sevgilimin bana köle gibi davranması

aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi
Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Yaradılış: Erkekler ütü yapmaz, kadından beklerler🤣

Bu kadar yaşı büyük adamlarla olup bide üstüne niye çekiyorsunuz ki .
Kadınlar olgun adam niye ister Bebek gibi sevilmek için.
Su an 20 li yaslardasiniz ilerde 40 Lara gelince adam yaşlanicak siz hala genç kalicaksinix .
Su an adam genç yani ilerde hastalığı bilmem nesi bakıcı gibi ne bilim.
Niye bir genç kız bunu kendine yapar anlamadım büyük konusmayayim ama en fazla 5 yas büyük olmalı bir erkek gerisi sıkıntı

Yaradılış: Erkekler ütü yapmaz, kadından beklerler🤣
Erkeklerde yapar elbet ama bunu emir kipiyle karşı taraftan beklemek yanlış zorunluymuşuz gibi .
Yaradılış gereği erkekler garipler zaten :))

Benim kocam hiçte beklemiyor valla üstelik bende çalışmıyorum hiç bir zaman kalk ütümu yap demedi.

yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.

Gayet te parasını düşünüyorsunuz. Adam sizde harcama yapmasa da şuan evlendiğiniz zaman para harcam ihtimali bilinç altınızda var ve bunun yüzünden berabersiniz.

Erkeklerde yapar elbet ama bunu emir kipiyle karşı taraftan beklemek yanlış zorunluymuşuz gibi .
Yaradılış gereği erkekler garipler zaten :))
Bence bazen biz kadınlar erkeklerin anlamsız hareketlerine "yaradılış" diyerek kendimizi ikna etmeye çalışıyoruz.

arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
Temizlik takıntısı varsa yapsın kendisi savunma şu şark kurnazını.

Tabiki işte kadınlar yapmak zorunda değil ama yaradılış gereği bekliyorlar bunu emir kipiyle söylemek yerine çiftler orta yolu bulmalı kadına zorunlu gibi davranmamalı
ALLAH erkeği yaratırken ÜTÜ YAPILMASI GEREKEN İNSAN olarak mı yarattı da yaratılış gereği diyorsunuz perdonee ?
Düşündüm de yaratılış gereği derken hshshshs

Bize karşı savunacaksan ne diye konu açıyosun? Bu kadar iyiyse devam et o zaman bize ne? Sanki herifin köleliğini biz yapıyor gibi biz mi kötüleyeceğiz?

Ayrıca olayı sadece temizliğe indirgedin. Adam işyerinde de kullanıyor, kendisi bilmem kaç liralık mont giyip maddi manevi her işini gören kadını bir hediyeyi bile layık görmüyor. Üni öğrencisi çocuklar bile harçlığından arttırıp manitasına hediye alıyor. Bunları normal buluyosan ne diye konu açıyorsun? Oturup seni ikna etmeye mi çalışıcaz?
Evlilik teklifi gelmiyor, aile bastırıyor. Sıkıntının kaynağı bu. Farkında olmadan tonla detay veriyorlar, söyleyince de ilk defa duymuş gibi yapıyorlar çok ilginç gerçekten.

yani istese temizlikçi alır hafta da bir kez benden beklemez
E sence bu adam niye senle ilişki yaşıyor?
Her şey evlenmek değil tabi de böyle de mağdur edilmez.
Sen evlenmek istemiyorsun ama adamın herseyini çekiyorsun niye ki?
Bide yaşı da büyük.
Sana yazık değil mi?

arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
Aslında pamuk gibi bir adam değil mi?Bu kadar kötü yorum gelince birden pamuk şekerine dönüştü dayı. Kendinizi kandırmaya devam edin, kocanız değil bir şeyiniz değil. Günün sonunda ne mi olacak? Anasının bulduğu, eli yüzü düzgün, hanım bir kızla evlenecek.Siz de yıllarınızı harcadığınız ile kalacaksınız.

Artık bir şeylerin farkına varmışsınız. Onunla yaşamayın ve ciddi düşünmüyorsa devam etmeyeceğinizi söyleyin. 4 yıl az değil çok gencsiniz yıllarınızı çöpe atmayın bu bencille.
Bende erkeğin evlenmek istemiyorum demesine hiç inanmıyorum.
Bence şöyle aranıp taranayim daha demek bu .
Insan seviyorsa arada engel yoksa hayatını birleştirmek ister .
Zaten adamin atacağı bir imza .
Birlikte yaşıyor .
Ne kadar seversen sev konu sahibi resti cek lütfen bu adama.
Seviyorsa zaten bırakmaz seni

Back
X