sevgilimin bana köle gibi davranması

kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
tabiki sizin seçiminiz ama ben bir büyüğünüz olarak kendinizi kullandırtmayın derim.

aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi
Elalemin 10 yıllık kocaları gelip şöyle laf etmiyor karılarına. Elinizde bir evlilik cüzdanı bile yokken ne diye el adamının derdini çekiyorsunuz? Kocam der, boşanmak zor der çekerdiniz iyi kötü. Şimdi valizinizi alıp çıkarsınız.

Ee! Hade adam evlilik istemiyor, peki siz hayatınız boyunca ona cariyelik mi yapacaksınız?
27 yaşındasınız, andığım kadarıyla ne kadar evlilik istemiyorum deseniz de içten içe evlilik te istiyorsunuz doğal olarak. 40 yaşına gelmiş evlilik düşünmeyen birinden ayrılmama motivasyonunuzu ne ? Çok yanlış biryle berabersiniz.
arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu

yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
Zor seve seve böyle bir adamı seviyorsanız bence siz hiç sevmeyin,safi kendinize zarar.Gidin anayı, babayı ,kediyi ,kuşu , çiçeği sevin ama adamları sevmeyin,siz bu işi bilmiyorsunuz sıkıntı.........

4 yıl sonra mı anlamışım bunu? maddi durumu umrumda değil olmadı da bende aç açıkta değilim allaha şükür
4 yıl sonra anlamadı, abuk subuk huylarını çeken başka biri olsa sizin bir numaranız kalmazdı şimdiye.

arkadaşlar bazı cevaplarınız çok acımasızca tüm 4 yıllık ilişkim burda yazdığım olay değil maddiyatı yazdım temizlikçi tutacak bütçesi var demek istedim

arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
Allah'ın ayısı birden kibar oluverdi hshshs

Neyse çok şükür.
Bir anlık öfke ile yazmışsınız.

O zaman mutluluklar diliyoruz…

Bize karşı savunacaksan ne diye konu açıyosun? Bu kadar iyiyse devam et o zaman bize ne? Sanki herifin köleliğini biz yapıyor gibi biz mi kötüleyeceğiz?

Ayrıca olayı sadece temizliğe indirgedin. Adam işyerinde de kullanıyor, kendisi bilmem kaç liralık mont giyip maddi manevi her işini gören kadını bir hediyeyi bile layık görmüyor. Üni öğrencisi çocuklar bile harçlığından arttırıp manitasına hediye alıyor. Bunları normal buluyosan ne diye konu açıyorsun? Oturup seni ikna etmeye mi çalışıcaz?

Günde 10 saat çalış asgari ücret al. İş ilişkisinde durum vahim. Beraber yaşadığınız aşk ilişkisinde de çamaşır bulaşık ev işi istesin. Üstüne bütün gün evde yatsın ama kendi bu işlerin ucundan tutmayıp size yaptırmak için eve gelmenizi beklesin. Üstüne harcamalarını bol bol tutsun size gelince kıssın. Durum açık net kendiniz de görmüşsünüz. Ortada devam etmek için mücadeleyi hak eden ne var ki?

Buraya adamı yola getirmek için akıl almak amaçlı yazmışsınız. Aileniz yağlı kapıyı bırakmak istemiyor falan diyenler olmuş ama başta sizsiniz bırakmak istemeyen. Hizmetkarlar efendi olarak züğürtleri seçmezler kralları, zengin soyluları seçerler. Öyle olmuş.

Ha derseniz ki dört beş gündür ayrı yaşıyorum bunları bunları düşünüyorum. O zaman bitmiş sayın ilişkinizi kurtulun. Zaten ne iş yapsanız en kötü ihtimalle asgari ücret maaşınız yine garanti.

Şöyle gururumu çiğneteceğime bol maaşlı yönetici pozisyonundan iner, tarlada güneş altında kova taşırım daha düşük paraya -ki yaptım da. Aşkımdan ölsem de değer görmediğim yerde durmam böylesine de eyvallah etmem.

Adam sizinle gelecek düşünmüyor siz kalmış bize bana karşı kibar diyorsunuz. Gerçekten çok ilginç. Kibarlık dediğiniz adamın bir kaç tatlı sözü mü?

Bari isten cikinda sadece evde calisin. Hem asgari ucrete isci temizlikci hemde yatagindaki kadin olmayin. Ayril diyoruz ama simdiden bir anlik ofkeyle yazdim diye r yaptiniz. Kendinizi kullandirmaya ne kadar meraklisiniz.

"Ütü yapacaksın" diyen adam mı size karşı kibar?

Back
X