sen de espriye vur.
Umarım öyle bişey değildir hem sevgilim hem ben hayal kırıklığına uğrarızAdam sizden hoşlanmış olamaz değil mi? Bazen gerçek duygularını saklamak için insanlar böyle davranabiliyor.
Aslında öyle bir şey varsa açık veriyordur adam. Hiç size baktığını falan yakaladınız mı?Umarım öyle bişey değildir hem sevgilim hem ben hayal kırıklığına uğrarız
Üç dört kere bir araya geldik en sonuncusunda köpeğimizi gezdiriyorduk sahilde, sevgilim köpekle top oynarken biraz uzaklaştığında bana bakıp “nerden buldun bunu yaa” dedi sevgilim için, hafif espriye vurarak.. bunun haricinde aklıma gelmedi şuanAslında öyle bir şey varsa açık veriyordur adam. Hiç size baktığını falan yakaladınız mı?
Ben de nefret ediyorum durduk yere düşün dur şimdi öyle mi böyle mi diye bir de her gördüğünde kendini sakin tutması var..herkes sizden demiş ama çocuk sevgilinizden bile hoşlanıyor olabilir.
ya da klasik erkek arkadaş
böyle gruplarda sevgilisi olan çocuğu dışlayan, kıskanan biri çıkar, sonra o sevgili yaptığı zamansa kendi grubunu direk siler. umurunda bile olmaz. ennn nefret ettiğim erkek tipi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?