sevgilimin bana köle gibi davranması

Adamın özellikle yeni reşit olmuş kızlara ilgisi yoksa; kendi yaşına daha yakın aklen, ruhen ve bedenen uyuştuğu kadınlara yönelme ihtimali çok daha yüksek.

Anasının bulduğu biriyle evleneceğini sanmıyorum.
Niye ki? Adam çok düzgün bişey olsa bunlar yaşanmaz zaten. Anasının paşası modeli bu.

Niye ki? Adam çok düzgün bişey olsa bunlar yaşanmaz zaten. Anasının paşası modeli bu.

Arz talep meselesi neticede bu. Kadın adamın 35 yaşındaki halini çok çekici ve cazip bulmuş ki; 4 yıldır adamla beraber. Adam kadını evlilik vaadi ile de kandırmamış.

Geçen zamanla beraber konu sahibinin hayattan ve ilişkiden beklentileri değişmiş.

Adamın anasının konuya dahil olduğu hiçbir yer yok ki. Adamın ablasının, kardeşinin gömleğini ütülemesi de çok absürt bir durum değil. Kimi insanlar sevgi ve ilgilerini böyle gösteriyorlar.

Arz talep meselesi neticede bu. Kadın adamın 35 yaşındaki halini çok çekici ve cazip bulmuş ki; 4 yıldır adamla beraber. Adam kadını evlilik vaadi ile de kandırmamış.

Geçen zamanla beraber konu sahibinin hayattan ve ilişkiden beklentileri değişmiş.

Adamın anasının konuya dahil olduğu hiçbir yer yok ki. Adamın ablasının, kardeşinin gömleğini ütülemesi de çok absürt bir durum değil. Kimi insanlar sevgi ve ilgilerini böyle gösteriyorlar.
Anasının bulacağını söyleyen ben değilim ki. İlla analar mı buluyor genç kız? 😁

kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Zengin ve yaşı büyük adam hımm evlenmeye razı edemediniz hım iyi de bunu kendinize neden yapıyorsunuz para her şey değil

Valla hayret ediyorum.
Ben sevgiliyle beraber yasamaya karsi değilim ama karsilikli menfaat olmali. Menfaat kelimesi yanlis anlasilmasin. Sevgi, saygı, anlayis, özveri gibi. Ya hadi bunlari istemiyorum, parasi icin beraberim deseniz bile mantiksiz bir beraberlik icindesiniz. adam para harcamiyor.
Resmi baginiz yok, cocugunuz yok. Ayrilin gitsin

Anasının paşası kısmı için söyledim. Konuda anlatılanlara bakarak, adam için anasının paşası diyecek bir detay görmedim ben.
Bu zamana kadar anne ablalar şımartmış işte, her şey önüne hazır gelmiş. Bunu sevgi göstergesi olarak görmüyorum, kızlara neden böyle sevgi gösterilmiyor?

Adamın özellikle yeni reşit olmuş kızlara ilgisi yoksa; kendi yaşına daha yakın aklen, ruhen ve bedenen uyuştuğu kadınlara yönelme ihtimali çok daha yüksek.

Anasının bulduğu biriyle evleneceğini sanmıyorum.
Bence tam da öyle olur çünkü konu sahibi sevgilisinin anne ve ablasının ona bir çocuk gibi ilgi ve alâka gösterdiğini söylemiş.

Bu zamana kadar anne ablalar şımartmış işte, her şey önüne hazır gelmiş. Bunu sevgi göstergesi olarak görmüyorum, kızlara neden böyle sevgi gösterilmiyor?

Niye gösterilmesin ki. Aile yapısına ve yetişme tarzına göre değişmekle beraber; abiler/ erkek kardeşler de kız kardeşlerine kendi tarzlarında sevgilerini gösteriyorlar. Mesela: Gelirken kız kardeşinin sevdiği bir yiyeceği almak; kardeşinin evindeki herhangi bir onarıma el atmak vb.

Ablası da o anda gömleğin kırışmış, ver de düzelteyim demiş.

Niye gösterilmesin ki. Aile yapısına ve yetişme tarzına göre değişmekle beraber; abiler/ erkek kardeşler de kız kardeşlerine kendi tarzlarında sevgilerini gösteriyorlar. Mesela: Gelirken kız kardeşinin sevdiği bir yiyeceği almak; kardeşinin evindeki herhangi bir onarıma el atmak vb.

Ablası da o anda gömleğin kırışmış, ver de düzelteyim demiş.
Gösterilen sevgi toplumsal kadın erkek rollerine göre, onu diyorum.

ONcelikle adam patron ister ise gider ister gitmez. Ikincisi kendinizi ezdirmeye devam etmeyin hem calisanisiniz hem de kölesi ama asla sevgilisi degilsiniz. Size niye temizlik gorevlisi tutsun o evde siz zaten gorundugu uzere bunun icin varsiniz. Sizi isyerindekiler biliyor mu mesela ? Sizinle el ele kol kola gezdigini sanmiyorum ev disinda da iliskinizi yasiyor musunuz ?

Yaradılış gereği erkekler herzaman beklenti içindelerdir.
Bunu karşındakine zorunlu olarak kabul etmek yerine orta yolu bulmaya çalışmalarından bahsediyorum
Siz neler diyorsunuz ay çıldırıcam
Benimki değil. Aslında evlendiğimiz ilk zamanlar bekledi bekledi sonra cıks. Demekki yaradılış gereği beklediği olmayınca da oluyormuş dedim. Anasının alıştırmış olma olasılığı bir ihtimal daha baskın sanki ama ben ne bilirim ki. Saçım uzun aklım kısa.

kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Size nikah kıymayı çok gören adamın kirli üstünü hangi sıfatla yıkayacakmissiniz Ay tövbe tövbe ya kaçın kaçın.kacin

Oo bedava hizmetçi. Hem bedava seks. Adam akıllıymış. Evleneceği kişiyi bulana kadar seni kullanır sonra sümüklü mendil gibi atar. Adamda suç yok, bütün suç senin. Çünkü sen kendini kullandırtıyorsun. Ailen kendini kullandırdın der diye çekiniyorsun ama kölelik yapmaya çekinmiyorsun. Akıl büyük nimet.

Kusura bakmayın okurken midem bulandı. Böyle bir hıyarto bulup 4 senedir niçin ve nasıl katlandınız? Başka pek çok yerde iş bulabilirdiniz bunca zamandır ve bu keleği çekmek zorunda kalmazdınız. Adam bir tek cinsel obje olarak görüyor sizi aynı zamanda da bulmuş 4 senedir aynı paraya çalışan, ses çıkartmayan işçiyi çalış babam çalışş. Kendinize saygınız, sevginiz varsa 1 gün dahi durmazsınız kim ne diyecekse desin.

Back
X