• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşının garip davranışları

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Merhabalar arkadaşlar direk konuya gireceğim uzun süredir düzenli devam eden bi ilişkim var çok şükür. Sevgilimin en yakın arkadaşı ile yakın zamanda tanıştım bi 6 ay önce falan.
Üç dört defa da bir araya gelmişizdir gayet normal eğlenceli sohbeti muhabbeti olan bi insan küfür ve kötü alışkanlıkları hariç.
Yanlız son zamanlarda sevgilim bu kişiyle birlikte zaman geçirdiğinde sevgilim beni şurdayız burdayız vs haberdar etmek için yada öylesine iki üç dk sesimi duymak için arar, bu kişi de sürekli arkadan kim o , kiminle konuşuyosun diye soruyor benim ismimi söylediğinde kapat telefonu hadi gel vs diye bağırıyor, ama cidden yüksek bi ses tonuyla.. Sevgilim geliyorum, biraz izin ver dese gitmeyip orda cevap verir saçma seslerle bağırır,rahatsız eder.. ben kapatalım konuşuruz sonra dediğimde hayır deyip konuşmaya devam eder, yani anlatmaya çalıştığım ben onu dışardayken sık sık arayıp arkadaşıyla vakit geçirmesini engellemiyorum sevgilim beni arıyor.
Bugün ise sevgilimin sosyal medya hesabından ikimizin fotoğrafını paylaştık, güzel bir andı ve o kişi hemen mesaj attı “quinzel mi geldi..” diye. ( Bir süredir şehir dışında olduğumu biliyor) bu arada ismimin bir harfini değiştirmiş sondaki ekini kaldırmış yani hem dalga geçmiş hem ismimi erkek ismine çevirmiş.. ne bu dedim, öylesine dedi bana.. Öncesinde de yaptığım paylaşımlara saçmalık işte evcil hayvanımı severken attığım şeye ne biçim tutuyosun pençelerinle tarzında yorumlr yaptı... Erkek arkadaşıma söylediğimde şaka yapıyor takılma vs diyor ama sizce de abartı değil mi? Artık o kadar sinirim bozuluyor ki görüşmesini istemiyorum sevgilimin bu kişiyle.. üstelik bu kadar da değil yazmadığım birkaç şey daha var.. Nasıl ağzının payını vericem bilmiyorum çok sinirimi bozuyor bu hareketleri

Merhabalar arkadaşlar direk konuya gireceğim uzun süredir düzenli devam eden bi ilişkim var çok şükür. Sevgilimin en yakın arkadaşı ile yakın zamanda tanıştım bi 6 ay önce falan.
Üç dört defa da bir araya gelmişizdir gayet normal eğlenceli sohbeti muhabbeti olan bi insan küfür ve kötü alışkanlıkları hariç.
Yanlız son zamanlarda sevgilim bu kişiyle birlikte zaman geçirdiğinde sevgilim beni şurdayız burdayız vs haberdar etmek için yada öylesine iki üç dk sesimi duymak için arar bu kişi de sürekli arkadan kim o , kiminle konuşuyosun diye soruyor benim ismimi söylediğinde kapat telefonu hadi gel vs diye bağırıyor ama cidden yüksek bi ses tonuyla.. Sevgilim geliyorum biraz izin ver dese gitmeyip orda cevap verir saçma seslerle bağırır rahatsız eder ben kapatalım konuşuruz sonra dediğimde hayır deyip konuşmaya devam eder yani anlatmaya çalıştığım ben onu dışardayken sık sık arayıp arkadaşıyla vakit geçirmesini engellemiyorum sevgilim beni arıyor.
Bugün ise sevgilimin sosyal medya hesabından ikimizin fotoğrafını paylaştık güzel bir andı ve o kişi hemen mesaj attı “quinzel mi geldi..” diye. ( Bir süredir şehir dışında olduğumu biliyor) bu arada ismimin bir harfini değiştirmiş sondaki ekini kaldırmış yani hem dalga geçmiş hem ismimi erkek ismine çevirmiş.. ne bu dedim öylesine dedi bana öncesinde de yaptığım paylaşımlara saçmalık işte evcil hayvanımı severken attığım şeye ne biçim tutuyosun pençelerinle tarzında yorumlr yaptı... Erkek arkadaşıma söylediğimde şaka yapıyor takılma vs diyor ama sizce de abartı değil mi? Artık o kadar sinirim bozuluyor ki görüşmesini istemiyorum sevgilimin bu kişiyle.. üstelik bu kadar da değil yazmadığım birkaç şey daha var.. Nasıl ağzının payını vericem bilmiyorum çok sinirimi bozuyor bu hareketleri
Siz degil Sevgiliniz cevabini vermeli .. sevgilimiz izin verdigi icin böyle rahat davranabiliyor .. is sevgilinizde bitiyor yani

