O da ciddi düşünüyordu ayrıca evlilik hayalleri de kurduk önemli olan biz olmak onsuz hayat düşünemiyorum ya orda kendine düzen kurup beni unutursa ne olacak ben ona çom güvendim sadece bensiz hayaller kurması beni düşünmemesi çok üzdü onu çok seviyorum çok değer veriyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum kötü zamanlar geçiriyorum elimde olmadan ona da yansıttım oysa o çok ilgiliydi gözyaşlarımı siler öperdi ellerimden tutar sarılırdı seni bırakmayacam diyordu senin herşeyini çok seviyorum diyen adam bırakıp gitti
Önemli olan siz olmak değil, önemli olan herkesin kendi hayatı ile ilgili
en doğru şeyi yapması.
BDV senin gibi "önemli olan biz olmak" diye romantizme kapılıp saçma sapan kararlar alıp mutsuz yaşayan kadınlar geçidi gibi.
Burada o kadar çok kadın var ki, mesela atanacak ama sevgilisi/nişanlısı şehir degistiremiyor, doğu görevine gidemem diye fedakarlık yapıp atanmayan, yurtdışına gidecekken sevgilisi, nişanlısı rahatsiz oldu diye gidemip, burada potansiyelinin altında çalışan, hazır olmadığı halde kocasının yaşı geçiyor hevesi var diye çocuk doğuran...
bu yüzden adamı destekliyorum. Sevdiği kadınla ülkesinde , konfor alanında yaşamaktansa zor bir karar alıp hiç bilmediği,tanımadığı bir yerde , ana dilini konuşmadan mücadele etmeyi secmis. Belki düşündüğü insanla evlenemeyecek ama gelecekte meyvelerini yiyecek. Elbet ikiniz de başkasını sever, başkasiyla evlenirsiniz, kaçıncı yüzyılda yasiyoruz 'insan bir kere sever/bir ömür onu bekler' devri çoktan kapandı.
BU kadar Drama yaratmaya gerek yok
ayrıca siz değil miydiniz daha iki saat önce şöyle diye ;
Adamı destekliyorum, sevdiği kadınla ülkesinde , konfor alanında yaşamaktansa zor bir karar alıp hiç bilmediği,tanımadığı bir yerde , ana dilini konuşmadan mücadele etmeyi secmis. Belki düşündüğü insanla evlenemeyecek ama gelecekte meyvelerini yiyecek.
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Ve Hayır daha ortada bişey yok acele etmeyelim dedim söz yok nişan yok ailemle tanışması o hemen bir karar vermemi istedi o yüzden bişey diyemedim
Adam bir karar ver ya hızlıca evlenip gidelim ya da ben tek gideceğim demiş. Bu yazdığın doğruysa adamla gitmemeyi tercih eden senmissin. Ne yapsın adam, sırf senin ailen azıcık daha kolay ikna olsun diye burada klaip fırsatı mi kaçırsin? Gelir tanışir, seni sevdiğini, orada is bulduğunu söylerdi, en azından nişan nişan yapılırdi, o orada düzenini kurup ev vs ayarlayinca da gelirdi düğün yapar o ülkeye dönerdiniz.
Bu yolu secmediyseniz adam ne yapsın?