sevgilimin bana köle gibi davranması

Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Öyle "erkekler beklerler yaradılış gereği" diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın. Hiçkimsenin "eşit bir ortaklık" (evlilik yani!) dahilinde sizden iş istemeye HAKKI YOK. Fıtratı öyle olanın da hala hizmetçiliğini yapmaya gönüllü olan varsa, kendi seçimleridir.
Bakan adam çiçek gibi bakıyor karısına, sevgilisine.
Bacak arasında fazladan 2 gram et taşıyor diye sizin sahibiniz olmuyor hiçkimse.

Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Bu üye, nikahı dahi kıymayan bir adam için yapıyor. Ve emrediliyor. Benim nikahlı kocam dahi bana o emir kipiyle konuşamaz. Ayrıyetende erkekler öyle yaratılmamış. Kaynananız fazla şımartmış. Bizim evde ütüleri kocam yapar :)

Bu üye, nikahı dahi kıymayan bir adam için yapıyor. Ve emrediliyor. Benim nikahlı kocam dahi bana o emir kipiyle konuşamaz. Ayrıyetende erkekler öyle yaratılmamış. Kaynananız fazla şımartmış. Bizim evde ütüleri kocam yapar :)
Onun kaynanasi yok o da 12 yas buyuk biriyle sevgili.

El üstünde tutulan kadınlar tırnakları kırılır diye temizlik bile yapmazlar. O tip kadınlar işte bunların hakkından gelir.🤣 Sen evini temizle çalış birde işini gör cinsellikte dahil keyfine diyecek yok ki herifin totosu Alp dağlarında. İş bölümü niye yapmıyorsun? Kimse kimsenin uşağı değil.
Herşeye ses çıkarmadan bugüne kadar durman ise elden kaçırırım diye korkmak sanırım. 🫠
Ailenin evlenmeni istemesini de doğal buldum. Bende aynı evde yaşayan insanların bir müddet sonra evlenmesi gerektiğini düşünüyorum karşılıklı zaman kaybı oluyor en çok kadın kaybediyor kendinden. Bazen anne bile olamıyor ( eğer içinde varsa bu istek ) Zaman kaybı olarak görüyorum.

Son düzenleme:
Öyle "erkekler beklerler yaradılış gereği" diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın. Hiçkimsenin "eşit bir ortaklık" (evlilik yani!) dahilinde sizden iş istemeye HAKKI YOK. Fıtratı öyle olanın da hala hizmetçiliğini yapmaya gönüllü olan varsa, kendi seçimleridir.
Bakan adam çiçek gibi bakıyor karısına, sevgilisine.
Bacak arasında fazladan 2 gram et taşıyor diye sizin sahibiniz olmuyor hiçkimse.
Vallahi bana da bütün bunları yapacak enayi olsa ben de FITRATIM GEREĞİ beklerim ama erkekler çok uyanık yapmazlar 😊

Yaratılış gereği yaratılış gereği daha düzgün Türkçe yok (hakimmiş ) ayy daraldım ne sığ bir yorum sayenizde erkekler değerli bir maden sanıyor kendini kakılmış ruhlu kadın.

Son düzenleme:
Sizden ayrılınca gidip 20 yaşında bi kız bulup evlenecek. Şak diye. Buraya yazıyorum. Kadınlar kulübünde demişlerdi dersiniz.

Adamın özellikle yeni reşit olmuş kızlara ilgisi yoksa; kendi yaşına daha yakın aklen, ruhen ve bedenen uyuştuğu kadınlara yönelme ihtimali çok daha yüksek.
Aslında pamuk gibi bir adam değil mi?Bu kadar kötü yorum gelince birden pamuk şekerine dönüştü dayı. Kendinizi kandırmaya devam edin, kocanız değil bir şeyiniz değil. Günün sonunda ne mi olacak? Anasının bulduğu, eli yüzü düzgün, hanım bir kızla evlenecek.Siz de yıllarınızı harcadığınız ile kalacaksınız.

Anasının bulduğu biriyle evleneceğini sanmıyorum.

Back
X