sevgılımın arkadasları , katil olmama az kaldı.

Kabahat arkadaşlarında değil seni sahiplenemeyen erkek arkadaşında.İnsan sevgilisine veya eşine laf ettirirmi başkasına hiç ? Benim eşimin arkadaşı bana bu şekilde davranıp dalga geçecek hakaret edecek hayatından onları çıkartmayı bırak kafa göz dalar .Bu nasıl bir sevgiliki hakaretlere bile ses çıkartmıyor ? anlayamadım çok ilginç

konuyu okuyunca 15-16 yaşlarındasınız sandım ve o yaşınızla gayet normal karşıladım bu hikayenizi..ama 24 yaşında olduğunuzu duyunca böyle oldum..24 yaşında bu hikayelere inanmanız,liseliler gibi arkadaşlık kıskançlıkları,laf atışmaları yaşamanız ilginç doğrusu.

hikayenize konuşmalarınıza ve üslup şeklinize bakınca 24 yaşında olduğunuza inanmak istemiyorum hanımefendi bunlar gerçekten çok çocukça şeyler .
Yeni üyelerden çıkıyor böyle tutarsız ve anlamsız konular , gene yanılmamışım okurken bile dedim çünkü hah al işte yeni üye diye.
Her neyse şahsınıza bir hakaret yoktu cümlelerimde isterseniz bir daha okuyun . Gene anlamazsanız hakaretin ne anlama geldiğinizi buyrun hep birlikte etüd yaparak öğrenelim .
Sevgiler .

kesinlikle kendini yeniden tedavi görmeni gerektirecek durumda düşünme, sen yanlış şeyler düşünüp yapmamışsın ki. hatta mertin arkadaşlarına ağzını açmamış, sevgilinden çıkarmışsın sinirini.

benim de nişanlımla başlarda onun arkadaşlarından sebep o kadar çok kavgamız olmuştu ki... spor akademisindeki rahat tiplerdi, kız-erkek fark etmez. ben de gitmek istemezdim, her zaman konuşkan ben, onların yanında konuşasım gelmezdi. ama saygı duyardım, nişanlım da duyardı, arkadaşları da.

mertin arkadaşları bi kere saygısızın teki. hem mert te seni korumuyor. ne demek ortam gergindi ben bişey diyemedim. adam lafa başladığı an sevgilin susturacaktı. tedavi görmelisin falan ne demek ya. bence bu konuyu mertle ciddi ciddi konuş, senden özür dilemedikleri sürece de mertle de görüşme. baktın mertte tık yok, o zaman hiç kendini yıpratma. herkes kendi yoluna baksın.

Bu nasıl iş ? 24 yasındasınız ve cat pat herseye ayrılıosunuz boyle bı ilişkimi olur.

ayrıca hakan ve mervenın sucu ne onlara bu hakkı mert verıyor.

Bana bu lafları söluceklerde benım sevgılım susucak he . dunyayı baslarına yıkar !.

mert ıcın tekrar dusunmelısın. Erkek adam sevdigine laf soyletmez

sevgilinin arkadaşlarının tavrı çok çirkin ben ilk günden kestirirdim alakasını, o ne öyle yaa bana biri deli diyecek, sevgilim sesini çıkarmazsa, ben kalkıp dağıtıp terkederdim orayı da o sevgiliyi de... yapamazsın bunlarla arkadaşım

Lise yıllarımı hatırladım komik geldi bana bu nedenle konu. O göğüs olayına filan takılınmış genelde ama bariz kıskançlığınla dalga geçmişler orda gerçekten böyle bir olay yaşanmış gibi yorum yapmanın anlamı yok.

Bu olay dışında bakarsak konuya evet Mertin arkadaşları yaşlarının adamı değiller, sen de değilsin, Mert hiç hiç değil. Senin ilk bir araya geldiğiniz ortamda o kadar ön yargılı davranmaman, daha arkadaşça bir izlenim vermen lazımdı, arkadaşların daha saygılı davranması lazımdı, Mert'inde bir zahmet daha ağır durması, senin kıskançlık yaptığını vs. koşa koşa arkadaşlarına anlatmaması, gerektiğinde seni arkadaşlarına karşı koruyabilmesi gerekirdi.

Bu arada o hastasın muhabbeti durup dururken mi çıktı? Bence orda kavga tarzı birşey olmuş durup dururken seni sinirlendirmek için o kadar ileri gitmez kimse.

Son düzenleme:
O Merve'nin saçını başını yol.Hakan'ın da ağzını burnunu kır.Hiç çekemem böyle insanları.Hatta sen iyisimi Mert'i de yolla gitsin.Böyle çocukça şeylerle uğraşıp gençliğini mi çürüteceksin?Sana başka adam mı yok hıh...

Masada ağızlarının payını verseydin keşke.... Nasıl tuttun kendini anlamıyorum....sevgilinde masa gerilmesin demiş!!Masayı geren onlar ayrıca o masayı onların başına geçirmek lazımmış!!!!!!!!!

Bende çok konuşmam ama hakarete susmamak lazım!!!! Her şeyi Hak ediyorlar!!!

