• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşının garip davranışları

sevgilinde is yok.
cocugu engelle sosyal medyadan. sevgilin sebebini sorarsa beni yoran insanlari etrafimda tutamiyorum de gec.
sevgilinin seni ezdirirken senden korkmuyor, sende ondan korkma.

İyi niyetli degil. Sevgilinle konusurken senin hakkinda iyi konusmasinin sebebi mutlulugunuzu istemesi degil yaptigi sacma sapan hareketleri "şaka" altina sokabilmek.

Sevgiline gidip " ne kotu kiz, ayril" vs dese bi de ustune size kotu davransa bu sefer sevgilinden tepki gorur. Tepki gormemek icin senin hakkinda iyi konusup biyandan seni delirtmeye calisiyor ki siz kavga edin araniz bozulsun diye. Bu kadar basit.

Sosyal medyanizda olmasin mumkunse iletisimi tamamen kesin. Erkek arkadasinizdan da rica edin biraz sizin aranjzdaki mesafeye dikkat etsin.
👏👏👏

sevgilinde is yok.
cocugu engelle sosyal medyadan. sevgilin sebebini sorarsa beni yoran insanlari etrafimda tutamiyorum de gec.
sevgilinin seni ezdirirken senden korkmuyor, sende ondan korkma.
Sevgilimin de farkında olduğunu düşünüyorum beni ezdirmiyor arayı bulmaya çalışıyor öyle olsa başta bu kadar katı bi tepki koyup aylarca konuşmamazlık yapmazdı

Sevgilimin de farkında olduğunu düşünüyorum beni ezdirmiyor arayı bulmaya çalışıyor öyle olsa başta bu kadar katı bi tepki koyup aylarca konuşmamazlık yapmazdı
aylarca konusmamasi arkadasina pek etki etmemis olacak ki, hala sana saygisizlik yapabiliyor ve sen rahatsizligini dile getirdiginde sevgilin buna saka diyebiliyor.
sen daha iyi bilirsin tabii.

bence bu çocuk sizden hoşlanıyor ve bu hareketlerini kıskançlığından yapıyor . beni yanlıs anlamayın ama içime öyle doğdu nedense
Bana da öyle geldi.
Gıyabında iyi konuşup erkek arkadaşının yanında saçmalaması öyle düşündürüyor.

Üç dört kere bir araya geldik en sonuncusunda köpeğimizi gezdiriyorduk sahilde, sevgilim köpekle top oynarken biraz uzaklaştığında bana bakıp “nerden buldun bunu yaa” dedi sevgilim için, hafif espriye vurarak.. bunun haricinde aklıma gelmedi şuan
Kesin sizden hoşlanıyor.

Kendisinin doğru düzgün bir kız arkadaşı yoktır sizin ilişkinizi kıskanıyordur
Bu tipler çok bencil olur.birlikte takılamıyor ya sürekli arkadasınla o yüzden seni saf dışı yapmaya çalışıyor
Sende akıllı davran onu sürekli kötüleme ama kendine çek sevgilini

Kendisinin doğru düzgün bir kız arkadaşı yoktır sizin ilişkinizi kıskanıyordur
Bu tipler çok bencil olur.birlikte takılamıyor ya sürekli arkadasınla o yüzden seni saf dışı yapmaya çalışıyor
Sende akıllı davran onu sürekli kötüleme ama kendine çek sevgilini
👍🏻👍🏻👍🏻

sevgiliniz de mi gözü var anlamadım ne alaka yaptıklarına bir bak ya arsız olmuş bu millet bi çekememezlik.. sevgilin konuşsun sen konuşsun iyice uğraşır seninle.

Aşk-ı memnu olmasın da.
Ağzının payının verilmiyor olması ilginç.

Üç dört kere bir araya geldik en sonuncusunda köpeğimizi gezdiriyorduk sahilde, sevgilim köpekle top oynarken biraz uzaklaştığında bana bakıp “nerden buldun bunu yaa” dedi sevgilim için, hafif espriye vurarak.. bunun haricinde aklıma gelmedi şuan
Valla aynısı basıma geldi, benim ökkküz erkek arkadaşım anlamadı ben ona imada bile bulunmuştum. Bana gelip erkek arkadaşımı eleştiriyodu bu koca göbekliyi nerden buldun, sakalsız hali cok cirkin dimi gibi. Erkek arkadasıma da gidip noclearmind ne soguk kız, felan diye. Allahtan başka bi konu yüzünden konuşmuyolarda bende bu dallas olayından böylelikle kurtulmuş oldum. Bide ben başka şeylerde yakalamıştım cocugun bana karşı tavırı bakısı olsun bu biraz paranoyakça olabilir ama kadınlar hisseder ya

Valla aynısı basıma geldi, benim ökkküz erkek arkadaşım anlamadı ben ona imada bile bulunmuştum. Bana gelip erkek arkadaşımı eleştiriyodu bu koca göbekliyi nerden buldun, sakalsız hali cok cirkin dimi gibi. Erkek arkadasıma da gidip noclearmind ne soguk kız, felan diye. Allahtan başka bi konu yüzünden konuşmuyolarda bende bu dallas olayından böylelikle kurtulmuş oldum. Bide ben başka şeylerde yakalamıştım cocugun bana karşı tavırı bakısı olsun bu biraz paranoyakça olabilir ama kadınlar hisseder ya
Şuan öyle bi his yok bende. Ben mi çok saf bakıyorum anlamadım. Ben de görüşmelerini istemiyorum ne şanslısınız😞

Ben onun samimi arkadaşı değilim bana şaka yapmasın falan diyin isterseniz. Dengesiz sanırım sevgilinizin arkadaşı ya da kıskanmıştır belki

Back
X