sevgilimin bana köle gibi davranması

Hayır hukuk bitirdim
Hakimlik kazandım
Stajımı yapıyorum.
15 agustos 2000 dogumluyum hukuk bitirdim
Staja başlayacağım ama bazı sebeplerden biraz gecikmeli oluyor yani 1 aya başlamış olurum.ama ailem şehir olarak uzak kalmış olacak ben türkiyeye geldim staj için onlar iste kıbrısta.henüz onlardan ayrı kalmaya hazır değilim henüz staja başlayacağımı kabul edemedim ve şuan 23 yaşındayım kendimi yaşlanmış hissediyorum daha staja başlıcam 1 yıl vs bazı arkadaşlarım şuanda avukwt oldu benim denkliğimi beklemem biraz uzun sürdüğü için henüz başlayacağım hem bunu takıyorum
Hemde ailemden uzak kalmak ayda bir görmek zor oluyor bir ablam 4 yaşında yiğenim annem babam orda.burda akrabalarım var ama eksiklik hissediyorum ve geç kalmışlık

12 gündemi staja başladın daha denklik bile almamışsın kafamı buluyon sen burada.

20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor.
Mesela evli olsanız bunu yapamazdı. Karısının aldığı maaşın 3-4 katını giysiye veremezdi. Asgari ücretle çalışan kadın haklı olarak o giysileri parçalara ayırırdı. Eve yardımcı almayıp, karısını 10 saat çalıştırıp üstüne ev işini de yapacaksın deyip asgari ücret ödemek de sıkardı biraz.

Ama bu durumda ne isterse onu yapar. Kabul etmek etmemek size kalmış. Tecrübe dinlemek isterseniz, geçirdiğiniz 4 yıl gibi önümüzdeki 4 yılın da boşa gideceğini söylerdim. Hatta evlenecekse de o kişi siz olmayacaksınız çünkü adamın gram saygısı yok size.

12 gündemi staja başladın daha denklik bile almamışsın kafamı buluyon sen burada.
Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim😘

Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim😘
Bebişim yazıların burada duruyor biliyor muydun ?
Ama haklısın kuzum
Burada babası doktor olanlar bile gördük hshs

kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.

Eğer gerçekten hakim olacaksan modern bir bakış açısı geliştir kendine, "yaradılış" "fıtrat" falandan uzak dur bennnnce.

hayır en azından ev işlerinde yardımcı olsun istiyorum herşeyi bana bırakmasını istemiyorum
Tatlım hangi ev? Beraber yaşamaysa tamam ama o durumda kadın da evin masraflarına ortak oluyor. Çalıştığı için eve yardımcı tutuyorlar. Sizin söz hakkınız yok ki evde. Zaten size söylemiş durumunuzu. Dürüst haysiyetli erkek sen iş yerinde yoruluyorsun, zaten fazla maaş veremiyorum bir de evde yorulma der kendiliğinden düşünür temizlik olayını.

Siz mallara dükkanlara alınan pahalı giysilere fazla kaptırmışsınız kendinizi ama adam açık açık ortaklık yok diyor. Bana 20 binlik mont, sana 1.500 TL'lik ayakkabı onun da sadece 500TL'sini veririm kendin al diyor. Bak normalde bu çok gurur kırıcı ağır bir laf. Hayırdır, sen niye veriyorsun benim ayakkabı paramı diyeceğinize hepsini vermedi diye söyleniyorsunuz. Hiç bir kadın bunu işitmemeli, işittiği yerde de kapıyı vurup çıkmalı.

Demiş kendileri hshs
Hakimlere de koruma verilebiliyor, hakimler avukatlardan daha güvende değil ki. Adam avukatlık yapabileceğini düşünmüyor küçük hanımın. Hakimliğe de sadece garanti maaş gözüyle baktığı çok belli kıymetli sevgülünün.

Hakimlere de koruma verilebiliyor, hakimler avukatlardan daha güvende değil ki. Adam avukatlık yapabileceğini düşünmüyor küçük hanımın. Hakimliğe de sadece garanti maaş gözüyle baktığı çok belli kıymetli sevgülünün.
Acaba asgari ücret alan ve sevgilisinin yanında çalışan birisi olmasın Katip :D

Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Ne yapması gerekiyormuş, ütü mü?
İş tanımında mı eş tanımında mı var bu görev?

kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Daha başlığı okuyunca kolonyamı alıp öyle geldim.
Yahu niye elin mağara ayılarına kendinizi böyle kullandırıyorsunuz, niye evinin işini filan yapıyorsunuz, hizmetçi misiniz siz? Sakın geri gitmeyin o pisliğin evine. Ayrılın. Aileniz iki gün dırdır eder, susar. Ama bu herifle geleceğiniz yok, devam etmeyin bu köleliğe.

Back
X