• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ayrılık sebebi?

Dertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti
Türkçe meali; Çok sıkan bir ilişkideyim hayatıma bakıcam uzak dur. Biraz takılırım onda bunda aradığımı bulamazsaam belki sende varmıyım diye yoklarım. Varsa da bir arkadaş bakıp çıkarım :işsiz:

Naz yapmadım psikolojik sorunlar yaşıyordum ailevi sorunlar her gün konuştuğumuz için ister istemez yansıttım başından beri biliyordu duygusal olduğumu
Sorunlarını paylaşıp dana destek olmayan biriyle olmaz zaten. Daha 21 yaşındasın, eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sevgilinin uzun vadeli gelecek planları varken sen evlenelim diye tutturuyorsan bu iş yürümez. Farklı kulvarların insanlarısınız, hayatına başkasını al. Eğitim planları bu şekilde olan bir adam 5 yıl daha evlilik falan düşünemez. Boşa bekleme

Erkeklerin öyle dizilerdeki gibi ömür boyu gözyaşlarınızı sileceğini düşünmeyin. Bir yere kadar destek olurlar sonra sıkılırlar ve gaddar oluyorlar. Daha fazla üzülmemek adına dik durabilmek çok önemli.

Ayrıca şuanki düşüncemle ilk erkek arkadaşımla evlenmek istemem. Sadece şahsı tanımak sana bir tecrübe kazandırmıyor.

Dertlerimden sıkıntılarımdan duygusallığım dan bıkmış tükenmiş istemiyor artık beni hiç bir kızı istemiyorum yoruldum dedi sizce bir gün geri döner mi? 2 sene çöp oldu çok sevdiğini söylüyordu birbirimizin ilkiydi ve ciddiydik bende onu çok sevdim acı çekiyorum hak etmedim cabalamak istemedi kolay yolu seçip vazgeçti
Bence bırakın bir nefes alsın adam.. baktınız olmuyor konusursunuz tekrar

Naz yapmadım psikolojik sorunlar yaşıyordum ailevi sorunlar her gün konuştuğumuz için ister istemez yansıttım başından beri biliyordu duygusal olduğumu
Hepimiz hayatlarımızda sorunlar problemler yaşıyoruz. Tabikide sorunlar yaşarken en büyük dayanağımızı hayat arkadaşımız olarak görüyoruz ama kendi hayatlarımızda bir ton problem yaşarken karşımızdaki insandanda sadece dert tasa dinlemek yorgunluğumuz 1 ken 2 yapıyor. Biraz ön yargılı bakınca klasik erkek kafası gider kimseyi bulamazsa geri döner diyorum. Objektif bakarsam belkide biraz kafa dinleyip ilişkinizin geleceğini düşünüp sağlıklı bir kararla ya yolları tamamiyle kapar yada geri döner diye düşünüyorum. Zaman göstericektir

Sorunlarını paylaşıp dana destek olmayan biriyle olmaz zaten. Daha 21 yaşındasın, eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sevgilinin uzun vadeli gelecek planları varken sen evlenelim diye tutturuyorsan bu iş yürümez. Farklı kulvarların insanlarısınız, hayatına başkasını al. Eğitim planları bu şekilde olan bir adam 5 yıl daha evlilik falan düşünemez. Boşa bekleme
Evlilik planı düşünmedim sadece herşeyin zamanı var dedim beni bırakıp orda düzen kurması peki ben ne olacam dedim onsuz ne yaparım o bensiz nasıl yapar severken bunu düşündüm yoksa bende isterim yurt dışına çıkmayı ayrıca benimde kariyerim önemli

