sevgilimin bana köle gibi davranması

hayır en azından ev işlerinde yardımcı olsun istiyorum herşeyi bana bırakmasını istemiyorum
Evkuşu sen ciddi misin ya uç kaç şu evden. Sorun temizlik mi sence? Kaç kurtar kendini az sev. Yapma bunu kendine nasıl reva görüyorsun?

Adamdan beklentin tam olarak nedir ? Evlensin mi yoksa ev işlerine mi yardım etsin yoksa sana iş yerinde ayrıcalıklı mı davransın? Ben tam anlayamadım beklentini ? Ha bunların hiç birini hiçbir zaman yapmayacak orası ayrı da..
Okadar ütopik bir hayal dünyası içinde yaşıyorsun ki ve bunu asla farketmek bile istemiyorsun sebebi de 4 yıl çıkmış olmanız
İstersen bir 4 yıl daha çık hem tecrübe etmiş olursun çünkü bu adam seninle evlenmeyecek
Adam senin patronun( kabul etmesende) ister sana fazla maaaş verir ister herkesle aynı standartları verir ki zaten sana iş ortamında bile bırak ev ortamını , ayrıcalık bile tanımayan bir adamdan ev işlerine bari yardım etsin gibi komik bir beklentin var
4 yıl çıkıp bunun 1,5 yılını aynı evde yaşamışsın adamın cinsel isteklerini, iş yerinde işlerini, evinde temizliğini vs herşeyini karşılıyorsun adam seninle neden evlensin ki ? Evlenince ona farklı ne sunacaksın hiçbirşey.
Temizlik olayına gelirsek bu standartlara , karaktere ve pozisyona sahip bir adamdan ciddi ciddi ev işlerinde sana yardımcı olmasını mı bekliyorsun ……………. Yorum yapamıyorum
Ailene gelince elalem demişsin ama zaten beraber yaşıyorsun ozaman elalem yok muydu da ayrılınca mı piyasaya çıkacak bu elalem. Saçma. Detay vermek zorunda değilsin ailene anlaşamıyoruz de geç. Kendini daha fazla basitleştirme ve kullandırtma bu adam seni almaz gerçek dünyaya dön ve bitir
Böyle hıyartoların da dötlerini kaldırmayın artık

kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Elin adaminin lafini isitmektense annein tribini cek ki annen zaten biraz hakli gibi .cahillik ettim anne de git evinde otur .karisi olmadiginadama karilik yapma

Yahu medeni kanun niye var ? Yanlış anlamayın kimsenin cinselliği nasıl yaşadığına karışmıyorum sorunum şunla; insanlar evlenince devlet tarafından resmi bir sözleşme imzalarlar bu sayede hem sorumlulukları hemde hakları olur . Kaç yaşına gelmiş adam sizi her yönde resmen sömürmüş . Hadi diyelim eve çıkıp tanıma sürecinden geçmek için birkac ay geçirdiniz . Sonra neden nikahsız yaşamayı kabul ettiniz . İki insan bir arada yaşarken bir imza atmaktan kaciniyorsa bunun bence tek bir sebebi olabilir ben resmi bir durum istemiyorum çünkü bir anda bu işten vazgeçebilirim sende mağdur olsan da hakkını arama

Back
X