Siz degil Sevgiliniz cevabini vermeli .. sevgilimiz izin verdigi icin böyle rahat davranabiliyor .. is sevgilinizde bitiyor yani
Ben de bunu defalarca söyledim.. hatta bir kere araları bozuldu hareketlerine devam ettiği için üç ay falan konuşmadılar barıştılar yine aynı devam ediyor.. Sevgilime rahatsız olduğumu söylememe rağmen gidip ona bişey demiyor şaka yapıyor diyor...

Siz görüşmeyin umursamayın sevgiliniz de kendi karar versin arkadaşlığı için. Ama hoş değil. Sizden hoşlanmamış belli. Saygısızlık yaptıkları

Yanlız son zamanlarda sevgilim bu kişiyle birlikte zaman geçirdiğinde sevgilim beni şurdayız burdayız vs haberdar etmek için yada öylesine iki üç dk sesimi duymak için arar, bu kişi de sürekli arkadan kim o , kiminle konuşuyosun diye soruyor benim ismimi söylediğinde kapat telefonu hadi gel vs diye bağırıyor, ama cidden yüksek bi ses tonuyla.. Sevgilim geliyorum, biraz izin ver dese gitmeyip orda cevap verir saçma seslerle bağırır,rahatsız eder.. ben kapatalım konuşuruz sonra dediğimde hayır deyip konuşmaya devam eder, yani anlatmaya çalıştığım ben onu dışardayken sık sık arayıp arkadaşıyla vakit geçirmesini engellemiyorum sevgilim beni arıyor.
Bugün ise sevgilimin sosyal medya hesabından ikimizin fotoğrafını paylaştık, güzel bir andı ve o kişi hemen mesaj attı “quinzel mi geldi..” diye. ( Bir süredir şehir dışında olduğumu biliyor) bu arada ismimin bir harfini değiştirmiş sondaki ekini kaldırmış yani hem dalga geçmiş hem ismimi erkek ismine çevirmiş.. ne bu dedim, öylesine dedi bana.. Öncesinde de yaptığım paylaşımlara saçmalık işte evcil hayvanımı severken attığım şeye ne biçim tutuyosun pençelerinle tarzında yorumlr yaptı... Erkek arkadaşıma söylediğimde şaka yapıyor takılma vs diyor ama sizce de abartı değil mi? Artık o kadar sinirim bozuluyor ki görüşmesini istemiyorum sevgilimin bu kişiyle.. üstelik bu kadar da değil yazmadığım birkaç şey daha var.. Nasıl ağzının payını vericem bilmiyorum çok sinirimi bozuyor bu hareketleri
Kendiniz açıkça söyleyin üçünüzün olduğu ortamda

Siz görüşmeyin umursamayın sevgiliniz de kendi karar versin arkadaşlığı için. Ama hoş değil. Sizden hoşlanmamış belli. Saygısızlık yaptıkları
Ama sevgilimle konuşmalarında quinzel çok iyi biri, temiz kalpli, onunla evlenmeni çok isterim tarzı mesajları kendi gözlerimle okudum tanıştıktan sonra da sevgilimin annesine falan çok yakışmışlar diye bahsetmiş hatta..