Son düzenleme:
Diğer konuya da yazdım sanırım, ben adamın yerinde olsam iki yıl beklemezdim ama senden kesinlikle ayrilirdim. Bence akıllı bir karar vermiş. En gelemedigim şeydir ailenin/sevgilinin/seni ileriye götürmek için teşvik etmesi gereken hayatındaki önemli insanların kendini gerceklestirmene engel olmaya çalışması
Senin eski çocuk da, üniversite öğrencisi, yazılım mühendisi. Kendisini geliştirmek için deli gibi dil öğrenmeye çalışıyor. Geleceğe dair hedefleri var, mesleğini en iyi yapıp en güzel paralar kazanacağı ülkeye gitmek için çabalıyor , bu hayallerini senle paylaşıyor.
Sen de diyorsun ki; ama evliliğimiz bu planların neresinde???
Adam da haklı olarak ortak hayallere sahip degilseniz ayrılmanın iyi olacağını söylüyor.
Sırf seni seviyor diye tüm kariyerini harcayıp ,potansiyelini mi öldürsün? Bu yaşlar bir daha gelmeyecek yaşlar. Bırak adam hayallerini gerçekleştirsin, güzel arabalara binsin,bahçeli bir evde otursun.
Senin hayallerin baska,onunkiler başka...
Adamı ikna etsen, gitmese evlenseniz... İleride kendi sınıfından insanların geldiği yerleri gördüğünde pişman olsa daha mı iyi?
Evlilik niyetinde değilim sadece bizi de düşünsün istedim onunla herşeye varım ama ben ne olacam dedim sensiz ne yaparım tek taraflı düşünmek doğru değil o kariyerini düşenecek diye ben ne olacam benim de kariyerim geleceğim önemli çok sevdiğim insanı da düşünmeliyiz aceleye gelmez ki bu işler daha çok zaman var o istiyor ki hemen karar ver net ol elimde olan bişey değil.

Diğer konuya da yazdım sanırım, ben adamın yerinde olsam iki yıl beklemezdim ama senden kesinlikle ayrilirdim. Bence akıllı bir karar vermiş. En gelemedigim şeydir ailenin/sevgilinin/seni ileriye götürmek için teşvik etmesi gereken hayatındaki önemli insanların kendini gerceklestirmene engel olmaya çalışması
Senin eski çocuk da, üniversite öğrencisi, yazılım mühendisi. Kendisini geliştirmek için deli gibi dil öğrenmeye çalışıyor. Geleceğe dair hedefleri var, mesleğini en iyi yapıp en güzel paralar kazanacağı ülkeye gitmek için çabalıyor , bu hayallerini senle paylaşıyor.
Sen de diyorsun ki; ama evliliğimiz bu planların neresinde???
Adam da haklı olarak ortak hayallere sahip degilseniz ayrılmanın iyi olacağını söylüyor.
Sırf seni seviyor diye tüm kariyerini harcayıp ,potansiyelini mi öldürsün? Bu yaşlar bir daha gelmeyecek yaşlar. Bırak adam hayallerini gerçekleştirsin, güzel arabalara binsin,bahçeli bir evde otursun.
Senin hayallerin baska,onunkiler başka...
Adamı ikna etsen, gitmese evlenseniz... İleride kendi sınıfından insanların geldiği yerleri gördüğünde pişman olsa daha mı iyi?
O da ciddi düşünüyordu ayrıca evlilik hayalleri de kurduk önemli olan biz olmak onsuz hayat düşünemiyorum ya orda kendine düzen kurup beni unutursa ne olacak ben ona çom güvendim sadece bensiz hayaller kurması beni düşünmemesi çok üzdü onu çok seviyorum çok değer veriyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum kötü zamanlar geçiriyorum elimde olmadan ona da yansıttım oysa o çok ilgiliydi gözyaşlarımı siler öperdi ellerimden tutar sarılırdı seni bırakmayacam diyordu senin herşeyini çok seviyorum diyen adam bırakıp gitti :(

