Sevgilimin ayrılık sebebi?

TheseaDC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
32
4
1
24
Dertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti

Açıkçası bende sürekli sıkıntı yaratma potansiyeli olan bir insanı hayatımda istemem. İnsan ilişkisinde huzur ister sizinkinde o yok gibi görünüyor maalesef. Bu huzursuzluğunuzu üzerinizden atarsanız ve karşı tarafa bunu ispatlarsanız belki küçük bir ihtimalle dönüş olur. 2 yıl az bir zaman değil çabuk kopmazsınız ama mutsuz olacağını bilerek sizle de devam etmez bence. Kendinize çeki düzen verirseniz bir ihtimal barışabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bazilari boyle olur,sikiya gelemez.
Bence sanslisin,2 yillik evliligin ardindan bu cumlelere sarf edilseydi daha kotu olmazmiydi sence ?
Belki bu zaman zarfinda bir cocuk yapmis olacaktiniz.
Bence uzulme,hatta senin yerinde olsam bir fakir sevindiririm kendi gelir duzeyim olcusunde.

Dertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti
Bence sen nazın dozunu kaçırmışsın ondan gitmiş. Diğer taraftan bakarsak tahammül edemeyen adam da çekip gitsin boş ver, çabalamak istemeyenin arkasından ağlamak kendine eziyetir. 21 yaşında giden 2 yılına ağlayacağına sana dayanamayan adamdan kurtulduğuna sevinmelisin. Gelecek yılların o 2 yıldan çok daha uzun, daha iyilerine rast gelirsin

“Kadın milletine tövbe ettim. Artık kafamı dinlemek istiyorum” diye benden boşanan eşim, 3 ay sonra başkasıyla evlendi. 🤷🏻‍♀️
Erkekler patırtısız gürültüsüz ayrılmak için ortaklaşa bir mazeret üretmişler demek.
Aslinda hata bizde Nihal.
Ustunu basini tertemiz giydirirsin,yemegini eksik etmezsin.Sagligini sihatini ondan daha cok dusunursun..Biz boyle iyi davrandikca bunlara batar.
Sonra gidip baska birini alirlar.
Gomlekleri utusuz,evlerinde haftada 2 gun yemek pisen(belkide pismeyen),sagligi sihati ise neredeyse tukenmis olan birine donusurler..
Olurda bir yerde denk gelirseniz,asla pismanim demezler..Ama gozlerinin ici aglar :)

Sürekli sıkıntıyı üstünüze çeken biriyseniz ve daha kötüsü bundan beslendiğiniz için çekim alanı oluştuysa adam dönmez. Çok enerji emici bir şey böyle bir ilişki , kusura bakmayın da.

Sorsaydınız ,hangi arkadaşıma göz diktin ben bu palavraları yemem diye...

Başkasını bulmus tipik erkk yorumu.birazcik dinlen 2 sene kolay değil uzun zaman.hayirlisini dile herzaman belki ilerde daha üzülecek olacaksin.

Bence sen nazın dozunu kaçırmışsın ondan gitmiş. Diğer taraftan bakarsak tahammül edemeyen adam da çekip gitsin boş ver, çabalamak istemeyenin arkasından ağlamak kendine eziyetir. 21 yaşında giden 2 yılına ağlayacağına sana dayanamayan adamdan kurtulduğuna sevinmelisin. Gelecek yılların o 2 yıldan çok daha uzun, daha iyilerine rast gelirsin
Teşekkür ederim.

Açıkçası bende sürekli sıkıntı yaratma potansiyeli olan bir insanı hayatımda istemem. İnsan ilişkisinde huzur ister sizinkinde o yok gibi görünüyor maalesef. Bu huzursuzluğunuzu üzerinizden atarsanız ve karşı tarafa bunu ispatlarsanız belki küçük bir ihtimalle dönüş olur. 2 yıl az bir zaman değil çabuk kopmazsınız ama mutsuz olacağını bilerek sizle de devam etmez bence. Kendinize çeki düzen verirseniz bir ihtimal barışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim

Buluştuğumuz zaman hiç sıkıntı olmuyordu Çok güzel zamanlar geçiriyorduk genelde saçma sapan sebepler yüzünden telefonda kavga ederdik barışır dayanmazdık.Hiç bırakmicam seni derdi

Naz yapmadım psikolojik sorunlar yaşıyordum ailevi sorunlar her gün konuştuğumuz için ister istemez yansıttım başından beri biliyordu duygusal olduğumu

Diğer konuya da yazdım sanırım, ben adamın yerinde olsam iki yıl beklemezdim ama senden kesinlikle ayrilirdim. Bence akıllı bir karar vermiş. En gelemedigim şeydir ailenin/sevgilinin/seni ileriye götürmek için teşvik etmesi gereken hayatındaki önemli insanların kendini gerceklestirmene engel olmaya çalışması
Senin eski çocuk da, üniversite öğrencisi, yazılım mühendisi. Kendisini geliştirmek için deli gibi dil öğrenmeye çalışıyor. Geleceğe dair hedefleri var, mesleğini en iyi yapıp en güzel paralar kazanacağı ülkeye gitmek için çabalıyor , bu hayallerini senle paylaşıyor.
Sen de diyorsun ki; ama evliliğimiz bu planların neresinde???
Adam da haklı olarak ortak hayallere sahip degilseniz ayrılmanın iyi olacağını söylüyor.
Sırf seni seviyor diye tüm kariyerini harcayıp ,potansiyelini mi öldürsün? Bu yaşlar bir daha gelmeyecek yaşlar. Bırak adam hayallerini gerçekleştirsin, güzel arabalara binsin,bahçeli bir evde otursun.
Senin hayallerin baska,onunkiler başka...
Adamı ikna etsen, gitmese evlenseniz... İleride kendi sınıfından insanların geldiği yerleri gördüğünde pişman olsa daha mı iyi?

Back
X