Çok itici arkadaş tipi. Ciddiye bile almaya değmez deeeee gerekli sınırı sevgilin koyacak. Koymazsa gereken sınırı sen sevgiline koyacaksın bence.

Bence tavrınızı koyun sizinle böyle konuşmaması gerek iç nazik değil size karşı sevgilinizin arkadaşı sizin yakın arkadaşınız değil ki bu tarz esprileriler yapsın bende olsaydım bozulurdum.

Ama sevgilimle konuşmalarında quinzel çok iyi biri, temiz kalpli, onunla evlenmeni çok isterim tarzı mesajları kendi gözlerimle okudum tanıştıktan sonra da sevgilimin annesine falan çok yakışmışlar diye bahsetmiş hatta..
Kötü biri şeytan evlenme demez zate

O mesajı attığında iletişime geçmem bi hata mıydı yani.. Kendimi tutamadım
Hayır hata değil tabi ki ..Fakat siz uzak durdukça eğer ayarsız biriyse zamanla sevgilinizi üzecek davranışları olacak ve erkek arkadaşınız da ondan uzak durmaya başlayacak.
Öyle fevri insanların çoğu kendisini her zaman komik duruma düşürür.

Ben de bunu defalarca söyledim.. hatta bir kere araları bozuldu hareketlerine devam ettiği için üç ay falan konuşmadılar barıştılar yine aynı devam ediyor.. Sevgilime rahatsız olduğumu söylememe rağmen gidip ona bişey demiyor şaka yapıyor diyor...

Şakalarından hoşlanmıyorum. Bayağı, zekadan yoksun, kalitesiz ve kaba şakalara maruz kalmak zorunda değilim. Ya sen engelle, ya da ben ağzının payını veririm deyin.

Bir daha “telefonu kapat” dediğinde de telefonu ona vermesini isteyin. “Sen ne kaba bir insansın. Biraz kendini geliştir. Biraz görgü kuralı öğren. Ne demek telefonu kapat?” deyin. Cıvık cıvık konuştuğunda da “kapatmam lazım iyi günler” deyip kapatın. Görgüsüz insanlara karşı kibar olmak zorunda değilsiniz.

İyi niyetli degil. Sevgilinle konusurken senin hakkinda iyi konusmasinin sebebi mutlulugunuzu istemesi degil yaptigi sacma sapan hareketleri "şaka" altina sokabilmek.

Sevgiline gidip " ne kotu kiz, ayril" vs dese bi de ustune size kotu davransa bu sefer sevgilinden tepki gorur. Tepki gormemek icin senin hakkinda iyi konusup biyandan seni delirtmeye calisiyor ki siz kavga edin araniz bozulsun diye. Bu kadar basit.

Sosyal medyanizda olmasin mumkunse iletisimi tamamen kesin. Erkek arkadasinizdan da rica edin biraz sizin aranjzdaki mesafeye dikkat etsin.

Onun kız arkadaşı var mı? Sizin ilişkinizi kıskanıyor olmasın.
HAyır yok ve birkaç defa bunun konusunu açmış erkek arkadaşıma siz sürekli berabersiniz hiç bi zaman kız arkadaşım olmadı ( oldu ama çok kısa süreli ) sen nasıl bu kadar aşık oldun tarzı söylemleri olmuş erkek arkadaşıma..

İyi niyetli degil. Sevgilinle konusurken senin hakkinda iyi konusmasinin sebebi mutlulugunuzu istemesi degil yaptigi sacma sapan hareketleri "şaka" altina sokabilmek.

Sevgiline gidip " ne kotu kiz, ayril" vs dese bi de ustune size kotu davransa bu sefer sevgilinden tepki gorur. Tepki gormemek icin senin hakkinda iyi konusup biyandan seni delirtmeye calisiyor ki siz kavga edin araniz bozulsun diye. Bu kadar basit.

Sosyal medyanizda olmasin mumkunse iletisimi tamamen kesin. Erkek arkadasinizdan da rica edin biraz sizin aranjzdaki mesafeye dikkat etsin.
Ben de asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum artık

Back
X