Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben olsam oğluma kıza ne yaptında millet polisi aradı diyr sorardım? Ki illaki sormuşturda nişanlınız ne cevap verdi acaba sizi onun savunması lazım geldi bana ilk başta
Nasıl bir manzara olduysa insanlar polisi arama gereği duymuşlar, gülüp geçmişsiniz ya emin ol görevli memurlar gülmemiştir, ifade şeklini yanlış bulmakla birlikte hak verdim adama
Olur böyle şeyler bazen, hayat işte. Önemli olan bundan sonrası. Başınızı belaya sokmayin, davranışlarımıza dikkat edin ve erkek arkadaşın babasıyla bu konu yüzünden surekli tartışmasın. Adam sana cephe alır yoksa. Bir sure sessiz kalmakta fayda var.
Ben gerektiginde yasitlarimdan olgun olurum gerektiginde cocuksu bir ruha bürünürüm . Ben yüzde yüz bana hak verin demiyorum ki zaten. Sadece empati yapın diyorum benim yerimde siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda diye. Ama cogu cevap ne yapacagimla degil ne yaptigimla ilgilendi. Siz de oyle...
sizin öyle bir tavrınız var ki burda gelen her yoruma savunma halindesiniz... sizin yerinizde olsaydım babasıyla iletişimimi kesip erkek arkadaşıma bırakırdım ... babası haklı demiyorum.. sizi aramadan önce oğlunu sorgulamıyor bile oğlum ne yaptın sen bu kıza diye. ya da şöyle bir durum var 20 yaşında iki yetişkin insanın arasında olan mevzudan sana ne? gerçeği öğren çekil kenara... umarım aranız düzelir sevgiler.