Sevgilinizin arkadaşlarının muhabbetleri boş gerçekten, en azından buraya yazdığınız kadarıyla.

Yalnız siz de uyumlu değilsiniz.
Dışarıdan bakınca uyum sağlamayan, ortamın huzurunu kaçıran biri gibi duruyorsunuz ne yazık ki...
Bu durumda sevilmemeniz doğal.

nıye onlarla vakıt geçırıyorsunuz?
yanlarına gıtmenız bıle hata bence

ben olsam ağzını burnunu kırarım hepsının
ne demek göğsüne telefon numarası yazıyorlar, sütyen fırlatıyorlar fılmlerde olur o uçmuşlar

demek ki 'oturmuş kişilik' kavramının yaşla bir ilgisi yokmuş

çok can sıkıcı bir durum.şunu kabullenmeliyiz ki erkek arkadaşınız sizi karşı tarafa ezdirmiş oysa size laf söyletmemesi toz kondurmamasıdır doğru olan.aklıma gelen şu =
biraz çekine elinizi eteğinizi erkek arkadaşınızdan.bırakın gitsin gezsin tozsun siz onunla gitmeyin ve ona biraz soğuk olun oda soracak ne oluyo diye sizde dökün içinizi kendimi çok kötü hissettim belkide onlarla daha mutlusun gibilerinden biraz duygusal bir konuşma onun aklını başına getirirebilir şeklinde düşündüm.eğer size değer veriyosa hareketlerini toparlayacağını ve sizdende soğuk olmamanızı isteyecektir

kıskançlığa tepki göstermek ayrıdır bu tarz densiz konuşmalara sessiz kalmak ayrı konu..kim için gerilmekten kaçındı sizin için mi arkadaşım dedikleri için mi? arkadaş arkadaşının sevdiğine bu tarz incitici şeyler söylemez.az görüştüğünüz insanların sizin eskiden gördüğünüz tedaviyi bilmeleri ve bunun üzerinde sizi incitici konuşmaları kırıcı.bence bir daha bu insanlarla aynı ortama girmeyin,huzularını kaçırmak isteğiniz olsa dahi sonucunda sizin huzurunuz mutluluğunuz kaçıyor..

psikolojik tedavi gördüğünü sen mi söyledin onlara?Neden souyorsun diyeceksinn şu yüzden : eğer bunu sen söylemediysen erkek arkadaşın söylemiş oluyor onun nasıl bir şekilde söylediği konusuda önemlii , arkadaşları lakayıt bir şekildee cümleler kurduğu içinn sordum.

Gaza falan getirmek istemem ama erkek arkadaşımın arkadaşları ,erkek arkadaşımın bulunduğu masada benimle öyle konuşacak ben susucam erkek arkadaşımda hiç sesini çıkarmayacak , insan bir yavaş ne oluyorr kız arkadaşımla düzgün konuş der.Kısaca erkek arkadaşım böyle yapsaa aklımda soru işartleri oluşur hatta ayrılabilirim belkii gerekçesii beni tatmin etmezse..

Hakkında hayırlısıı diyelimm canım..

O tip insanlar her yerde var ve malesef yaşla hiçbir ilgisi yok. Senin bu anlattığın küçük payda tek suçlu sevgilim dediğin adam...

"üç yıl önce çocukca sebepler yuzunden ayrıldık ama ,sımdı

kişiliklerımız oturmuş şekilde ilişkimize tekrardan başladık " demissiniz

kişiliklerın oturdugu konusun da eminmisiniz pekı

yanlış anlamayın sakın hakaret ettıgımı dusunmeyın ama

sorunlarınız hala cok cocukca .bence tekrarı olmaması

gereken bir ilişki..

Son düzenleme:

canım bunlar ne ya söylenenler, yaşananlar...24 yaş için olmaması gerekenler kanımca.hele muhabbetler baştan sona komik, çocuksu yani sıfat bulamıyorum daha çok pekiştirecek. sütyen fırlatma muhabbeti, sana hastasın deli hapı kullan demeleri... tavır atmaları. bunlar ergenlik çağında 15 yaşlarda yaşananlar ki bilinçli yetiştirilen çocuklar dahi bunları söylemiyor. sen de bunlara ses çıkarmayıp zayif yönünü ortaya koymuşsun. öz güven eksikiliği sezdim burada. erkek arkadaşının seni bu laflara maruz bırakmasını hiç ele almıyorum. yanlış bir ilişki, yanlış insanlar demekle yetiniyorum.

bebişim bn olsam numaramı değiştirir hiçte tınlamam vhalla azcık özgüvenli ol değilsen bile olmayı dene ve yeni çevre edin adam akıllı edemiyosan da evde otur emin ol daha huzurlu olur en azından piskolojin bozulmaz...güçlü ol azcık güçlü söz sahibi ol sözün dinlenmiyosa eğer dinliycek birilerini mutklaka bulursun karamssar olma...

hersey tamam da bunun vücut bakımı konusuyla ne alakası var onu çözemedim konu yanlış yere mi açılmış bana mı öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…