- 8 Aralık 2014
- 108
- 100
- 18
Evet kızlar benim derdim sevgilimin aşırı dindar ailesi. 3 yıllık bi ilişkim var ve sevgilimin ailesi aşırı dindar. Öyle ki akrabalar bir araya geldiklerinde bile farklı odalarda oturuyorlar. Sevgilimin dayısı annesi ve babasıyla yaşıyor. Sırf yengesi de o evde kalıyor diye anneannesini ve dedesini ziyarete gidemiyor. Ailelerinde hiç çalışan bayan yok bayanın çalışması hoş karşılanmıyor ve daha nicesi. Sevgilim dindar bi insan değil ( ki olsa bile benim sorunum dindarlık değil aşırılık) neticede o ailede büyüdü. Bazı konularda benî gerçekten sıkıyor ama yeri geldiğinde benim yanımda olduğu da oluyor. Mesela annesini çok seviyorum ama sürekli kapanacak mı diye soruyor sevgilim annesine bunun benim kararım olduğunu her seferinde söylüyor ama eminim sevgilim dahil tüm ailesi kapalı olmamı istiyor. Ailede açık kimse yok onları da anlıyorum ama zoruma gidiyor. Ailesinde neredeyse herkes görücü usulüyle evleniyor zamanı geldiğinde benden ayırıp ona da görücü usulüyle birini bulmalarından endişe ediyorum