O da ciddi düşünüyordu ayrıca evlilik hayalleri de kurduk önemli olan biz olmak onsuz hayat düşünemiyorum ya orda kendine düzen kurup beni unutursa ne olacak ben ona çom güvendim sadece bensiz hayaller kurması beni düşünmemesi çok üzdü onu çok seviyorum çok değer veriyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum kötü zamanlar geçiriyorum elimde olmadan ona da yansıttım oysa o çok ilgiliydi gözyaşlarımı siler öperdi ellerimden tutar sarılırdı seni bırakmayacam diyordu senin herşeyini çok seviyorum diyen adam bırakıp gitti :KK43:
Önemli olan siz olmak değil, önemli olan herkesin kendi hayatı ile ilgili en doğru şeyi yapması.
BDV senin gibi "önemli olan biz olmak" diye romantizme kapılıp saçma sapan kararlar alıp mutsuz yaşayan kadınlar geçidi gibi.
Burada o kadar çok kadın var ki, mesela atanacak ama sevgilisi/nişanlısı şehir degistiremiyor, doğu görevine gidemem diye fedakarlık yapıp atanmayan, yurtdışına gidecekken sevgilisi, nişanlısı rahatsiz oldu diye gidemip, burada potansiyelinin altında çalışan, hazır olmadığı halde kocasının yaşı geçiyor hevesi var diye çocuk doğuran...
bu yüzden adamı destekliyorum. Sevdiği kadınla ülkesinde , konfor alanında yaşamaktansa zor bir karar alıp hiç bilmediği,tanımadığı bir yerde , ana dilini konuşmadan mücadele etmeyi secmis. Belki düşündüğü insanla evlenemeyecek ama gelecekte meyvelerini yiyecek. Elbet ikiniz de başkasını sever, başkasiyla evlenirsiniz, kaçıncı yüzyılda yasiyoruz 'insan bir kere sever/bir ömür onu bekler' devri çoktan kapandı.
BU kadar Drama yaratmaya gerek yok
ayrıca siz değil miydiniz daha iki saat önce şöyle diye ;
Adamı destekliyorum, sevdiği kadınla ülkesinde , konfor alanında yaşamaktansa zor bir karar alıp hiç bilmediği,tanımadığı bir yerde , ana dilini konuşmadan mücadele etmeyi secmis. Belki düşündüğü insanla evlenemeyecek ama gelecekte meyvelerini yiyecek.
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Ve Hayır daha ortada bişey yok acele etmeyelim dedim söz yok nişan yok ailemle tanışması o hemen bir karar vermemi istedi o yüzden bişey diyemedim
Adam bir karar ver ya hızlıca evlenip gidelim ya da ben tek gideceğim demiş. Bu yazdığın doğruysa adamla gitmemeyi tercih eden senmissin. Ne yapsın adam, sırf senin ailen azıcık daha kolay ikna olsun diye burada klaip fırsatı mi kaçırsin? Gelir tanışir, seni sevdiğini, orada is bulduğunu söylerdi, en azından nişan nişan yapılırdi, o orada düzenini kurup ev vs ayarlayinca da gelirdi düğün yapar o ülkeye dönerdiniz.
Bu yolu secmediyseniz adam ne yapsın?

Evlilik planı düşünmedim sadece herşeyin zamanı var dedim beni bırakıp orda düzen kurması peki ben ne olacam dedim onsuz ne yaparım o bensiz nasıl yapar severken bunu düşündüm yoksa bende isterim yurt dışına çıkmayı ayrıca benimde kariyerim önemli

Evlilik niyetinde değilim sadece bizi de düşünsün istedim onunla herşeye varım ama ben ne olacam dedim sensiz ne yaparım tek taraflı düşünmek doğru değil o kariyerini düşenecek diye ben ne olacam benim de kariyerim geleceğim önemli çok sevdiğim insanı da düşünmeliyiz aceleye gelmez ki bu işler daha çok zaman var o istiyor ki hemen karar ver net ol elimde olan bişey değil.
Yurt dışına çıkmanın fırsatı varsa zamanı şimdidir. Önce ikiniz de "ben" olun, sonra "biz" olursunuz. Hayat yollarınızı ayrı çizerse de olması gereken bu demektir.

Back
X